Şimdi Ara

Bir Şey Söyleyebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forlan Reyes Usfaluji dendi.Alınan sadece Usfaluji oldu.

Kallström'ü çok istiyorum dedi.Orta sahaya adam almadı.

Renkli gözlü yakışıklı forvet dedi.Necati geldi.

Ronaldinho'nun Shaqiri'nin Suarez'in adını söyledi.Yiğit'i aldı.

Gelenler kötü demiyorum.Yanlış anlaşılmasın.

Ama NTVSPOR'da Reyes Usfaluji Forlan'ı bitirmeye uğraşıyoruz.Diyorsun.Drogba diyorsun.

Elmander'i alıyorsun.Usfaluji'yi alıyorsun.Hoca forvet istiyorum diyor alınan forvet GS'den kovulmuş 32 yaşındaki Necati Ateş.

Adam yaratıcı oyuncu sıkıntım var dedi.Bağrındı R10 Shaqiri Suarez için Almadı hiç birisini.

Fatih Terim'i çok sevmem ama eğer şampiyonluk kaçarsa tek sorumlusu Ünal Aysal ve yönetiminin acemiliğidir.

Büyük lokma yemeyip büyük konuşmalarıdır.

Hiç kimse F.T. ye suç bulmasın.Eldeki kadro bu lig için bile yetersiz.

9 hafta kazandık ama 9 Maçın kaçında ahım aşhım futbol oynadık ? 5 gollü 4 gollü maçlarda bile doğru düzgün pozisyonumuz yok.

Ya Selçuk Melo birşeyler yapacak ya karambolden ne düşerse oltaya hesabı gol oldu.

Hala ben avrupada başarı istiyorum diyor.Eldeki takıma bak...

Verdiği isim Berbatov.Peki Berbatov gibi bir adam buraya ne için gelir ? EPL'de alacağı bütün başarıları almış.Gol kralı bile olmuş adam.

Ne kadar oynar ? Ayrıca bu adamın R10 gibi reklam getiriside olmaz.

Hele yaptığı zaten 70 tane oyuncuyu bedavaya alabileceğiz açıklamasını yanlış buldum ben.

Avrupada başarı başarı diyeceksin ama bi Shaqiri'yi getiremeyeceksin ha ?

Yok öyle yağma.Bu takım CL ye giderse Bursa gibi geri geliriz.Takviye Allah'ın 1 olduğu gibi belli.

Fakat Teknik Direktör istemesine rağmen transfer yapılmıyor.

Galatasaray'da ilginç şeyler oluyor...

• Adam haklı
  • şuan ki takım çeyrek finalde gider haklı..
  • Başkan hep Fenerbahçe ' nin ya puanı silinecek yada küme düşürülecek diye düşündü.
    O yüzden bu kadro ligte şampiyon olur,ama tabiki takımın yarısı beni heycanlanmıyor bunlarda seneye değişecek bu kadro şampiyonlar ligine yetmez dedi.

Ama şimdi tüm olay tersine döndü.(BELKİDE) istifa bilerek transfer sezonunun son günü oldu (kabul burda çok abarttım :))

Ama bana göre 58in değişeceğini düşünen MAA , bu yüzden transfer yapın güvencesi veren MAA , beklemediği olayla karşılaşarak KAÇTI .

Neyse konuya dönersek artık hiçbir şey başkanın düşündüğü gibi değil.Eğer sene sonu olası şampiyon olamama durumu olursa , işte o zaman görürüm ben onu :)
  • Her yerinden öpüyorum
  • Son günlerde okudugum en güzel yorum.Tebrikler.Adettendir

Adam haklı beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi haklısınızda şu berbat lige neden para verilip adam alınsın. Belli ki sezon sonu adam gibi geniş zamanda transfer yapıp 10 sa 10 20 ise 20 verip adam gibi adamlar alınmak isteniyor. Bu sene CL yok bişi yok Gsın kuruluş amacı anasının ligini kazanmak değil ki! Siz olsanız yapar mısınız şu cacık lige transfer?
  • Yahu bu yönetim değil mi Arsenal'in sağbekini, Brezilya milli takımının orta sahasını, geçen sezonun en iyi Türk orta sahasını, Çek milli takımının omurgasını, İsveç milli takımının forvetini alan?

Lan harbi beceriksiz bu yönetim. Ebue'yi, Melo'yu transfer eden bu yönetim harbi mal.

Cidden ne bekliyorsunuz? Bir sezonda 24 kişilik kadroyu yenilesinler mi?
  • Elmander'ide Ünal Aysal almadı hatırlatayım.

Ayrıca bence Ünal Başkan transfer olayına girmesin prestiji düşürüyor.
  • Bence yönetimin tek hatası bir tarafları yıldız diye tutuşan taraftarlarımız olduğunu unutup,olmayacak yıldız sözü vermeleri.Sonuçları burada işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Yahu bu yönetim değil mi Arsenal'in sağbekini, Brezilya milli takımının orta sahasını, geçen sezonun en iyi Türk orta sahasını, Çek milli takımının omurgasını, İsveç milli takımının forvetini alan?

Lan harbi beceriksiz bu yönetim. Ebue'yi, Melo'yu transfer eden bu yönetim harbi mal.

Elmanderi ve Selçuk İnan'ı eski yönetim aldı dostum Selcukla asıl anlasan eski yönetimdir Melo ise kiralık olarak alındı onuda hatırlatırım Riera'yı bu yönetim aldı bunuda hatırlatırım unutma biz fenerbahçe degiliz herşeye eyvallah diyip şike yapan başkanının bile peşinden gidelim gerçekler ortada yigidi öldür hakkını yeme bu yönetimin en iyi yaptıgı şey Fatih Terimdir gerisi yok konuyu açan arkadaşa katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

İyi haklısınızda şu berbat lige neden para verilip adam alınsın. Belli ki sezon sonu adam gibi geniş zamanda transfer yapıp 10 sa 10 20 ise 20 verip adam gibi adamlar alınmak isteniyor. Bu sene CL yok bişi yok Gsın kuruluş amacı anasının ligini kazanmak değil ki! Siz olsanız yapar mısınız şu cacık lige transfer?

sezon sonu yine aynı şeyler olacak iyi topcular alınsa bile transfer döneminin son günü gelecek adamlar yeni geldiği için uyum sorunu olacak..3-5 bakmicaksın alacaksın hedefin büyükse büyük oynayacaksın.
  • Pardon Usfaluji kim ?
  • quote:

Yahu bu yönetim değil mi Arsenal'in sağbekini, Brezilya milli takımının orta sahasını, geçen sezonun en iyi Türk orta sahasını, Çek milli takımının omurgasını, İsveç milli takımının forvetini alan?

Bi tek Çek milli takımının omurgasına takıldım.Gerisi son derece doğru yine de bu ara transfer döneminde ele geçen Ronaldinho fırsatı dile getirilebilecek kadar kadar uygundu ise alınmaması saçmalık.Kaldı ki o adamın maliyeti bir Melo'dan Riera'dan aşağı olur.Zira forma satışları fazlasıyla yeterlidir.

• Ben de elestiriyorum fakat yonetim bize bunu yutturacak gibi geliyor. Bir bildikleri olmasa boyle risk almazlar bence. Dua edelim uefadan ceza gelmesinde Aysal birakmasin. Galatasarayin don degistirir gibi yonetim,teknik hoca degistirme luksu yok. Basinin oyunuma fazla geelmeyin, yonetime ve teknik heyete guvenin.
  • Avrupa'dan 5 sene men yiyebiliriz ne transferi
  • Türk futbolunda bu kadar kaos varken büyük paralar verilip transfer yapılmaması doğru bence. ama yapmayacaksan futbolcu açıklamayacaksın. eldeki oyuncuyu göndermeyeceksin ki kadrona kattığın adamları kimse sorgulamasın. transferci taraftar istemiyoruz bırakın alınmazsa alınmasın. semihin yerinede transfer yapılsın dendi hatta ben bile yazdım .neden çünkü şans vermez sandım terim için. ama verdi ve bugün semihin oyunu ortada. kazım gittiyse yerine yiğit var .emre çolak da her ne kadar soldaki gibi olmasada iyi sayılır. alt yapı desteği olabilir. belki de terim 4-3-3 dönecek selcuk melo engin 3lüsü yapacak önde elmander baroş ve emre çolak ya da yiğit deneyecek kim bilebilir. antalya maçında göreceğiz..
  • quote:

Elmander ve Selçuk İnan'ın nasıl geldiğini herkes biliyor.Adamlar bonservissiz geldi.

Elmander'i getirmek zor değil.EPL'de kalsa alacağı para vergisiyle birlikte bizden alacağının yarısı.

Selçuk Avrupa'ya gitse keza aynı durum.Ayrıca F.T. bu adamları takıma monte edilmesinde 1 numaralı adamdır.

Melo kiralıktı Juventus Vidal'i aldı Melo zaten ya bonservis ile ya bonservissiz gidecekti.Bize kiralandı.

Eboue'yi Arsene Wenger düşünmediğini söyledi.Teklifler Tottenham ve bizdik.Wenger ve F.T. dosttur.Wenger Galatasaray'a gitmesini önerdi Eboue'ye.

Gördüğün gibi gelen futbolcuların hepsinde yönetim başarısından çok Para konuşmuş ve 2. nedeni F.T.

Yönetimin büyüklüğü 30 yaşındaki Elmander'i bonservissiz almak değildir.Shaqiri gibi piyasası olan adamı almaktır.

Real Madrid ManU Man City Barca Chelsea gibi takımları geçtim.PSG Malaga'yıda ekle bunlara.Hadi Arsenal Inter Tottenham Milan hatta Juventus...

bir kerede şu takımlar dışında bir takımın almaya çalıştığı oyuncuyu alalım.

İsmi olan futbolcular gelince olanlar belli Kewell Baros Elmander...

İsmi olmayan Adnan Brothers yapımı transferlerde...Pino Stancu Culio...

Başarı istiyorsan ona göre takım kuracaksın.Real Madrid bile 96 milyon para bayıldı R7 ye yine barca'yı yenemiyor.

Başarı istiyorsan iskeletin iyi olacak 2 transferde söz sahibi olacaksın 3 Altyapın iyi olacak.

Altyapı 5 üzerinden 4

İskelet 5 üzerinden 2

Transfer 5 üzerinden 2

İskelet ve Transferler 5 üzerinden 4 olmaz ise başarı gelmez...

Avrupa'da 1 tane takım bul adamlar iğrenç transfer yapıyor Zarp gibi futbolcuları var ama CL de başarılılar diye.Diyemessin.

Futbolun yapısına ruhuna anlayışına aykırı çünkü.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.