Şimdi Ara

Bir miktar param var kullanılmayacak, ne yapayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, üniversite öğrencisiyim okula bu sene başladım. Dedem hesabıma 20bin tl yatıracağını söyledi p.tesi günü gönderecek büyük ihtimal uzun bi süre kullanmayacağım bu parayı, kullanırsamda araba almak için kullanırım yani önümüzdeki 6ay ile 3 yıl arasında bir zamanda kullanılacak. Hangi bankaya hangi hesap/vade seçeneği ile yataracağım hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İng banktan turuncu hesap aç, para geldikçe hesapta biriktirirsin. 3 yıl sonra araba alırken çekersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qatar Foundation kullanıcısına yanıt
    cointellec te yatır paran katlansın hacıı 15bin tl yatırdıgın zaman günluk 250 tl civarında para veriyor 1 sene boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslanmaz18

cointellec te yatır paran katlansın hacıı 15bin tl yatırdıgın zaman günluk 250 tl civarında para veriyor 1 sene boyunca

Garantisini sen veriyorsun sanırım
    Cahil cahil konuşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Garantisini sen veriyorsun sanırım
    Cahil cahil konuşmayın.

Bankadan başka bi yere bende güvenemem ya

• Havale geldimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Havale geldimi?

Gelmemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar paranız var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    senin dünyada yarın olabileceginin bile garantisi yok sen neden bahsediyosun . paraya para kazandırmak istiyosan risk alacaksın kardeş ! yada paranı cebine koyacan paşa paşa bekliycen yada yatırcan bankaya 3 kuruş para vercek diye aylarca bekliycen tercih senin ben sadece aklımda olan fikri söyledim ister yap ister yapma beni ırgalamaz dünyada hiç bişeyin garantii yok ne malum bankanın batmayacagı ??? sen batmayacagının garantisni verebiliyomusu ?
  • quote:

senin dünyada yarın olabileceginin bile garantisi yok sen neden bahsediyosun . paraya para kazandırmak istiyosan risk alacaksın kardeş ! yada paranı cebine koyacan paşa paşa bekliycen yada yatırcan bankaya 3 kuruş para vercek diye aylarca bekliycen tercih senin ben sadece aklımda olan fikri söyledim ister yap ister yapma beni ırgalamaz dünyada hiç bişeyin garantii yok ne malum bankanın batmayacagı ??? sen batmayacagının garantisni verebiliyomusu ?

Devlet bankadaki paranin 100.000 liraya kadar kısmını TMSF aracılığı ile garanti ediyor.

Cointellect dediğin sistemin kullanıcı sözleşmesinde böyle bir garanti yok.
    https://cointellect.com/tr/terms/

Risk alırken yatırım ile kumarı ayırt etmek gerek.

• herkezin düşüncesi kendine diyorum işte kardeşim . ben paramı riske attım (senin deyiminle kumar ) 2buçuk ay sonra ana paramı al dım 20 21 ay kar 10 ay sonra batsada bitsede umrumda olmaz ben ana paramı almısım ...
  • konuyu açan arkadaş burda saçma salak birsürü yok öyle böyle diyen olmuş devletin resmi tescilli kuruluşları dışında paranı yatırma hiçbir yere. resmi olarak banka var bankaya yatır.yok coincellet bilmem ne.milleti dolandırmak gibi ahlaksız işler yapan yerler tamamen. at bankaya dursun. bankadan vadesiz altın hesabı açıp altında alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

konuyu açan arkadaş burda saçma salak birsürü yok öyle böyle diyen olmuş devletin resmi tescilli kuruluşları dışında paranı yatırma hiçbir yere. resmi olarak banka var bankaya yatır.yok coincellet bilmem ne.milleti dolandırmak gibi ahlaksız işler yapan yerler tamamen. at bankaya dursun. bankadan vadesiz altın hesabı açıp altında alabilirsin.

Zaten parayı riske atmayı düşünmüyorum teşekkür ederim.

• quote:

herkezin düşüncesi kendine diyorum işte kardeşim . ben paramı riske attım (senin deyiminle kumar ) 2buçuk ay sonra ana paramı al dım 20 21 ay kar 10 ay sonra batsada bitsede umrumda olmaz ben ana paramı almısım ...

Hayırlı işler müdürüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.