Şimdi Ara

Bir Saat Aldım Yorum Yapar Mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir saat aldım, Amazon.com'dan. İlk saatim olacak diyeblirim, hiç saat takmadım hep kullanışsız buldum şimdiye kadar. Aksesuar olarak denemeye karar verdim. Saatlerden hiç ama hiç anlamam. Google'dan ve forumdan bakabildiğim kadar baktım. Pulsar saatlerin F/P ürünler olduğu yazılmış çokça kez. Tommy Hilfiger marka bir saat alacaktım ama Seiko'nun alt markası Pulsar'dan yana tercihimi kullandım son anda. Bu saat hakkında yorum yapar mısınız ?

http://www.amazon.com/gp/product/B00MGH0XAW/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00MGH0XAW&linkCode=as2&linkId=USOPQQ52KTEVWAPT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 2 Mart 2015; 14:35:06 >

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Pulsar ve Lorus marka saatler Seiko çatısı altında üretilir. Amazon'dan aldığınız bu saat Türkiye fiyatlarına göre pahalı. İşin içine kargo da girince yaklaşık 200 lira gibi bir fiyat çıkıyordur muhtemelen. 15-20 gün bekleme sürecinizde cabası. Bunun yerine Türkiyeden 100-150 liraya güzel bir Pulsar alabilirdiniz...
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Hediye çekim vardı. Hiç bir ücret ödemedim hocam. Hediye çekimden de 57 dolar kullandım sadece. Kargo da ödemeden aldım. Ben sadece saat nasıl gibisinden konu açtım. Ilk saatim olacak diyebilirim, takar miyim onu da bilmiyorum. Alışkanlığım yok. Tekstil markası saatleri yerine bunu aldım. Saat hakkında bir yorumunuz var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 27 Şubat 2015; 3:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Saat güzel. Fakat su geçirmezliği çok az. Narin bir saat. Kullanırken dikat etmelisiniz. Normalde ortalama 50M ile 100M- arasında olur su geçirmezlik. Sizin aldığınız saat 30M. Bu 30M, 30 Metre anlamına gelmiyor. Sadece elinizi yıkarken bile çok suya maruz bırakmamalısınız.
    Anladım hocam su konusuna dikkat ederim. Su alıp buhar olmasını istemem camın. Çok da dayanıksız değildir umarım. Yuvarlak kasa ve kahverengi deri bir saat istiyordum. Bu fiyata bu çarptı gözüme. Kazasız belasız gelsin de bir inceleme yazmak kısmet olur umarım. 42mm imiş. Bileklerim ince, umarım yakışır

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Anladım hocam su konusuna dikkat ederim. Su alıp buhar olmasını istemem camın. Çok da dayanıksız değildir umarım. Yuvarlak kasa ve kahverengi deri bir saat istiyordum. Bu fiyata bu çarptı gözüme. Kazasız belasız gelsin de bir inceleme yazmak kısmet olur umarım. 42mm imiş. Bileklerim ince, umarım yakışır

42 mm Her kola gidiyor merak etmeyin ;) Saat dediğim gibi çok şık. Güzel günlerde kullanın. Yeni mi aldınız ürünü acaba?
    Teşekkürler hocam. 25'inde aldım aynı gün kargolandı. Maksimum 10-12 güne gelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saat çok şık güle güle kullanın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukalper

Saat çok şık güle güle kullanın :)

Teşekkür ederim hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.