Şimdi Ara

Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi adam bu kadar konuşuluyosa tamamdır ztn. hagiyle karşılaştırmak doğru olmaz. aslında bu ranking işini bi kenara bırakıp quaresmanın keyfini çıkarsak ? futbol seyircisi olarak sadece sadece bjkli olarakta değil. kahrolsun beşiktaş diye bakmayan fb li gs liler için bile göz zevkidir quaresma. fergusonun bile quaresma için gidip onun barçaya gitmesiyle ronaldoyu aldığı bir oyuncudur quaresma. evet zamanında ronaldo yu bile 2. plana itmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

bi adam bu kadar konuşuluyosa tamamdır ztn. hagiyle karşılaştırmak doğru olmaz. aslında bu ranking işini bi kenara bırakıp quaresmanın keyfini çıkarsak ? futbol seyircisi olarak sadece sadece bjkli olarakta değil. kahrolsun beşiktaş diye bakmayan fb li gs liler için bile göz zevkidir quaresma. fergusonun bile quaresma için gidip onun barçaya gitmesiyle ronaldoyu aldığı bir oyuncudur quaresma. evet zamanında ronaldo yu bile 2. plana itmiştir.

biz bile bölüm yasağı olan dönemlerde kendi aramızda tartışırken bu kadar uzatamıyoduk mevzuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

bi adam bu kadar konuşuluyosa tamamdır ztn. hagiyle karşılaştırmak doğru olmaz. aslında bu ranking işini bi kenara bırakıp quaresmanın keyfini çıkarsak ? futbol seyircisi olarak sadece sadece bjkli olarakta değil. kahrolsun beşiktaş diye bakmayan fb li gs liler için bile göz zevkidir quaresma. fergusonun bile quaresma için gidip onun barçaya gitmesiyle ronaldoyu aldığı bir oyuncudur quaresma. evet zamanında ronaldo yu bile 2. plana itmiştir.

biz bile bölüm yasağı olan dönemlerde kendi aramızda tartışırken bu kadar uzatamıyoduk mevzuyu

ztn konu o işte.

ben ilgilenmiyorum bu tarz şeylerle q7 bendeyse kazanan her zaman benimdir. burda adam elanodan misimovicle karşılaştırdı diye karalar bağlayamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Yazacak çok şeyim vardı ama şu kısa birkaç cümlele ile tarif edeceğim.

1- Belli mevkiye belli oyuncu alınmalı eş, dost, tarikat, amcaoğlu, yönetici torunu vs aracılığı ile kulübe girişleri bunları bir kere geçiceksin.
    2- Para yoksa her sezon yok onu aldık yok bunu aldık diye para saçmayacaksın. Yoksa böyle uefa'dan beri 10 küsür yıl paldır küldür yuvarlanır gidersin.
    3- Sakat oyuncu almayacaksın 1 maç var 1 maç yok. Yeteneksiz oyuncuları elden çıkaracaksın.
    4- Defans dediğin hızlı ve mücadeleci olacak biraz da top döndürmeyi bilecek, ortasaha dediğin kıvrak olacak koşacak çalım atabilecek ve uzun-kısa pas vermesini bilecek. forvet dediğin kafası gole çalışacak

• quote:

Orijinalden alıntı: alimcbeal

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan112

quote:

Orijinalden alıntı: alimcbeal

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan112

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

tek başına maçı çekip aldı. bizde böyle maç kurtaracak bir adam yok.

yıldız diye alınan meloya dünyanın parasını veriyoruz ama daha bir numarasını görmedik.

fenere baksan yıllardır alexleri var. yıllardır bir çok maçı çekip çevirip aldı.

Hagiden sonra istikrarlı bir adam bulamadık gitti.

Umarım devre arasında böyle oyun kuran, kurtarıcı bir adam alırız.

sizde quaresma dan daha iyileri vardı elano lincoln muslimovic ama oynamadı yada oynatılamadı bu adamlar

sen harbiden lincoln u quaresma dan iyi olarak görüyorsan ciddi sıkıntı var sende yada ağır fanatiklik

ben fenerliyim licoln fanatikliğimi yapıcam bence ordaki 3 oyuncuda quaresma dan iyi topçular

hayır ben türkiyede iki büyük var fetişistliği oarak gördüm senin yorumunu ve haklıyım . beşiktaş tan gelen hiç birşeye tahammülünüz yok çünkü understand me

yeri geldi mi gs bjk kardeş diyorlar

ama kendileri kardeş gibi bazen

kendi açımdan bakarsam

alex ülkedeki en verimli oyuncu diyorum adam isterse yeni malatyada oynasın bu değişmez ve benim için fark etmez..ama bunu herkesten bekleyemezsin maalesef

rakip olarak görülmeyen beşiktaş son yıllarda türkiye kupasında hep elemiştir fb yi..ayrıca 103 gol ile rekor kıran jenerasyona bile kök söktürmüş..ben fb lilerin bizi fikstürden çıkardığı zamanları gördüm

bir diğer konu ise;

neymiş q7 ye sövüyorlarmış..arkadaş milyonlarca taraftarı olan kulüplerden bahsediyoruz kimse benim taraftarımın tamamı iyi diyemez ki

ben de alexe ve ardaya sövüldüğünü hatırlatırım

• quaresma iyi oyuncuda bize istikrarlı adam lazım.
  • ambarat diyorlar almasınlar o adamı kendini düşünüyor takım oyununa uygun değil çok saç baş yoldurur.
  • Ya valla kızıyorum keita niye gitti ? Ne adamlar vardı bu takımda.. Of of olacaktı onlar bu kadroyla birlikte..
  • İYİKİ YOKMUŞ KARDEŞİM

BAROŞTAN ÇEKİYORUZ ZATEN, BİRDE BÖYLE ADAMIMIZ OLSA KESİN DÜŞERİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Quaresmaaaaaaaaaaaaaaa

Quaresmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Adam Bjk taraftarını iyi uyuttu valla.Senede 2-3 gol.2 artistik hareket.arada köy takımlarına karşı 2 trivela pası falan iyi göz boyadı şu ana kadar.Neyseki taraftarlar uyanıyor yavaştan.
  • Bencede yok keşke olsa yetenek olarak. Ama katkı olarak sıfır şuan yinede bizde olsa bu kadar kötü oynayacağını sanmam.
  • quote:

İYİKİ YOKMUŞ KARDEŞİM

Her kırmızı gören pis kaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grn00b

quote:

İYİKİ YOKMUŞ KARDEŞİM

Her kırmızı gören pis kaka.

ironiyi anlamamışın.

kırmızı kartlar + sürekli sakatlık + sorumsuzluk + bi var bi yokluk v.b

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Diyoruzki quaresma istikrarlı olsa...

İstikrarlı olsa bu adam beşiktaş da değil madrid de barcelona da oynardı beşitaş da değil.

Zaten biz de İspanya'nın en büyüğü demiyoruz. Ülkemize gelmiş en büyük futbolcu.

yaşın 8-9 olsa hagiyi görmedin duymadın dicem de bu sefer alex'i görmemiş olma ihtimalin yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.