Bildirim
bir sıralama da bana hesaplayın lütfen

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kahin olduk yemin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ygs 1: 115k mat 23 net geo 9 10 net diplom puani 76 mf4 kac k olurum kardeslerim bi yardim edin
quote:
Orijinalden alıntı: phi4b
kahin olduk yemin ediyorum
, up
Tahmini bir şey söyleyebilecek olan?
Fen sınavı geçmeden bişey demek zor ancak matematikte ilk 20000 in yaptığı netleri yapmışsınız . Normal bir fen sınavına göre ileri atması gerekir.
up
mf4 te ileri atacağı kesin ama hedefteki biyoloji netiyle mf3 te ne olur bilemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: so.so
mf4 te ileri atacağı kesin ama hedefteki biyoloji netiyle mf3 te ne olur bilemedim
Mf4, sağol hocam moral verdin
Ne demek ilk 30k da olup bu netleri bulamayan çok kişi var umarım istediğin sıralama gelir :) -
quote:
Ne demek ilk 30k da olup bu netleri bulamayan çok kişi var umarım istediğin sıralama gelir :)
Hocam benim ne olur ygs2:29k mat32 geo25 obp49 15bine cekermiyim sizce ?
quote:
Ne demek ilk 30k da olup bu netleri bulamayan çok kişi var umarım istediğin sıralama gelir :)
Ne kadar ileri atarsa o kadar iyi
Fene bağlı tabi ama 20k en az diyorum. Ki daha iyisini de bekleyebilirsin. Mf4 için geçerli -
Ne ilk 20k sı yahu 3000 küsür falan oluyorum ben ortalama benim mat netim 34(ama geometri 23.50 falan ) yine de ilk 5 binde arkadaşlarım var birkaçından bile yüksek yapmışsın matematikte,OBP de güzel,yardıra yardıra çıkarsın yukarı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X