Şimdi Ara

Bir oyun alma hakkım var ne alayım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bir tane oyun alacağım ne önerirseniz bu arada oyunlarım :
     Bir oyun alma hakkım var ne alayım ?

• Sizde yeterince oyun var zaten. Ama sanırım orda Uncharted3ü göremedim heryere yazdığım gibi sizede tavsiyem bu oyundur gerçekten süper bir oyun zaten videolarını izlerseniz ne kadar güzel bir oyun olduğunu anlayacaksınız.
  • Uncharted 3 veya Battlefield 3
  • Bence de UC3 al yada Batman Arkham Asylum'u oynadıysan Arkham City'i al Arkham Asylum'u oynamadıysan Asylum'dan başla
  • Assassin's Creed'e başla..
  • O kadar oyun neyine yetmiyo bende 3 tane var :D :D şaka bi yana UNC3 görmedim hemen al derim harika bir yapım
  • UNC 3'ü tek geçerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne tarz oyunlardan hoşlanıyorsunuz ? Ona göre size seçenek yelpazesi sunsak :)
  • Anladığım kadarıyla süperkahraman oyunlarına meraklısınız. Batman Arkham Asylum'u öneririm. Şu ana kadar yapılmış en mükemmel süperkahraman oyunudur bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0.pRobLem

Ne tarz oyunlardan hoşlanıyorsunuz ? Ona göre size seçenek yelpazesi sunsak :)

Korku hariç her şey olur
  • Battlefield 3 mü alayım Batman mi Uncharted 3 mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDC9156E7 -- 28 Ocak 2012; 20:15:49 >
  • uncharted3 al o harika grafikleri gör
  • Bukadar oyunu olan bir adam hangi oyunu alacağına dair yardımmı istiyo yada BSC yi yenimi takip ediyor Gereksiz başlık Show yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTR_JackaL

Bukadar oyunu olan bir adam hangi oyunu alacağına dair yardımmı istiyo yada BSC yi yenimi takip ediyor Gereksiz başlık Show yapıyor

Yok hocam 2009 dan beri bilirim bu siteyi Evet tavsiyelerinizi bekliyorum
  • fifa 99 al en güzeli Galatsaray Grashopers Şampiyonlar ligi karlı havada oynarsın karlar taş gibi saten sabrinin kafasına düşer ölür belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTR_JackaL -- 29 Ocak 2012; 2:02:51 >
  • Uncharted 3 ü oynamadım ama bence batman arkham cityi al harika oyun

Edit:
    Normalde bf3 derdim ama pc de oynuyorum muhteşem. PS3 de 24 kişilik haritalar var ve grafikler daha zayıf diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 29 Ocak 2012; 14:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Uncharted 3 ü oynamadım ama bence batman arkham cityi al harika oyun

Edit:
    Normalde bf3 derdim ama pc de oynuyorum muhteşem. PS3 de 24 kişilik haritalar var ve grafikler daha zayıf diyorlar.

Hocam bilgisayarım notebook 3 tane yüklü daha fazla oyunla şişirmek istemiyorum da alıyım mı BATTLEFIELD 3 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERROR !

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Uncharted 3 ü oynamadım ama bence batman arkham cityi al harika oyun

Edit:

Hocam bilgisayarım notebook 3 tane yüklü daha fazla oyunla şişirmek istemiyorum da alıyım mı BATTLEFIELD 3 ?

Bence battlefield 3 hakkını PC ye sakla.Sonuçta BF3 ü oynamışken 64 kişilik oynamak lazım. Uncharted 3 yada Batman arkham citynin PS3 de Battlefield 3 den daha iyi bir seçim olabileceğini düşünüyorum. Batmanin multiplayer desteğinin olmadığınıda unutmamak lazım. Diğer arkadaşlarada danış istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 29 Ocak 2012; 19:39:44 >

• Uncharted 3 (Bıktım artık )
  • Uncharted 3 , Battlefield 3 , Assassin's creed 'Serisi ' ,Batman Arkham City .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.