Arkadaşlar dinlediğimiz bir şarkının elektrolarını ben çalmak istiyorum. Ondan dinlerken elektro gitarları duymayım, bass gitarları duymayım gibisinden bir program mevcutmu? teşekkürler.
öyle bir şey yok malesef.ancak aradığın parçaların "backing track" larını bulursan sözsüz ve gitarsız şekilde mevcutlar bazı sitelerde.onların üstüne çalabilirsin
Site ismi vermek doğrumudur forumda bilmiyorum belki yalnıştır diyerekten sana pm atıyorum,coğu yabancı grubun şarkıları galiba elektro gitarlar filan cıkartılıp bas ve drumm kalıyo galiba sende üstüne elektro gitar calabilirsin.
arkadaşlar dün adobe soundroof mu ne yükledim. adone audiotion fln yükledim. cool edit pro yükledim. herşeyi yükledim. vocal remover özelliği hepsinde var. lead guitar silme özelliğini bir türlü bulamadım o kadar cok seçenek var ki. inş. bilen biri çıkar. yapan nasıl yapıyor? backing track sitelerine nasıl atılıyor?
evet araştırdım ve buldum arkadaşlar. şimdi Guitar Pro programından istediğimiz şarkıyı açıyoruz. Mesela ben Elektro gitar caldığım için Elektro gitarları M tuşuna basarak Mute yapıyorum. susturuyorum. ve sadece bass ve bateri çalıyor. ondan sonra ilk menüden Aktar seçiyoruz ve MİDİ olarak kaydediyoruz dosyamızı. sonra bu siteye giriyoruz :http://www.hamienet.com/midi2mp3 midimizi MP3 e çeviriyoruz. sonra üstüne gitar çalarak kaydediyoruz.
ama vokal eklemeyi bulamadım :) vokalsız oluyor. acapella mı ne varmış. araştırmak lazım.
Ahah. 2 sene önce falan aynı konuyu ben de açmıştım. Ama malesef öyle bir program yok. Yine en iyisi guitar pronun üstüne çalmak