Şimdi Ara

Bir polise esgal cizdirebilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep kafama takilmistir. Polisiye filmlerde,kitaplarda,gercek hayatta tecavuze,kapkaca ya da gaspa ugrayan birisi adami her detayina kadar tarif edebiliyo.

Ben hayatta edemem. Sac rengini,sakalinin olup olmadigi disinda hicbir bilgi veremem. Ama bakiyorum cikan robot resimlere,harbiden de millet catir cutur cizdiriyo esgali.

• herhangi bir polis memuruna eşgal çizdirebilir misin diye anladım.
  • gördüğüm bir suratı bir daha unutmam o yüzden yüzündeki en küçük ayrıntıya kadar rahatlıkla çizdirebileceğime inanıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar, ben gastamonu.
  • Fotoğrafik hafızam sıfır olduğu için babamı bile çizdiremem.
  • hayır.
  • Bende hayır diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polise şikayet etsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben adamı tekrar görsem tanıyamam ne robot resmi. ben filmin ilk sahnesinde gördüğüm adamı ikinci sahnede hatırlayamayabiliyorum 10 kere gittiğim yeri bulamam, eğer zor bi yerse 50 kere gitsem de bulamam.
    arkadaşımın evine ilk gittiğimde odadan çıkıp, çıktığım yerin neresi olduğunu bulamamışlığım var(tüm kapıların kapandığı boşluk var kare şeklinde bi hol) tanıştığım insanları zaten mümkün değil tanıyamam.
    alın size en bombası, lise3te okuduğum sınıfı lise 4te hatırlayamadım ve insanlarla iddialaştım bu sınıf değil diye zaten 200 kişilik bi lisede okudum ama sürekli yüzler yabancı geliyodu, alt dönemdekiler için konuşuyorum. yani o 100 kişilik grubu değiştirsen farklı öğrenciler koysan anlamicam 3 yıldır birlikte okuduğum adamların değiştiğini.
    annemin robot resmini çizdir deseler var ya, mümkün değil yani. saç renk tonunu bile bulamam önüme saç örnekleri getirseler, kahverengi olduğunu söyleyebilirim anca. daha bi kaç saat önce buluştuğum arkadaşlarımın kız bile olsalar giydiği şeylerin rengini söyleyemem, bu mu bu mu diye önüme getirseler kıyafetleri, yine söyleyemem hangisi olduğunu.

ve son olarak ölümcül teorimi ortaya atıp gidip yatcam, benim birebir kopyam sokakta karşıma çıksa farklı kıyafetlerle ve saçı 3 numara yemin ederim tepki vermiceğimi düşünüyorum. ve şundan çok eminim ama yine teori sayılır tabi; 15 yaşındaki halim önüme çıksa yolda, kesinlikle tanımam(18 yaşındayım)
    ve tüm bu anlattıklarımı dikkatsizlikle de bağdaşlaştırmayın, dikkat et bak buna deseniz yine sonuç aynı olur ama bu sefer her şeyin kodu aklımda olur. giydiği elbisenin rengi, burun göz büyüklüğü, adres ararken kaç kere sağ sol yaptım vsvs gibi.

içimi dökim dedim, ölim mi napim ben panpalar

ÖZET: OKUYUN Bİ hepsi doğru ve gittikçe dozajı artıyo içeriğin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aimar -- 1 Temmuz 2011; 4:09:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Day 'n Night

quote:

Orijinalden alıntı: aimar

ben adamı tekrar görsem tanıyamam ne robot resmi. ben filmin ilk sahnesinde gördüğüm adamı ikinci sahnede hatırlayamayabiliyorum 10 kere gittiğim yeri bulamam, eğer zor bi yerse 50 kere gitsem de bulamam.
    arkadaşımın evine ilk gittiğimde odadan çıkıp, çıktığım yerin neresi olduğunu bulamamışlığım var(tüm kapıların kapandığı boşluk var kare şeklinde bi hol) tanıştığım insanları zaten mümkün değil tanıyamam.
    alın size en bombası, lise3te okuduğum sınıfı lise 4te hatırlayamadım ve insanlarla iddialaştım bu sınıf değil diye zaten 200 kişilik bi lisede okudum ama sürekli yüzler yabancı geliyodu, alt dönemdekiler için konuşuyorum. yani o 100 kişilik grubu değiştirsen farklı öğrenciler koysan anlamicam 3 yıldır birlikte okuduğum adamların değiştiğini.
    annemin robot resmini çizdir deseler var ya, mümkün değil yani. saç renk tonunu bile bulamam önüme saç örnekleri getirseler, kahverengi olduğunu söyleyebilirim anca. daha bi kaç saat önce buluştuğum arkadaşlarımın kız bile olsalar giydiği şeylerin rengini söyleyemem, bu mu bu mu diye önüme getirseler kıyafetleri, yine söyleyemem hangisi olduğunu.

ve son olarak ölümcül teorimi ortaya atıp gidip yatcam, benim birebir kopyam sokakta karşıma çıksa farklı kıyafetlerle ve saçı 3 numara yemin ederim tepki vermiceğimi düşünüyorum. ve şundan çok eminim ama yine teori sayılır tabi; 15 yaşındaki halim önüme çıksa yolda, kesinlikle tanımam(18 yaşındayım)
    ve tüm bu anlattıklarımı dikkatsizlikle de bağdaşlaştırmayın, dikkat et bak buna deseniz yine sonuç aynı olur ama bu sefer her şeyin kodu aklımda olur. giydiği elbisenin rengi, burun göz büyüklüğü, adres ararken kaç kere sağ sol yaptım vsvs gibi.

içimi dökim dedim, ölim mi napim ben panpalar

ÖZET: OKUYUN Bİ hepsi doğru ve gittikçe dozajı artıyo içeriğin

imza güzelmiş.

onun eşgalini çizdirebilirim anca

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.