Şimdi Ara

Bir Powerlevel botu bu kadarmı hızlı kasar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya ben bi konuya açıklık getirmek istiorum şimdi burda hızlı kastığını belirtmek istediin 27 den 41 olan senn çharınmı yoksa 2 karedede görülen whıte armordan 64polearma geçmiş olan adammı biri 27-41 chara biri 30-64 chara yorum yapmış bi açıklık getir.
  • Arkadasım çok iyi kasan adamlar var premium sincap falan almıştır. Günde sen kaç saat kasıyosun 24 saat mi adam belki de 24 saat kasıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkroad_semih

hızlı yawas farkewtmes arkadasım insanlar botu googleden arayarak bile kullanabiler önemli olan Sro nun o harika zewkini yasamaktır yanlışım warsa düzeltin ama Silkroadgibi bi oyunu oynamak hem sabır hem de insanlık ister

EWET YAW ZEVKİNİ ANLAMAZSAN BİŞİ ANLAMAZSIN
  • kaç paraya kasıyolar???
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerisona

ya ben bi konuya açıklık getirmek istiorum şimdi burda hızlı kastığını belirtmek istediin 27 den 41 olan senn çharınmı yoksa 2 karedede görülen whıte armordan 64polearma geçmiş olan adammı biri 27-41 chara biri 30-64 chara yorum yapmış bi açıklık getir.

arkadaşım powerlevel botuna ben nasıl login olayım o 41 görünün AlchoLLicA_ şahsıma ait chardır.

quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

kaç paraya kasıyolar???

teslim günü, server ı, build e göre değiştir sitesine bak.sitenin linkini veremem google da bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 22 Haziran 2007; 12:19:57 >

• aradım googleda ama thepowerlevel diye bi site çıktı ve 39lvdan 46lva 100$ istiyolar doğrumudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: InglorNenha

sro bot zaten benim dusunceme gore joymaxın yazdıgı bir bot programı.. ayrıca dikkat edin paralı bot kullananlar banlanmıyorlar acc leri millete dagıtmadıkları surece. şuda var oyunda en yakın hedefi secme gibi bir komut yok ve srobot nasıl oluyorda hedefleri secip ataga geciyor pot bitince otomatik donup herseyi yapıyor. oyunun tum dblerini ellerine gecirmeleri lazım ki butun bunları yapsınlar. bence srobot joymaxın

eger aksi olsaydı ki sanmam joymaxdan daha cok kazanıyor olurdu bot sahipleri :D serverin yarısından fazlası srobot kullanıyor 200 saatine para verip :D

bu tur programların hepsinde oyun yapımcılarının parmagı olur cunku bot da bi cesit ekmek kapısı premıum alanlarda banlanmıyor bot kullansalar bile yikisi birbirini tamamlasın amac adamalrda para kazansın diye :)

• BIRAKIN YAW :

TİBETTE Daniel_D die bi adam yanımda kasıyodu 47 lvldik aynı ben 54 oldum o 65 olmuş full sos var üstünde

bide ben bi kere botla kasayım demiştim kastım iki günde 35 lvl oldum sonra banlandım çara değil içideki soslara üzüldüm adı oODaRkEaGlEO Dİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 22 Haziran 2007; 12:41:14 >
  • Başlıkta " mı " yı kadar la birleşik yazmışsın ... Şunu bi öğrenemediniz Türkçeyi katlediyonuz ya ... ne diyim v yerine w koymalar ks harfleri ve benzeri ingilizce seslerle uyum sağlayan harf kombinasyonlarını inglizce harflerle tek harfe düşürmeniz gibi ... Lütfen imla kurallarına uyalım... beni rahatsız ediyo bu durum .. MI - Mi AYRI YAZILIR !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Twinblade

Başlıkta " mı " yı kadar la birleşik yazmışsın ... Şunu bi öğrenemediniz Türkçeyi katlediyonuz ya ... ne diyim v yerine w koymalar ks harfleri ve benzeri ingilizce seslerle uyum sağlayan harf kombinasyonlarını inglizce harflerle tek harfe düşürmeniz gibi ... Lütfen imla kurallarına uyalım... beni rahatsız ediyo bu durum .. MI - Mi AYRI YAZILIR !

"Bunu diyen adama derler ki: Önce Türkçe takmaadı al.Pardon "takmaad" mı yazılır "takma ad" mı?
    Ediyo?/ yazmışsın(üç nokta)/Türkçe'yi?/Ne diyim midir ne diyeyim midir?/
    Kardeşim bunu diyeni ilk kez duyuyorum, neymiş "Bu kadarmı" nın "mı" sını bitişik yazmışım vay benim Türkçe me Eminim bütüh DH ahalisi gözüyle gülüyodur sana. Aha buda nokta"."Bi 3 sene oldu sanırım ilk forumuma kayıt olalı ama böyle bi eleştiri ilk kez alıyorum.Beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün.Sanki herkes yerine herkez veya "z" yerine "s" yazmışım hay benim Türkçe me

edit:

quote:

aradım googleda ama thepowerlevel diye bi site çıktı ve 39lvdan 46lva 100$ istiyolar doğrumudur

doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 22 Haziran 2007; 14:11:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

quote:

Başlıkta " mı " yı kadar la birleşik yazmışsın ... Şunu bi öğrenemediniz Türkçeyi katlediyonuz ya ... ne diyim v yerine w koymalar ks harfleri ve benzeri ingilizce seslerle uyum sağlayan harf kombinasyonlarını inglizce harflerle tek harfe düşürmeniz gibi ... Lütfen imla kurallarına uyalım... beni rahatsız ediyo bu durum .. MI - Mi AYRI YAZILIR !

"Bunu diyen adama derler ki: Önce Türkçe takmaadı al.Pardon "takmaad" mı yazılır "takma ad" mı?
    Kardeşim bunu diyeni ilk kez duyuyorum, neymiş "Bu kadarmı" nın "mı" sını bitişik yazmışım vay benim Türkçe me Eminim bütüh DH ahalisi gözüyle gülüyodur sana. Aha buda nokta"."Bi 3 sene oldu sanırım ilk forumuma kayıt olalı ama böyle bi eleştiri ilk kez alıyorum.Beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün.Sanki herkes yerine herkez veya "z" yerine "s" yazmışım hay benim Türkçe me

edit:

quote:

aradım googleda ama thepowerlevel diye bi site çıktı ve 39lvdan 46lva 100$ istiyolar doğrumudur

doğrudur

benim çıkışım o tür şeyler için değil anlamadın olayı . sence ben gerçek yaşamda da diyim mi yazıyorum ? internet kısaltmalarından bahsetmiyorum ben . onlar çabuk yazmak içindir . kabulümdür . ama şu ks harfinin yerine x falan yazma durumları türkçemizi öldürüyo . bu arada 3 nokta olayı da el alışkanlığı . 3 nokta tam bitmemiş cümlelerin sonunda kullanılır ... türkçem çok iyidir babam türkçe öğretmeni bu arada aslında biraz da şakayla karışık dedim ama bunları sen fazla ciddiye aldın kızdıysan özür dilerim ... hala 3 nokta koyuyorum ... ... .. ........... ben embesil miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade -- 22 Haziran 2007; 14:21:28 >

• yaw tamda türkçe öğretmeninden kurtuldum die sewiniyodum ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Delikanlı_15

yaw tamda türkçe öğretmeninden kurtuldum die sewiniyodum ha

Hedefim yazar yada muhabir olmak . Öğretmenlik sıkıcı bence . o kadar insanla uğraşılmaz bu arada ilk mesajın hayırlı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade -- 22 Haziran 2007; 14:27:55 >

• quote:

quote:

quote:

edit:

quote:

doğrudur

benim çıkışım o tür şeyler için değil anlamadın olayı . sence ben gerçek yaşamda da diyim mi yazıyorum ? internet kısaltmalarından bahsetmiyorum ben . onlar çabuk yazmak içindir . kabulümdür . ama şu ks harfinin yerine x falan yazma durumları türkçemizi öldürüyo . bu arada 3 nokta olayı da el alışkanlığı . 3 nokta tam bitmemiş cümlelerin sonunda kullanılır ... türkçem çok iyidir babam türkçe öğretmeni bu arada aslında biraz da şakayla karışık dedim ama bunları sen fazla ciddiye aldın kızdıysan özür dilerim ... hala 3 nokta koyuyorum ... ... .. ........... ben embesil miyim ?

yok estağğfriullah bende gıcık olurum böyle Z yerine S koyanlara falan şimdide böyle bi mesaj alınca tepem attıBbam hangi ilde öğretmen eskişehir mi ?

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Delikanlı_15

yaw tamda türkçe öğretmeninden kurtuldum die sewiniyodum ha

Hedefim yazar yada muhabir olmak . Öğretmenlik sıkıcı bence . o kadar insanla uğraşılmaz bu arada ilk mesajın hayırlı olsun .

reha muhtar da böyle herşeyin sonuna "..." koyuyo ne diyim hayırlısı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 22 Haziran 2007; 14:29:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

edit:

quote:

doğrudur

yok estağğfriullah bende gıcık olurum böyle Z yerine S koyanlara falan şimdide böyle bi mesaj alınca tepem attıBbam hangi ilde öğretmen eskişehir mi ?

Ben şaka yapmak istemiştim ... benim forumda takılma amacım silkroad değil zaten bunu bilmeyen yoktur .. ben muhabbet için buradayım . Eski şehir nerden çıktı istanbul ... Türkçe'yi koruyalım kulübü kuralım mı ? belki v yerine w yazanlardan kurtuluruz . v başka 2 tane v başka . gerçi ingilizler de ne yaptıkarlını bilmiyolar .. harfin adı double u ama niye sembol double v şekinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade -- 22 Haziran 2007; 14:34:31 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.