Şimdi Ara

Bir Otomobil, Bir Suikast ve Bir Kurtuluş...(Citroen DS ihtiva eder) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    keyifle ve saygıyla okudum.
  • Konunun 20-30 yorumu aşacağını sanmıyordum.

İlgi gösteren herkese teşekkür ederim
  • Güzel paylaşım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Konu çok çok iyi. Evet bu konu sayesinde bilmediğim pekçok bilgi öğrendim. Teşekkürler, devamını dilerim. İyi akşamlar

Bi ara da CX konusu düşünüyorum hocam, dilerseniz konudan haberdar edebilirim sizi

Herhangi bir marka modele bağlı kalmaksızın bunun gibi dolu dlou bilgi içeren otomobil sektörü hakkında, özellikle tarihi bilgiler içeren her konudan haberdar olmak isterim. Zaten senin konularını takipteyim sevgili kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 30 Aralık 2013; 22:33:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Konu çok çok iyi. Evet bu konu sayesinde bilmediğim pekçok bilgi öğrendim. Teşekkürler, devamını dilerim. İyi akşamlar

Bi ara da CX konusu düşünüyorum hocam, dilerseniz konudan haberdar edebilirim sizi

Herhangi bir marka modele bağlı kalmaksızın bunun gibi dolu dlou bilgi içeren otomobil sektörü hakkında, özellikle tarihi bilgiler içeren her konudan haberdar olmak isterim. Zaten senin konularını takipteyim sevgili kardeşim.

Eyvallah abi, bugün bir konu düşünüyorum bakalım 12'den önce yetişirse.

• En sevdiğim arabalar listesinde ilk sıralara oynar kendisi. Çağının çok ötesinde bir model...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.