Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda basın ve taraftara kapalı yapılan günün ilk çalışmasında Sarı-kırmızılı futbolculardan Hasan Şaş, Ahmed Barusso, Barış Özbek, İsmael Bouzid ve Marcelo Carrusca, özel bir antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir program doğrultusunda Antrenör Ahmet Akcan yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.
Günün ikinci antrenmanında ise Sarı-kırmızılılar, çalışmaya ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde iki takım halinde kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yapıldı. Sarı-kırmızılı futbolculardan Serkan Çalık bu antrenmanın tümüne katıldı. Servet Çetin de sağlık merkezinde sürdürülen tedavisinden sonra antrenmanın tümünde yer aldı. Bu arada, antrenman sırasında sağ uyluk arka adalesinden sakatlanan Rigobert Song'un tedavisine hemen başlandı. Song'un, Kayserispor maçının kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi.
Galatasaray, antrenmanın ardından Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.
Üzüldüm umarım ciddi bir sakatlığı yoktur.
Fenerli olarak song'u çok beğeniyorum
Offf.
ya hala anlamış değilim. neden bu kadar çok sakatlık oluyor hem de darbeye dayanan sakatlık da değil....
umarım ciddi bir şeyi yoktur...
Hakikaten bu sene dünya rekoru kırdık sakatlıklar konusunda. Antreman sahasında sinek uçsa birine birşeyler oluyor. Buna önlem alınması lazım. Çünkü bu kadar sakatlık normal değil. Song gibi sağlam bir adam bile sakatlandıysa bu işte bir iş var arkadaş:)
bizim oyuncular topluca bi hamama gitsin bence bi uğurzuluktur(!) gidiyo
quote:
Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr
bizim oyuncular topluca bi hamama gitsin bence bi uğurzuluktur(!) gidiyo
Hocam hamam dahi paklamaz. Zemzem suyuyla yıkamak lazım kerataları.
Hocam hamam dahi paklamaz. Zemzem suyuyla yıkamak lazım kerataları.
ya da bunu içsinler
bu gsye özgü bir durum değil aslında en yakın örnek maldonado, adam ısınırken sakatlandı 3 haftadır ortada yok sanırsın ki üstüne uçak düştü veya deniz aylardır ortada yok keza appiahta öyle... falan filan
Song bile sakatlandıysa bir iş var bu işte
bende bazen düsünüyorum bu adamlara hic antreman yaptırmıyolar mı diye
quote:
Orjinalden alıntı: Kulspruta
Evt umarım çabuk düzelir ama Emre de onun yokluğunu çok hissettirmez
şu ZemZem kola nın üstünde yazanlara koptum
Kana kana iç ... Doya doya iç ... Serin serin iç ..
kimbilir görünmeyen yüzünde daha nasıl içme tavsiyeleri var
quote:
Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi
quote:
Orjinalden alıntı: Kulspruta
Evt umarım çabuk düzelir ama Emre de onun yokluğunu çok hissettirmez
Emre benim hiç sevmediğim bi futbolcu çok dengesiz giriyor ve sürekli kart görüyor.Belki bu yüzden antipatik geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme