Şimdi Ara

bir pc de 1 den fazla night

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arıyorum konuyu bulamıyorum link verirmisiniz lütfen bi işe yarayalım arkadaşlar hadi bakalım.boş boş konulara atılan mesaj sayısı önemli konulara atılanlardan çok çok fazla.

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itemseller -- 7 Mayıs 2007; 13:42:14 >

• Bende aramayı uğraşmadan anlatayım

ilk önce yeni bi hesap acıyorsun (Pcde 2 hesap olması lazım) 1.ci hesapta koyu açıyorsun sonra hesap değiştirden 2.ci hesaba geçiyorsun ordanda koyu açabiliyorsun.birde "ikizko" prog diye bişi varmış hiç denemedim o 1 pcde 2 ko açıyormuş benim bildiğim bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 7 Mayıs 2007; 13:25:38 >
  • kardes öyle yaptım kullanıcı değiştir dedim ama olmadı
    ikinci hesapta xtrap ı geçti ve oyun falan açılmadı?
    quote:

Orjinalden alıntı: waikiki_

Bende aramayı uğraşmadan anlatayım

ilk önce yeni bi hesap acıyorsun (Pcde 2 hesap olması lazım) 1.ci hesapta koyu açıyorsun sonra hesap değiştirden 2.ci hesaba geçiyorsun ordanda koyu açabiliyorsun.birde "ikizko" prog diye bişi varmış hiç denemedim o 1 pcde 2 ko açıyormuş benim bildiğim bu kadar
  • wereyim sana programı beramusta 57 kagıdı karşılıgında wereyim 3lü oturum açmayı
  • ''bir pc de 2 1 den fazla night''
    sence bu ne anlamaya geliyo? ''bir bilgisayarda 2 1 den fazla gece''

kardesim ''KNİGHT'' demek şovalye demek night demek gece lütfen okunduğu gibi yazmayın

gelelim soruya sanırım 2 oturumla acıyomussun ama cok kasar bilgisayar yaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxIKaaNIxx

''bir pc de 2 1 den fazla night''

kardesim ''KNİGHT'' demek şovalye demek night demek gece lütfen okunduğu gibi yazmayın

Night dese çok mu değişir Knight olduğunu bölümden anlıyabilirsin

Adam soruyrsa demekki pc si sağlamdır

Bir ara vardı öyle programlar ama torjenli bulursanda tatartmadan indirme

• quote:

2 1 den fazla demişim yazım yanlışı sorry.
    bu arada pc kasmaz çift çekirdek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pff mal mal konular 2 3 gün üste önemli konulra rağbet yok.ne adamsınız ya.kınıyorum sizi.eziqsiniz hep te eziq kalacaksınız.
  • eğer pcinde iki tane hdd varsa veya bölünmüş ise ikisinede kopyala knight online ı.Sonra bi tane kullanıcı aç.Açtığın kullanıcı ile öbür hdd indeki knight a girip ıstırap i.le oyuna gir.Sonra kullanıcı değiştir normal administrator kullanıcısındanda öbür böldüğün hdd deki knight ı aç.
  • baq bırak milleti beni dinle

2 hesap aç

ko optiona gir 32 bit olarak ayarla

kaydet çık

ilk oturumda czkomboyla gir oyuna gir slotuna git
    2, oturumu aç cz komboyla oyuna gir o kdr artık hesap diiştirdiinde ekran karanlık olmayacak ,

edit: ko yu kopyalamaya fln gerek yok
  • illegal yollar haricinde yapmak için bilgisayara sanal windows(zaten sanal deme adı öyle) yüklüyosun sonra o sistemden açıyosun baya uzun iş.
  • Night değil knight
    eğer okunduğu gibi yazmak istiyosan direk nayt yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aLp:::

Night değil knight
    eğer okunduğu gibi yazmak istiyosan direk nayt yaz

• Yaw ne uğraşıyosunuz bu kadar.2 deil 4 tane knight açıyorum ben pc'mde.İKİZKO diye küçük bişey var.Onunla baya açabiliyorum ama ne kdr knight açarsan o kdr kasar pc'yi.Ben 3 tane açabiliyorum.Exp bug yapmaya yarıyor hiç değilse.Linki verirdim ama illegal program yasak
  • "Siqismund"Beni Günlürmek İçin Mi? Buradasınız,"Night Dese Ne olur Sanki"Gibi Bir Cümle Kurmuşsunuz Bu Beni Çok Güldürdü Farzedelim ki Senin Adın Ali Ben Sana Mali Dedim Hoşuna Gidermiydi ? Kalbini Kırdıysam Özür Diler,Bu Güzel Topic İçin Teşşekkürü Kendime Borç Bilirim...

Yazım Hatası!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuğraAtakan -- 7 Mayıs 2007; 22:14:39 >
  • illegal yol haric tek windows da acman mumkun deil
    legal olarak ancak sanal pc ile acabilrisin ki o da cok kasiyor
  • quote:

bir pisi de yirmibirden fazla nayt
  • quote:

Orjinalden alıntı: I3uR4K

Yaw ne uğraşıyosunuz bu kadar.2 deil 4 tane knight açıyorum ben pc'mde.İKİZKO diye küçük bişey var.Onunla baya açabiliyorum ama ne kdr knight açarsan o kdr kasar pc'yi.Ben 3 tane açabiliyorum.Exp bug yapmaya yarıyor hiç değilse.Linki verirdim ama illegal program yasak

kardeş pm den link atarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Errorİt

"Siqismund"Beni Günlürmek İçin Mi? Buradasınız,"Night Dese Ne olur Sanki"Gibi Bir Cümle Kurmuşsunuz Bu Beni Çok Güldürdü Farzedelim ki Senin Adın Ali Ben Sana Mali Dedim Hoşuna Gidermiydi ? Kalbini Kırdıysam Özür Diler,Bu Güzel Topic İçin Teşşekkürü Kendime Borç Bilirim...

Yazım Hatası!

senin sayende kanser olcam bana böle konuşmanın bi nedenini sölesen rahatlıcam walaa.EĞER BANA BU KONUDA CEWAP WERİRSEN TEŞEKKÜRÜ SANA BORÇ BİLİR KONUŞMALARININ DEWAMINI DİLERİM.EL ÖPENLERİN COK OLSUN İNŞALLAH.
    SAYGILARIMLA...
  • konuyu acan arkadas uslubunu beyenmedim adam ol sana burda zorla millet bişey ögretmek zorunda deil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.