Şimdi Ara

Bir otomobilde ne olmasını isterdiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakıtsız çalışan araba isterdim başkada birşey istemezdim( ciddiyim )
  • Otomatik olarak ayarlanabilir süspansiyon ve aracın çekişini istediğim gibi değiştirebilmek.
    Yani tek bir otomobilde hem konforu hemde sürüş keyfini dilediğim gibi değiştirebilmeyi isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Böyle olmasın da :)

Bir otomobilde ne olmasını isterdiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Çok zor bir şey istemiyorum, ön cam da aynı arka gibi rezistanslı olsun.. Motor ısınana kadar önümüzü doğru düzgün göremiyoruz..

Bu şu anda kullanılıyor zaten. Üst sınıf araçların ön camları da rezistanslıdır fakat gözle görülemeyecek derecede incedir. Şeffaf olan malzemeler ile, camı komple sarar. Çalıştığı ise gözle hissedilemez çünkü arka cam gibi şeritler olmaz, çok ince fakat çok sık şekilde iki camın arasına konulmuştur.

http://www.trakyacam.com.tr/Otomotiv_Camlar/tr/otomotiv_camlari_hakkinda.htm (Renault Ford Toyota Fiat ve BMW'ye cam üretiyor.)

Donanım olarak hangi araçlarda olduğunu tam bilemiyorum binek A, B, C sınıflarında.

http://www.olimpia.com.tr/U114.php

• quote:

Orijinalden alıntı: mandarin

şemsiye koyma yeri olsun

Sen paradan haber ver,paran varsa içinde aracının markalı özel üretim şemsiyesi bile olabilir:)

21:15 den itibaren izleyebilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: tropik17

Bu önerimi bir arkadaşıma söylediğimde sen manyak mısın demişti. Bakalım siz ne diyeceksiniz.

Direksiyon kalksın, yerine vites kolunun olduğu yere joystik konulsun. Arabayı joystik ile tek elle sürebilelim ayrıca araba sürerken uçak kullanıyormuş hissi alırız.

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

güzel fikirler çıkıyor.

var mı bilmiyorum ama akşam işten çıktığımızda eve giderken koltuk masaj yapsa çok hoş olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

şemsiye koyma yeri olsun

süperb dede vardı sanırım o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 11 Ocak 2013; 2:21:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RECEP____KOVBOY

quote:

quote:

şemsiye koyma yeri olsun

Alıntıları Göster

Bizim insanımız muhtemelen şemsiye yerine haydar veya beyzbol sopası taşırlar.

• Sağlıklı olsunda.
  • düşünülen şeylerin çoğu var ama bunların ekonomik anlamda iyileştirilmesi de önemli tabi
  • Bütün araçlarda gps sistemi olsun. Şöyle bir fayda sağlayabilir;

Navigasyon ekranına baktığımızda yol üzerindeki bütün araçları nokta halinde görebilelim ve görüntünün akış hızı gerçek zamanlı olsun. Örneğin tek gidiş tek geliş bir yolda sollamaya çıkarken yada virajlara girerken karşıdan araç geliyormu geliyorsada ne kadar mesafe var çok kolay bir yolla tespit edilebilsin sürüş güvenliği artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 11 Ocak 2013; 5:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoMinicSS

Bütün araçlarda gps sistemi olsun. Şöyle bir fayda sağlayabilir;

Navigasyon ekranına baktığımızda yol üzerindeki bütün araçları nokta halinde görebilelim ve görüntünün akış hızı gerçek zamanlı olsun. Örneğin tek gidiş tek geliş bir yolda sollamaya çıkarken yada virajlara girerken karşıdan araç geliyormu geliyorsada ne kadar mesafe var çok kolay bir yolla tespit edilebilsin sürüş güvenliği artar.

bu da çok mantıklı aslında
  • quote:

quote:

şemsiye koyma yeri olsun

Sen paradan haber ver,paran varsa içinde aracının markalı özel üretim şemsiyesi bile olabilir:)

Onda olduğunu çok iyi biliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Çok zor bir şey istemiyorum, ön cam da aynı arka gibi rezistanslı olsun.. Motor ısınana kadar önümüzü doğru düzgün göremiyoruz..

Bu şu anda kullanılıyor zaten. Üst sınıf araçların ön camları da rezistanslıdır fakat gözle görülemeyecek derecede incedir. Şeffaf olan malzemeler ile, camı komple sarar. Çalıştığı ise gözle hissedilemez çünkü arka cam gibi şeritler olmaz, çok ince fakat çok sık şekilde iki camın arasına konulmuştur.

http://www.trakyacam.com.tr/Otomotiv_Camlar/tr/otomotiv_camlari_hakkinda.htm (Renault Ford Toyota Fiat ve BMW'ye cam üretiyor.)

Donanım olarak hangi araçlarda olduğunu tam bilemiyorum binek A, B, C sınıflarında.

http://www.olimpia.com.tr/U114.php

Ön cam ısıtma 2010 Mazda 3'te vardı.

• yukarı
  • Deposu dolu olsun yeter. Gerisi teferruat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim türk milletine Vw arması olsun yeter...
  • Opel tasarımlı, Bmw sürüş dinamiklerine ve aktarmasına sahip, Mercedes konforunu sunan, dizel bir Fiat kadar az yakan, alt vergi dilimine giren, Bir mobilet kadar kolay park edilen bir araç istiyorum.
  • Tasarim,guvenlik,tasarruf ve konfor.
  • V40 45000 civarı satılsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.