Şimdi Ara

Bir radyo istek scripti lazım yardım edebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir radyo sitesi kuruyorum her şey hazır fakat istek scripti istiyorum.
    Bir sayfa olsun ordan dj ve admin giriş yapabilsin. dj giriş yaptığında sadece gelen istekleri online olarak görsün ve çalan şarkının ismini yazabilsin.Admin giriş yaptığında ise yeni dj ekleyebilsin ve istekleri online olarak görebilsin.
    + olarak siteye ekleyebileceğim bir istek gönderme ve şarkı ismini görme yeri olsun (istek gönderirken isim ve mesaj yeterli.)

Scripti bulabilecek veya yazabilecek arkadaş varsa çok yardımcı olmuş olur.(Scriptin temel kodları yeter , ben büyüklük ve renk vs editleyebilirm siteye göre)
    Şimdiden ilgilenecek herkese çok teşekkürler.
    not : php olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo46 -- 25 Haziran 2012; 1:47:19 >

şahsi algılama ama lütfen iş hayatında karşıma çıkan ve en nefret ettiğim kelime olan "küçük" ü kullandıgın için bu yazıyı yazıyorum. çalıştıgım şirkette veya kendi şirketlerimde özellikle işten anlamayan insanların "küçük güncelleme" "küçük revizyon" "küçük değişiklik" "küçük bir ekleme" gibi terimler kullanarak tavsiye ve yazılım boyutu hakkında fikir beyan etmeleri beni kızdırıyor. müşterilerin , veya talep eden kişilerin, yapılacak iş konusunda işten hiç anlamamalarına rağmen gereken eklentileri küçük-büyük diye sınıflandırmalarından nefret ediyorum. sen izah et , küçük mü büyük mu bu işten anlayanlar karar versin. bu sadece yazılım alanında değil her alanda böyle. neyse derdimi döktüm rahatladım. işallah bulurusn aradıgın scripti

• Haklısınız küçük yanlış olmuş , düzeltiyorum. Teşekkürler.
  • Yardım edebilecek yok mu?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.