Şimdi Ara

Bir Netbook Tavsiye Konusu Daha (Ayrıntılı isteklerim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netbooklar konusunda hiç fikrim yok. İstediğim şeyler şunlar:

1)Hafif olacak(zaten genelde öyle oluyorlar sanırım)
    2)Ekran büyüklüğü çok önemli değil ama 10-12 inç civarı ideal olur.
    3)İnternete girip 10 tane sekme falan açınca afallamasın.
    4)Office programlarını performanslı şekilde çalıştırabilsin.
    5)Şarjı iyi gitsin. Genelde ne kadar oluyor bilmiyorum ama 3-4 saatten fazla olursa iyi olur.
    6)Harddisk hiç önemli değil. 160 bile olur.
    7)720p film ve photoshop çalıştırabilirse de Şam'da kayısı derim.

Bu isteklere uyan en ucuz netbooklar ne civarda olur acaba? Şimdiden teşekkürler.

• arkadaşım bende samsung n150plus var 1-2-3-4-5-6 da sorun yok
    7de ise bazen 720p leri çalıştırıyorum bazense donuyo tam nedenini çözemedim. Photoshop ise hiç denemedim.

Benimde bunlara ek olarak merak ettiğim bi iki şey var

Mesela Asus1215N buna ikinci bir harddisk ekleme imkanımız yok. Ama olan harddiskini çıkarıp SSD taksak ne kadar performans kazanırız ya da aslında ilk soru bunu yapabilir miyiz?
  • mesela donanım haberde 10 sekme açarsan alet pert olur çünkü reklamlar vs bunlar kasıyor örneğin facebook ta da flash oyun açarsan kasar. ancak pili 5 saat e yakın gidiyor kullanıma göre benim samsung n150. ben de pil ömrü ve hafifliğinden dolayı aldım. + şimdiki çalıştığım programlama editörlerini çalıştırıyor o yönden sıkıntım yok. sabah win7 sp1 güncellendi alet bi kaç sn daha geç açılıyor o canımı sıkmakta onun haricinde memnunum.. + photoshop denemedim ama 8 i kaldırıyormuş heralde öyle okumuştum biyerde
  • Teşekkürler arkadaşlar. Sanırım N150 güzel bir seçim olur. Çok büyük beklentim yok zaten. İnternet,office ve film yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Teşekkürler arkadaşlar. Sanırım N150 güzel bir seçim olur. Çok büyük beklentim yok zaten. İnternet,office ve film yeterli.

n150 jpontr yi 449tl ye aldım ben. kampanyalara dikkat et fazla para verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Sanırım N150 güzel bir seçim olur. Çok büyük beklentim yok zaten. İnternet,office ve film yeterli.

449 baya iyi. Nereden aldın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

449 baya iyi. Nereden aldın?

ankara darty kampanya yapmıştı ordan. demek istediğim aceleye getirme kampanyalara bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acelem yok zaten. Teşekkürler.
  • 10 sayfa açınca kasmayacak netbook bilmiyorum açıkcası diğer bir yandan office perforsmanslı şekilde çalıştırmasında kastın neydi anlayamadım bende netbook kullandığım iiçin nasıl bir bela olduğunu biliyorum ilk başta çok cazip geliyor ama sonrasında şaç baş yolrdurtuyor. bence hafiflik konusu ve şarj konusunda acer timelinex var 3820 tg modeli ihtiyacını karşılayabilir 13.1 ekran i3 işlemci ortalma 320 ya da 500 gb hdd 5656 ekran kartı ağırlığı 2 kilo şarjı 8 saat ama ortalma 5 saat kesin gidiyor diye sana öneride bulunabilirim...
  • 10 sekme açmakta chrome yada firefox kullanırsan kasmaz ama explorer kasabilir
  • packerd bell in celeron u3600 işlemcili netbook u 7 sinide karsılar fazlasıyla
  • Asus 1215N veya 1215B lere bak istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.