< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bir maaşımızı devletimize bağışlıyoruz kampanyası (2. sayfa)

bir maaşımızı devletimize bağışlıyoruz kampanyası
(En Son Oy Tarihi: 25.4.2021)
-
-
Kuruş bağışlamam. Cumhurbaşkanı, bakanlar, milletvekilleri ve bunların 7 sülalesi için bağışlamak isteyen varsa bağışlasın. Bu paralar birilerine kıyak olarak gidiyor. Devlet zor durumdaysa önce kendisi lüksten şatafattan vazgeçecek.
-
Ne elinden bahsediyorsun yıllardır o taşı milletin sırtına yüklüyorlar sen el diyorsun ezildi millet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7. maaşımızı bağışlıyoruz olmalıydı. Çünkü zatem reis 6 maaşı verigi+vergi sistemiyle alıyor. ^^
-
Şahlanan ekonominin mi Ortadoğu'yu yönetmenin mi, ABD esaretinden kurtulmanın mi sonucu bu vatandaştan para dilenmek?
Zaten her ay maaşı bağışlıyoruz .vergilerle.
Hele birde araba alırsak 3-5 yıllık maaş birden bağışlıyoruz
ben daha yeni araba hediye ettim.
Siz devletten maaş mı alıyorsunuz birde
ben telefon aldım yakın zamanda yarı fiyatı gitti işte devlete.
-
Koyu akpli 4 arkadaşım vardı,geçen yıl şu iban mevzusunda onlara hadi 100 lira atalım dedim, herkes dekontunu paylaşsın dedim, yaparız tabiki ne var bunda diyip 4 üde iki gün boyunca bir kelime yazmadılar wp den 😀 Birde 1 maaş mı imkansız ötesi 😀😀
Sanki devletin değil de beşli çetenin ve kanal istanbul arazilerini kapatan arap efendilerin paraya ihtiyacı var gibi okudum tabii biraz da bizim soyguncuların... Madem öyle AKP çekilsin hükümetten, devleti yönetmeyi bıraksın vatanseverlik bunu gerektirir. Aaa cambaza bak diyip elimizdekini de götürmelerine göz yummak bildiğim kadarı ile vatanseverlik değil!
-
senede 25bin liraya yakın gelir vergisi veriyoz zaten sırf, yeter
quote:
Orijinalden alıntı: Halisünasyon
Koyu akpli 4 arkadaşım vardı,geçen yıl şu iban mevzusunda onlara hadi 100 lira atalım dedim, herkes dekontunu paylaşsın dedim, yaparız tabiki ne var bunda diyip 4 üde iki gün boyunca bir kelime yazmadılar wp den 😀 Birde 1 maaş mı imkansız ötesi 😀😀Çoğu kira geliri beyan etmiyor, nasıl tespit edilemiyor hayret. Cumaya gelmiyor musun derken pek pişkinler ama Mart ayı gelince kafalar önde
Ahahah kafaya bak
Kaymağı yerken cengo, limo; s*çtıktan sonra alevi, sünni, laz, çerkez hadi birlik olalım
Devletime en büyük desteğimi sandıkta vereceğim
Zaten bir maaşımızdan fazlasını devlete hibe ediyoruz k. Daha neyi hibe edeceğiz?
Onlar bağış yapmayacak hocam,bizim gibi sıradan vatandaşlar maaşlarını onlara bağışlayacak 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maaş varda. Bağışlaması kaldı.
ecevit döneminde yapıldı yıl1999
-
puhahahahahaha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X