Şimdi Ara

Bir olalım, Beraber olalım, Hep birlikte Türkiye olalım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanlarımız birbirine saygı duyarsa sever severse de daha iyi geçinir böylece insanlar daha çok mutlu mesut olur bu yüzden birbirinizi sevin böylelikle daha güçlü bir Türkiye olalım hiçbir ayrılığa gayrılığa gerek yok ülkemizin birlik ve bütünlüğünü zedelemek isteyen güçlere izin vermeyelim
    bunlara da fırsat vermeyelim:http://www.haberler.com/yeni-kurt-partisi-geliyor-2-5416529-haberi/

• hüloğğğ
  • Sizin gibi faşistler oldukça sevgi içinde yaşamak zor.
  • konuyu hiç bir provakasyon amaçlı açmadım sadece bilgilenmeniz için açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Sizin gibi faşistler oldukça sevgi içinde yaşamak zor.

faşistlik vatanı sevmek bayrağı sevmek ise en büyük faşist benim ama milliyetçilik ile faşistliği karıştırmayın şuan İstiklal marşı okunmuyorsa insanlar rahatça Türk üm diyemiyorsa ve Türk üm demek ırkçılık kabul ediliyorsa faşist olanlar ortadadır zaten
  • haberden bir parça

TÜM KESİMLERİ TEMSİL EDECEK

Son yaptığımız toplantıda yeni partinin kurulmasını ilan etme kararını aldık. Parti Kürt nüfusunun tüm kesimlerini temsil edecek, modern ve gelişmiş toplumlarda olduğu gibi bizde de sınıfa göre öncelikler yapılmayacak.

Yeni partinin Türkiye'de mevcut olan Kürt partilerinin ortağı, müttefiki veya karşıtı olacağını zaman gösterecek. Ama bazı tahminlerde bugün de bulunulabilir.

"Yeni parti milli yani Kürt ve Kürdistan'lı olacak" diyen Taşçıer'in sözlerine göre parti "federasyon veya Kürt devlet yapısının diğer şekilleri" için çalışacak.

Direk ayrı ülke olalım demişler bunlara direk Kürtlerin tepki göstermesi gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leo Minor -- 12 Aralık 2013; 20:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustave Flaubert

quote:

faşistlik vatanı sevmek bayrağı sevmek ise en büyük faşist benim ama milliyetçilik ile faşistliği karıştırmayın şuan İstiklal marşı okunmuyorsa insanlar rahatça Türk üm diyemiyorsa ve Türk üm demek ırkçılık kabul ediliyorsa faşist olanlar ortadadır zaten

İnsanları neden bir kelime altında kısıtlayasın ki önemli olan insan olabilmek insanlığını yaşatabilmek türk olmuşun rus olmuşun farketmiyor yani bu gözle bakarsan daha doğru olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İnsanları neden bir kelime altında kısıtlayasın ki önemli olan insan olabilmek insanlığını yaşatabilmek türk olmuşun rus olmuşun farketmiyor yani bu gözle bakarsan daha doğru olur.

amacım zaten bu değil herkes özgürdür zaten.Dikkat edersen ne mutlu Türk üm diyene deniliyor Türk olana değil diyebilen herkese ne mutlu deniliyor. tabikide en önemlisi insanlıktır ama şu an Türklere yapılan gerçekten büyük haksızlıklar 5 sene önce kimse andımızı okumazken şimdi de İstiklal marşını okumuyor bir 5 sene sonrada özerk bölge isterlerse ne denilebilirki bn demiyorum ki üstün ırk vardır ama şu ana Türklere haksızlık yapılmamasını istiyorum

• Bozkurtlar varken caylaklara is dusmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

haberden bir parça

TÜM KESİMLERİ TEMSİL EDECEK

Son yaptığımız toplantıda yeni partinin kurulmasını ilan etme kararını aldık. Parti Kürt nüfusunun tüm kesimlerini temsil edecek, modern ve gelişmiş toplumlarda olduğu gibi bizde de sınıfa göre öncelikler yapılmayacak.

Yeni partinin Türkiye'de mevcut olan Kürt partilerinin ortağı, müttefiki veya karşıtı olacağını zaman gösterecek. Ama bazı tahminlerde bugün de bulunulabilir.

"Yeni parti milli yani Kürt ve Kürdistan'lı olacak" diyen Taşçıer'in sözlerine göre parti "federasyon veya Kürt devlet yapısının diğer şekilleri" için çalışacak.

Direk ayrı ülke olalım demişler bunlara direk Kürtlerin tepki göstermesi gerekli

bnde onu diyorum ya zaten bir olmamız gerekmektedir ve bunlara fırsat vermemeliyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Bey

Bozkurtlar varken caylaklara is dusmez

umarım öyle olurda sonumuz kötü olmaz
  • quote:

quote:

Mhp den bahsediyorum ben bozkurt diye
    Caylak diyede ykp den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Ustayla hedef 2023 beyler ayıks

ee adam(!) şehide kelle Doğu Anadoluya K.Kürdistan dedi

-müslüman adam o zarar gelmez ondan hem Cehepe gelse nolcak ki Camide içki içenlermi geççek devletin başına

bizle daha çook alay ederler
  • valla şu kürdistanmıdır ne dir o kurulunca şu kürtler toplanıp orayamı gitcek mi hayır hepsi izmirde istanbulda ankarada yaşamaya devam etcek yine burda olcaklar ben dahil hiç kimse onlarla yaşamayı istemiyodur valla herhangibir devletin kurulcağını ve tüm kürtlerin oraya göç etceğini bilsem direk kabul ederdim ama nafile bu garip toplulukla ki topluluktur benim gözümde ırk değillerdir yaşamaya devam etmek zorunda kalıcaz
  • quote:

quote:

quote:

Mhp den bahsediyorum ben bozkurt diye
    Caylak diyede ykp den

neyi kasttediyini çok iyi biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

valla şu kürdistanmıdır ne dir o kurulunca şu kürtler toplanıp orayamı gitcek mi hayır hepsi izmirde istanbulda ankarada yaşamaya devam etcek yine burda olcaklar ben dahil hiç kimse onlarla yaşamayı istemiyodur valla herhangibir devletin kurulcağını ve tüm kürtlerin oraya göç etceğini bilsem direk kabul ederdim ama nafile bu garip toplulukla ki topluluktur benim gözümde ırk değillerdir yaşamaya devam etmek zorunda kalıcaz

ist da 3 milyon tane var gerçi milliyetçi kürtlerde var ama büyük ihtimlle ayrılırsa gidelr umarım @Zexial

valla ustayla hedefe tam gaz ilerliyoruz

bakalım sonumuz ne olcak @Kergiday

• quote:

quote:

valla şu kürdistanmıdır ne dir o kurulunca şu kürtler toplanıp orayamı gitcek mi hayır hepsi izmirde istanbulda ankarada yaşamaya devam etcek yine burda olcaklar ben dahil hiç kimse onlarla yaşamayı istemiyodur valla herhangibir devletin kurulcağını ve tüm kürtlerin oraya göç etceğini bilsem direk kabul ederdim ama nafile bu garip toplulukla ki topluluktur benim gözümde ırk değillerdir yaşamaya devam etmek zorunda kalıcaz

ist da 3 milyon tane var gerçi milliyetçi kürtlerde var ama büyük ihtimlle ayrılırsa gidelr umarım @Zexial

Dostum adamın evi hayatı yıllardır belki burda kurulu herşeyi bırakıp giderler mi ciddi sorun

• Beraber olalım diyince yanlış anlayıp direk daldım içeri yanlış anlamışım :
  • quote:

quote:

quote:

Dostum adamın evi hayatı yıllardır belki burda kurulu herşeyi bırakıp giderler mi ciddi sorun

bence asıl soru şu olmalı doğudaki Türkler ne yapcak geleceklermi olanları kabul mu edecekler yoksa kürtler bunlara katliam yada asimile politikası mı uygulayacak doğuda da bir çok türk var asıl bunlara ne olur sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

Beraber olalım diyince yanlış anlayıp direk daldım içeri yanlış anlamışım :

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.