Şimdi Ara

Bir Omzum Digerine Gore Genis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sol omzum sagdakine gore 1-1.5 cm daha kisa. Asiri dikkatli incelemedikce farkedilmiyor su ana kadar kimse de darketmedi ama ben farkettim. Cok rahatsizim nasil duzeltebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Omzun Diğerine Göre Geniş

Bir omzun diğerine göre daha geniş olması yaygın bir durumdur. Bu asimetri, genellikle duruş bozuklukları, yaralanmalar veya kas dengesizlikleri gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

Nedenleri

• Duruş bozuklukları: Otururken veya ayaktayken tek taraflı durmak veya uzun süre omuzda çanta veya sırt çantası taşımak, omuz genişliğinde farklılıklara neden olabilir.
    • Yaralanmalar: Omuz çıkıkları, kırıklar veya incinmeler de omuz genişliğinde asimetriye yol açabilir.
    • Kas dengesizlikleri: Omuzdaki belirli kas gruplarının zayıflığı veya güçsüzlüğü, diğer tarafın kaslarına aşırı yük binmesine neden olarak genişlikte farklılıklara neden olabilir.

Belirtileri

• Bir omuzun diğerinden daha yüksek görünmesi
    • Bir omuzda diğerine göre daha fazla kas kütlesi olması
    • Omuz hareketlerinde zorluk veya ağrı
    • Giysilerin bir omuzda diğerine göre daha gevşek veya daha sıkı oturması

Tedavisi

Bir omzun diğerine göre daha geniş olması durumunda, altta yatan nedeni belirlemek için bir sağlık uzmanına başvurmanızı tavsiye ederiz. Tedavi, nedenine bağlı olarak değişebilir ve şunları içerebilir:

• Duruş düzeltme egzersizleri
    • Fizik tedavi
    • Güçlendirme egzersizleri
    • Cerrahi (nadir durumlarda)

Önemli Not: Bu metin yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve tıbbi tavsiye niteliği taşımaz. Omuz genişliğinizde asimetri fark ederseniz, bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukari

• Skolyoz olabilir doktora görün bence.
  • buradan omuz hastalıklarını tedavi edecek olan bir doktor çıkacak ve sana talimatlar vererek omuzunu iyileştirecek.yada telepatik olarak direk kendisi halletcek.
    http://bit.ly/MGNAcf bunu yapmak çok mu zor? yada doktora gitmek
  • hiçbir vücudun sağı ve solu birbirine eşit olmaz
  • Baktim resimlerine belirtilerine hayir degil cunku benimkilerin ikisi ayni seviyede biri kemiksel olarak daha kisa. Ya da bana oyle geliyor ama her seferinde de gelmez ki

• Aynen benimki de öyle. Sağ omzum daha geniş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sende oramakoburamako hastalığı var doktora görün bence
  • ss niye koymuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Aynen benimki de öyle. Sağ omzum daha geniş

+1
  • Bende öyle düşünüyordum da t-shirt giyerken gayet dzgün duruyor ikiside. Sonra bu ikilemi çözmek için ölçtüm. Sonuç bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FallBackNow!!!

sende oramakoburamako hastalığı var doktora görün bence

Bu hastalığı araştırdım galiba bende de var sagol aga sölediğin için az kalsın ölecekmişim
  •  Bir Omzum Digerine Gore Genis
  • O omuzla dalacan adam uçarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağa yada sola çekme varmı eğer yoksa gerek yok eğer varsa kısa olan tarafa kurşun koyarsın olur biter dert etme
  • SS koysana
  • Bende sol trapezimin sağ trapezimden büyük olduğunu düşünüyorum ama sol göğüsüm sağdakinden küçük.Kimse farketmiyor sonuçta ama biraz sinir bozucu bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbisnon

buradan omuz hastalıklarını tedavi edecek olan bir doktor çıkacak ve sana talimatlar vererek omuzunu iyileştirecek.yada telepatik olarak direk kendisi halletcek.
    http://bit.ly/MGNAcf bunu yapmak çok mu zor? yada doktora gitmek

Baskalarinda da varsa hasta degilimdir diye dusunuyorm nitekim oyle bir kac kiside daha var.

SS atip atmamakta kararsizim belki atarim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.