Şimdi Ara

Bir parça fikir (arkadaş meselesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sevgili konu dışı özel bölümü abilerim...Bugün bi dertlendim, bi kötü oldum ki kimse yaşamak istemez bu durumu..önce ne olduğunu kısaca anlatayım...

Şimdi bugün okuldaydık, bi kız arkadaş (3 senedir yakın arkadaşım gibiydi, beraber bişeyler yapardık falan fistan) muhabbet sırasında özel bi sebepden dolayı ''sana güvenmiyorum'' dedi...ben de ''ha öylemi, tamam o zaman'' deyip kalktım yanından ve uzaklaştım..bugüne kadar hiç böyle bi olayla karşılaşmamıştım ve çok şaşırdım...mizacım gereği kimsenin peşinden koşmam ama kızla yüzyüze bakıcaz, küs kalmak falan da istemiyorum...

Şimdi bu durumda ne yapmalıyım acaba ya da siz olsaydınız ne yaparsınız, fikirlerinize ihtiyacım var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ??

• Kız classic kezbanmış konuşmasan daha iyi yani bence konuşmanız bile gereksiz doğru düzgün arkadaşların olsun birde okul derken lise mi üniversite mi belirtseydin.
  • Kız yokmuş gibi davran !

Bu onu deli edecektir.

• Öncelikle nasıl bir anlamda söyledi hocam.Bunu kendi merakımdan söylüyorum. Yani erkek olduğun için mi ? Yoksa sır tutma konusunda filan mı ? Nasıl bir anlamda güvensizliği olduğunu söyledi bunu sırf o kızın 3 yıllık arkadaşına nasıl bir ruh haliyle böyle bir şey dediğini merak ediyorum. Şimdi yapman gerekene gelirsek kesinlikle alınmış gibi davranmayacaksın bu seni küçültür. Normal hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın ama asla artık eskisi gibi olmayacaksın eğer gerçekten kırıldıysan. Ona verebileceğin en büyük ders o olur. Hem seni kaliteli kılar hemde o kız haddini bilir ve senin arkadaşlığını tekrar kazanmak ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Kız classic kezbanmış konuşmasan daha iyi yani bence konuşmanız bile gereksiz doğru düzgün arkadaşların olsun birde okul derken lise mi üniversite mi belirtseydin.

Lise..3. sınıf ve 3 senelik arkadaşım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetinho06

Kız yokmuş gibi davran !

Bu onu deli edecektir.

:D o andan sonra konuşmadım sonra onunla ama küs kalmak, darılmak falan da istemiyorum, sınıfda yüzyüze bakıcaz nasıl olsa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklımda bir iş fikri var
    2 yıl önce açıldı
    Yeni bir iş fikri ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Öncelikle nasıl bir anlamda söyledi hocam.Bunu kendi merakımdan söylüyorum. Yani erkek olduğun için mi ? Yoksa sır tutma konusunda filan mı ? Nasıl bir anlamda güvensizliği olduğunu söyledi bunu sırf o kızın 3 yıllık arkadaşına nasıl bir ruh haliyle böyle bir şey dediğini merak ediyorum. Şimdi yapman gerekene gelirsek kesinlikle alınmış gibi davranmayacaksın bu seni küçültür. Normal hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın ama asla artık eskisi gibi olmayacaksın eğer gerçekten kırıldıysan. Ona verebileceğin en büyük ders o olur. Hem seni kaliteli kılar hemde o kız haddini bilir ve senin arkadaşlığını tekrar kazanmak ister.

Sır tutma falan değil, somut anlamda güvenmediğini söyledi bana...alınmış gibi davranmadım (galiba) ama hiç yanına falan gitmedim..sabah günaydın falan dedi, cevap vermedim (duymamış gibi davrandım) ..hiç bişey olmamış gibi davranamıyo ama insan..bana gelip özür bile dilese, (hani yapmazda mesela) ayaklarıma falan kapansa, yinede affetmem, o kadar çok alındım yani ama dargın kalmak istemiyorum işte...sınıfda başka bi arkadaşıma anlattım olayı inanamadı..

İşin bide çok kötü bi yanı var, lafına alındığımı anlamadı, galiba gerizekalı.. bana hiçbişey olmamış gibi günaydın dediğinden dolayı böyle bi çıkarımda bulundum..

Sanki uzay boşluğundayım, derdime bi çare lütfen??

• quote:

Orijinalden alıntı: alien.007

quote:

Kız yokmuş gibi davran !

Bu onu deli edecektir.

:D o andan sonra konuşmadım sonra onunla ama küs kalmak, darılmak falan da istemiyorum, sınıfda yüzyüze bakıcaz nasıl olsa...

Tamamen yanlış düşünüyorsun, sen onun yüzüne bakmak zorunda degilsin bunu unutma.

Onunla mümkün oldukça muhabbet kurma o senle muhabbet kuracak olursa çok kısa cevaplar (evet tamam hayır) ver.

Ama yok ben ona karşı küs kalamam dersen ne deyim ki, git konuş sorunu öğren barışın sonra o her konuda sana gider yapsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alien.007

quote:

Kız yokmuş gibi davran !

Bu onu deli edecektir.

Tamamen yanlış düşünüyorsun, sen onun yüzüne bakmak zorunda degilsin bunu unutma.

Onunla mümkün oldukça muhabbet kurma o senle muhabbet kuracak olursa çok kısa cevaplar (evet tamam hayır) ver.

Ama yok ben ona karşı küs kalamam dersen ne deyim ki, git konuş sorunu öğren barışın sonra o her konuda sana gider yapsın.

Küs kalamamazlıkdan değil. Ne yapmam gerektiği kafamı kurcalıyor. Affedilcek gibi bişey değildi yaptığı, hayatının hatasını yaptı belkide, çok büyük ayıp etti bana karşı. Ne hali varsa görsün, ne yapmak istiyosa yapsın ama bu kız bana 2 metreden uzak olmayacak. :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.