Şimdi Ara

Bir MMORPG Oyundan ne Bekleridniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bir MMORPG Oyunun 4x4'lük Olabilmesi İcin Neyin Daha Ayrıntılı, Daha iyi Olmasını İsterdiniz?
    ya da Şöyle olsaydi kesinlikle muhteşem bir oyun olurdu gibi

Örnegin, Ben Haritalarin Genişliği ve Tam Bir Rol Yapma Öğelerinin İçermesini İsterdim.

Not: Daha Önceden Denemelik Oyunlar Yaptigi Bir Grup Freeware[Ücretsiz] Bir Engine İle MMORPG Oyun Yapmaya Karar VerMİŞ. Bu Konuyu Hem Oyuncuların Görüşleri Adına, Hemde Bu Grup Deneyimli Oyunculardan Fikir Almak İçin Açılmıştır.

Grupta Ben Yokum. Grup Benden Rica Etmiştir.

Bu Konu MMORPG Ailesinde ki Acemi- Özellikle Deneyimli Herkes Görüşlerine Yazabilir.[Burası Biraz Sacma Oldu Burası Bir Forum Zaten -.-]

Son olarak grubun kendisnin açmamasının sebebi ''Önce Açılsın Sonrasını Düşünürüz'' - ''Türkler Motor Kullanmayi Biliyo Mu? Peh'' veya ''Böyle Çok Açılan Konu Oldu 2 Bir Şey Yapan Herkez Oyun Açacam Deyip İptal Oluyor Çoluk Çocuk İşi Bunlar'' gibi düşünceleri ortadan kalkmaktadır. Ayrıca Türkiye'de Hiç Yok Denecek Olan MOTOR Kullanım,Fonksiyon,Özellikleri Hakkında Örnek Olmak İçin Değinildi.

Tebrik Ediyorum. İnşAllah Olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 23 Mayıs 2011; 20:10:14 >

• Warhammer oynasınlar.
  • Ben en çok görsellere (özellikle de skill efektlerine) dikkat ederim ve sınıf çeşitliliğinin olmasını isterim ve bir sınıfı tek bir yönle değil farklı yönlerle kullanmak çok iyi olur bence (mesela priest sınıfının heal olarak ya da shadow olarak gidebilmesi gibi.)Oyuncu sayısı da çok önemli oyuncu yoksa isterse tam istediğim gibi olsun bir önemi yoktur benim için.
  • mmorpg oyununda efekler önemli silah ve zırhların abartısız ama karizmatik ve düzgün renklerde olması önemli skill efekleri önemli düz saldırı efekti önemli mesela devamlı sağ alini kaldırıp indirerek saldırmak çok saçma geiyor artık bana ve tek mob kesmek artık tarihe karışsın çok saçma karekter kılıcını sallayınca önündeki 4 moba birden vurmalı skiller az ve sade olmalı bence mesela 1 level skili 50 levelde işe yaramalı yani bir sikile bir sürü point yüklemenin anlamıyo yok demir kol skilli atıyorum en fazla 3 point geliştirilmeli 15 point vermenin bir anlamı yok her levelde 1 skill yada 2 skill açıla bilmemli meslekler kesinlikle olmalı madencilikden balıkçılığa rune efsun ne derseniz bunların yapıldığı meslekler olmalı zırh çanta gibi piyasanın düzende olması için ve oyunda özel item üretilmemeli sadece bosslardan düşürülmeli vs lerde dengeli olmalı mesela paladin e karşı shadow asasian itemler eşit olunca 2 side bir birini yene bilmeli ölümsüz karekter olmamamlı

• Skill efektleri belirgin olmalı. Kullandığını hissettirmeli.

Class çeşitliliği olmalı ve/veya classlar farklı buildlerle kullanılabilir olmalı.

Oyuncuyu pvpye yönlendirmeli ama pvp ile elde edebileceğimiz eşyalarla pve den elde edeceğimiz eşyalar arasında uçurum olmamalı...
  • Ben öyle geniş haritalara sahip devasal oyunları sevmiyorum.Eğer oyunun tutmasını istiyorlarsa knight gibi birşey yapmalarını öneririm.Pvp si zevkli olsun , skill efektleri belirgin olsun , vuruş hissi güzel olsun , karakter tiplemeleri , oynanış rahat olsun.Paralı oyunlar oynamadığımdandır belkide knight gibi zevkli zaman geçirdiğim bir başka oyun bulamadım :)
    Kısaca pvp ön planda sade bir oyun olsun.Ben pvp de kullanılan hayvan(pet)lara da karşıyım.
  • Pvp sistemine bakarım ilk olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dinazorlar. Dinazor olmalı.
  • Age of Conandaki karakter vuruş esnekliğini,Warhammerın pvpsini,yine Conanın pve sini alsınlar,aynı oyuna koysunlar.Bak neler neler oluyor.Bunu ciddi ciddi yazdım.Biri realizmde,pve de,diğeri pvpde tek geçilecek oyunlar.2si malesef bir oyunda hiç buluşamadı.Warhammerın en büyük 2 eksiği var:0 pve ve vuruş animasyonlarının nerdeyse sıfır olması.
  • 1-)Level yerine Skill bazlı olmasını.
    2-)Pk sisteminin olmasını.
    3-)Ev yapma arazi alma kale guild savaşlarının olmasını.
    4-)Mesleklerin işe yarar seviyede olmasını yani yeri geldiğinde craft oyundaki en iyi silahı yapabilmeli herkes aynı özellikleri craft etmiyecek.
    5-)Irklar deil sadece insanlar olmalı oyunda.
    6-)Loot sistemi wow dan biliyoruz onunkini calabiliriz adaletli bi sistem cünkü.
    7-)Grafik herkesin bilgisayarına göre olması için çok da iyi olmasına lüzum yok.
    8-)Binek hayvanları dışında yük hayvanları da olmalı biz eşşek gibi taşıyamayız doğal olarak.
    9-)Binlerce tek kisinin yapabilecegi (kapısı olmayan) haritada yürürken bazen düsüp kendimizi icinde bulacagımız bazende sans eseri bitki toplarken veya adam kovalarken karşılaşacağımız gizli yeraltı dungeonları olmalı.Böylece herkesde aynı item olmayacak görüp de nerden buldun dediğimizde binbir türlü yerlerden geçmiş sağ salim alıp getirmiş yerini bile unutmuş bir durum ortaya çıkacak bu işte harbiden zevk verir insana bence.
    Ayrıca o binlerce dungeon ın olabilmesi için fazla büyük değil küçük olması lazım yoksa oyunun boyutu hayvan gibi olur.
    Yaz yaz bitmez ama aklıma gelenler bu kadar. 10 tane deil sayısız unsur var iyi olabilmesi için :]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turukai -- 24 Mayıs 2011; 13:01:32 >

• WASDQE kontrol sistemi ve zıplamalar WoW'daki gibi akıcı olsun yeter.
  • Grafikleri Aion kalitesinde

Siege ve pvp nin Lineage 2 kalitesinde

skill düzenini wow-Diablo 2 gibi

dungeon(instance) Cave gibi değişik sistemlerin olmasi .

son olarak itemlerin karaklere yapişmasin.Kullandiğim itemi sıkıldığım zaman onu sata bilmeliyım yani ticaretin canli olması.
  • Bir oyundan ne mi beklenir?

Kalite - Eğlence - Ortam Başkada Birşeye Gerek Yok.

hangi oyunmu şuan buna göre tek bir oyun kaldı oda açılıcak umarım suan tay dilinde takılıyorum.

Prius Online !
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

Bir oyundan ne mi beklenir?

Kalite - Eğlence - Ortam Başkada Birşeye Gerek Yok.

hangi oyunmu şuan buna göre tek bir oyun kaldı oda açılıcak umarım suan tay dilinde takılıyorum.

Prius Online !

PM'den msn ni at bende gelcem beraber takılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Age of Conandaki karakter vuruş esnekliğini,Warhammerın pvpsini,yine Conanın pve sini alsınlar,aynı oyuna koysunlar.Bak neler neler oluyor.Bunu ciddi ciddi yazdım.Biri realizmde,pve de,diğeri pvpde tek geçilecek oyunlar.2si malesef bir oyunda hiç buluşamadı.Warhammerın en büyük 2 eksiği var:0 pve ve vuruş animasyonlarının nerdeyse sıfır olması.

age of conan trialini denemiştim.Abartılı skill efektleri yoktu.Sade vuruşlar vardı.Bu yüzden oyunu sevdim.Fakat para verip oynayamam.Warhammer'i ise age of conan kadar beğenmedim.
  • no target skill sistemi 3 boyutlu olsa yeter bir de lag olmicak o kadar.
    bu kadar çok şey beklemeyin öyle bir şey yaparlarsa adamlar aylık 100 tl koyar p2p yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.