Şimdi Ara

Bir reşit birde reşit olmayan 2 kisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bir sorum olacak.bilmiyorum konuyu dogru yeremi açtım ama
    Simdi yas 19.
    bir reşit birde reşit olmayan 2 kisi var. Otele nasil giriliyor ?
    Yani iki kisi , birisi reşit diye gidip oda alabiliyorlar mi.?
    Veya iste birisi oda alip digeride misafir niyetine kalabiliyor mu nasil oluyor? Bu konu hakkinda bilginize ihtiyacim var. Bilgileriniz ve değerli yorumlarınız icin simdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProMühendis -- 29 Ekim 2016; 4:03:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Eagles

Herkese merhaba. Bir sorum olacak.bilmiyorum konuyu dogru yeremi açtım ama
    Simdi yas 19.
    bir reşit birde reşit olmayan 2 kisi var. Otele nasil giriliyor ?
    Yani iki kisi , birisi reşit diye gidip oda alabiliyorlar mi.?
    Veya iste birisi oda alip digeride misafir niyetine kalabiliyor mu nasil oluyor? Bu konu hakkinda bilginize ihtiyacim var. Bilgileriniz ve değerli yorumlarınız icin simdiden teşekkürler.

Merhabalar;

Bu dediğiniz gibi siz reşitsiniz yanınızda ki kişi reşit değil ise Kanunlar gereği hiç bir hotelde konaklama yapamazsınız.Çünkü bir çok hotel (işini iş gibi görenler) ilk girişte gelen misafirler reşit olsun olmasın kimlik yada pasaport isterler.Ardından konuk bilgilerini konuk kayıt defterine kayıt ederler.Ve gece 12 den sonra da işletmelerin polis kayıt programları vardır . belirli zamanlarda bu tesislerde kalan konuk bilgilerini emniyete gönderirler.Emniyet de bilir şurda şu şu kalıyor ve onlarda araştırma yaparlar.Herhangi bir araması varmı?suç kaydı vs. gibi..Zaten direk bu olaylara siz girmeden hotelden geri çevrilirsiniz.siz tek başınıza oda tutarsınız yanınızdaki kişide reşit değilse ancak şu şekilde kalabilir.Reşit olmayan kişinin Ailesinin emniyete izin kağıdını belirtmesi lazım (nerede kalınıcaksa hotel adı ile birlikte hotelin bağlı olduğu emniyet müdürlüğü yada karakol)
    ancak bu şekilde kalınabilir.
    Kimlik sormaz ise işletme ya vergi kaçırıyordur.Yada niyeti farklıdır.Bu tarz işletmelerden uzak durmak gerekir.Böyle yerlerde konaklama yapılır ise (kimlik vs istemeyen yada reşit olmayan kişiyi oda verme gibi) bir şikayet neticesinde polis baskını olduğu zaman emniyete gidilir reşit olmayan kişi bayan ise aileye haber verilir.Ardından zührevi hastalıklar hastanesine gidilir..Sıkıntılı durumlar..Zaten sizle birlikte hotel sahibide suçlu bulunur hoteli mühürlenmeye kadar gidebilir.
    Bildiklerim bu kadardır..
    İyi Günler dilerim.

• Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Eagles

Teşekkürler.

Rica ederim.
  • İsabetli cevap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.