Şimdi Ara

Bir Şey Öğrenmek İstiyorsanız Bana Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrenmek istediğiniz bir konu, bir yetenek herhangi bir şey varsa bana sorun ben öğrenip size anlatıyım bu aralar öğrenecek bir şeyler arıyorum derslerden sıkıldım. Demin mahkemeler nasıl işliyor ona baktım nasıl dava açılıyor vs

• Kuran'ın anlaşılmasında yöntembilim konusunda ne söyliyebilirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskel

Kuran'ın anlaşılmasında yöntembilim konusunda ne söyliyebilirsiniz ?

yöntembilim kelimesini ilk kez sizden duydum. Ama bence kuranın anlaşılmasına farklı farklı bakış açıları oluşturulabilir çünkü kurandaki çoğu şey ucu açık şeylerdir hemen her yöne çekilebilir. aynı şeriatçilerin yaptığı gibi.

kişisel fikrim ise kuran tamamiyle saçma bense inanmıyorum zaten doğaüstü herhangi bir şeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 11 Haziran 2017; 14:59:59 >
  • Ahsgahafhs

• Dakka bir gol bir senden en ufak bir kelime öğrenip etrafa kör bakacağıma cahil kalırım daha iyi. Bilgisiz değil yalnız :)
  • nasılsın ?
  • Ben drone üzerine telefon yada aksiyon kamerası takabilçeğim bir drone modeli istiyorum. Dikkat drone üzerine kumanda üzerine değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide hocam tek ders sınavına 2 ders tek kalması gerekiyor bizim Üniversiteside benim 2 dersim kaldı artı olarak bide stajım var 1 tane ben tek ders sınavına girebilir miyim?

• Metodoloji demek yöntembilim.

Tarihselci yorumuna bakın Kuran ın.

Tarihselci metod için öyle 100 tane anlam çıkmıyor bi ayetten. İndiği ilk gün hangi anlamsa o anlama bakılır.

• quote:

Metodoloji demek yöntembilim.

Tarihselci yorumuna bakın Kuran ın.

Tarihselci metod için öyle 100 tane anlam çıkmıyor bi ayetten. İndiği ilk gün hangi anlamsa o anlama bakılır.

Gerek yok ben ıspatlarım zaten Allah'ın yokluğunu. Şimdi Allah diyor ki cinler var eğer cinler yoksa Allah'ta olmaz. O zaman ben buradan TÜM cinlere hatta şeytana bile meydan okuyorum. Kendilerine güveniyorlarsa karşıma çıkarlar. Eğer bu gün saat gece 03:00'a kadar çıkamazlarsa demek olacak ki aslında yoklar zira Allah da öyle.
  • Programlama ogrenin hocam. Müzik aleti calmakta olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • integral
  • Hocam inanmayında böyle komik şeylerle gelirseniz

Bizde incir ağacına işedik gece bişey olmadı.

Morelonomicon şeytanı çağırcam bi ara.

• "Anlatıyım" Sen önce Türkçe öğren.

• Dinlere karşi gösterdigin bu cinli şeytanli örneklerle ne kadar kötü bir öğrenici olduğunu gösteriyorsun. Soru sormaya gerek yok. Görüşlerinin kalitesini geliştir yeter.

• Düzen metafiziğini merkeze koyduğumuzda kaosun bizim anlamlandırışımızdan ya da algılayışımızdan bağımsız olduğunu düşünmek ne kadar doğrudur ?
  • Drone ile sevkiyat konusunda Türkiye de hangi firmalar ne aşamada,

Koşullar vs nedir araştırıp bilgi verebilirsin bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celas Victoria

Düzen metafiziğini merkeze koyduğumuzda kaosun bizim anlamlandırışımızdan ya da algılayışımızdan bağımsız olduğunu düşünmek ne kadar doğrudur ?

Her düzen bir gün yıkılır, bu sebeple kaos düzenin kendisidir. Düzeni algılıyorsak bile kaosu algılamamız her zaman olası olmayabilir. Bana göre düzen kaosu değil, kaos düzeni kapsar. Düzen yıkıldığı vakit, işte o zaman kaos anlaşılır.

Bunlar tamamen kendi düşüncelerim, katılmayanlar olabilir. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam inanmayında böyle komik şeylerle gelirseniz

Bizde incir ağacına işedik gece bişey olmadı.

Morelonomicon şeytanı çağırcam bi ara.

Helva bademli olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.