Şimdi Ara

Bir Otomobil, Bir Suikast ve Bir Kurtuluş...(Citroen DS ihtiva eder) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir konu eline sağlık. okumaktan ve öğrenmekten zevk aldım
  • Teşekkürler güzel yazı Citroen pejodan reno fiatdan daha hoş geliyor bana nedendir bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

Yalnız kimse şu ince reklama dikkat etmedi sanırım

Üstüne tıklayıp bakarsanız daha iyi olur.

Bir Otomobil, Bir Suikast ve Bir Kurtuluş...(Citroen DS ihtiva eder)

Harika...

• quote:

Orijinalden alıntı: Laparzi

Teşekkürler güzel yazı Citroen pejodan reno fiatdan daha hoş geliyor bana nedendir bilmem

Çünkü öyle
  • quote:

Yalnız kimse şu ince reklama dikkat etmedi sanırım

Üstüne tıklayıp bakarsanız daha iyi olur.

Citroen logosu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Laparzi

Teşekkürler güzel yazı Citroen pejodan reno fiatdan daha hoş geliyor bana nedendir bilmem

Çünkü öyle

Ds5 le turlayan birisi olarak tek eksiği şanzıman bence ds4 lerde güzel arka kapı camları açılmıyor sadece :)
  • Vasabi harika bir film bana gore. Demek o arac ds serisiymis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte dh'de böyle konular görünce memnun oluyorum, elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Çok güzel bir konu. Elinize sağlık.

Benim hala unutamadığım modeller; BX-XM ve Xantia'dır.

2013 model çoğu araçta, yukarda yazdığım modellerin konfor ve yol tutuşu hala yok.

Teşekkür ederim :)

Citroen'in bu 3 teker mevzusunu BX'de bizzat tecrübe etmiştim zamanında.

Yolda sağ arka lastik patladı, stepne de yoktu arabada.Bijonları çıkarıp tekerleği bagaja koydum.Yalnız arabada kriko da yok

İçerdeki koldan süspansiyonu en üst konuma aldım, şu şekilde bi görüntü oluşuyor;

Bu konumda krikosuz çıkardım tekeri, tabi üzerinde yük olduğu için lastiği çıkarmak biraz zorladı ama çıktı sonunda.

Sonra teker olmayan köşeye bütün ağırlığımla yüklendim.Hiç bir yan yatma belirtisi göstermedi araba.İki teker de takılıymış gibi arka sol amortisör esnedi yüklenince.

Sonra 50 km/s hızla en sağ şeritten en yakın lastikçiye 8 km yol gittim.

Abartmıyorum, aracın 3 teker olduğunu hissetmedim içerde.

Bu da böyle bi anımdır.

• Konu çok çok iyi. Evet bu konu sayesinde bilmediğim pekçok bilgi öğrendim. Teşekkürler, devamını dilerim. İyi akşamlar

• Citröen bir arcı çirkinse harbiden çirkin yapar, ama güzelse de herkes dönüp bakar..

Ben şu reklamın çıktığı zamanı hatırlıyorum. Bir dönem rüyalaımızı süsleyen Claudia Schiffer ile gerçek bir kaza yaptırıyorlar. Haberde reklamdakinden daha fazla görüntüler vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 29 Aralık 2013; 23:41:37 >
  • Bir citröen kullanıcısı olarak diyorumki.
    Türkiyede donanım zenginligi başka marka bu kadar vermez- veremez.
    Alırken çok önyargı ile bakmıştım.
    Ama öyle çok seviyorumki şimdi aracımı, aşık oldum diyebilirim :)
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Bizimki BX 19 TRD modeliydi.Turbosuz dizel, 68 HP idi.Keskin virajlarda az BMW, Mercedes üzmedim

Gösterge grubu da bu şekildeydi, en alttaki yatay yeşil şerit dijital devir saati, üst ortadaki diklemesine beyaz çizgi ve turuncu 0 rakamının olduğu yer de kilometre göstergesi.

Hızlandıkça beyaz çizgi sabit kalırken arkadaki turuncu sayılar dönüyordu 0-20-40 diye

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Konu çok çok iyi. Evet bu konu sayesinde bilmediğim pekçok bilgi öğrendim. Teşekkürler, devamını dilerim. İyi akşamlar

Bi ara da CX konusu düşünüyorum hocam, dilerseniz konudan haberdar edebilirim sizi
  • Lise yıllarının başından beri hayran olduğum bir firma halen sürüyor palio yerine c3 tavsiye ederim mesela bildiğim şeyleri yad ettim güzel oldu.
  • Peugeot logosu da Fransızların Almanlara karşı kazandıkları bir savaştan geliyor.

Adını unuttum şimdi.Bir sanatçı zafer için bir aslan tasarlıyor zamanında bunlar da ordan alıyorlar.

Almanlara atılan gol
  • Otomobil Genel'de az bulunan konulardan, sonuna kadar zevkle okudum.
    Çıkardığım sonuç ise, Citroen bugün en çok kötülenen markalardan, tıpkı Fiat gibi, Peugeot gibi, ancak girip tarihçelerine baktığınızda müthiş bir gelişimle karşılaşıyorsunuz. Hepsi de yaklaşık yüz yıllık firmalar ve ortaya koydukları emekleri bir kalemde silinip atılacak cinsten değil..
  • konu için teşekkürler

yakın bi tarihte belgeselini izlemiştim.

tabi belgesel konusu citroen değildi..suikastler ile ilgiliydi

işte buldum

• Tekne Kazıntısı kullanıcısına yanıt
    1973 yapımı "The Day of The Jackal" filmi de bu suikasti konu ediniyor.

• guzel bir konu, sahibine tesekkurler. bunlardan bir akrabamda da vardı orjinal bir sekilde yıllarca kullandı torpido kısmında portatif bir plakcaları bile oldugunu hatırlıyorum sonra birgun ogrendimki oglu arabayı kacırmıs donuste sarampole yatırmıs arac pert.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.