Şimdi Ara

bir maganda komedisi : harun taştan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Needfordrive

quote:

Orijinalden alıntı: Beyttatar

Şimdi bu çocuğun yaptığı hiçbirşeyi tasvip etmiyoruz tabi ki ama bu arkadaş Allah'ı var gerçekten iyi bir sürücü onun için mok atmaya gerek yok...yok herkes yaparmış ta daha neler????adam m5 i konuşturuyor..madem parası da var bu işi profesyonelce yapıp trafiği tehlikeye atmamalı.

Şaka mı yapıyorsunuz yoksa gerçekten böylemi düşünüyorsunuz Yanlamak,Lastik yakmak 20-25 Yaşında bir çok araç kullanan kişinin yapabileceği birşey bunları yapmak çok bir marifet değil bu forumdaki bir çok kişi bile onun yaptığı birçok şeyi rahatlıkla yapar

Hocam bu adamın yüksek süratte yanlayarak viraj aldığı videolara bakın ondan bahsediyorum herkesin cesaret edebileceği Şeyler değil kaldı ki istanbulpark videoları da var...lastik yakması 0 çizmesi doğrudur her apaçi yapabilir.. Not: Trafiğe acık alanlarda bunların yapılmasını tasvip etmiyorum tabi ki de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu veled-i zinanın babası epey aklı başında bir adama benziyor ama bir insan babalık konusunda bu kadar m kötü olur yahu?! Herifin tek yaptığı bu denyonun altına araba çekip sokağa salmak, bi ilfas falan etse de aklı başına gelse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbforce1 -- 3 Mart 2015; 22:17:25 >
    2024 s400
    2024 Q7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxious.31

hayatınızda binemeyeceğiniz arabalara biniyor adam burda yok maganda felan kaçınıza o imkan verilse yapmayacak acaba ?
    yok direksiyonu çevir gaza bas aman iyi sürücü , bu neyin aşağılık kompleksi, adam trafikte bizi , kendini tehlikeye atsada mükemmel araba kullanıyor kıskanmayın

yaş heralde 12 falan ?

tamam abisi kıskanmadık.
    başkasının sırtında değilse geçimin,
    tamam, güneşli günler içindesin.
  • Bu forum 2 senede epey değişmiş. Kim ya bu eleman?

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

quote:

Orijinalden alıntı: Noxious.31

hayatınızda binemeyeceğiniz arabalara biniyor adam burda yok maganda felan kaçınıza o imkan verilse yapmayacak acaba ?
    yok direksiyonu çevir gaza bas aman iyi sürücü , bu neyin aşağılık kompleksi, adam trafikte bizi , kendini tehlikeye atsada mükemmel araba kullanıyor kıskanmayın

yaş heralde 12 falan ?

tamam abisi kıskanmadık.

La yuru git basimdan , he kiskanmadiniz

• yeni halk kahramani...

'hepinizi seviyorum'

'buyuksun abi!'
  • Şunu yapmaktan keyif alan var mı? Hadi yapmasını geçtim, izleyip kendinden geçiyolar Hiçbir amaca hizmeti yok.
  • Konu ne arkadaşlar, kusura bakmayin gec geldim

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.