Şimdi Ara

Bir Low'un hataları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S4ün bronz 1i olup oyunu bırakan, s5 gümüş 2. S6da ise ilk 10 maçın 3ünü alip bronz 1e düşen bu kardeşinize yaptığı hataları söyler misiniz?
    Nick: BlackPianist
    Sunucu: Tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çabuk op'çular gelmeden.
  • Bence sadece oyunu oynamak için oynuyorsun ya da MOBA tarzı oyunlardaki yeteneğin sınırlı.Öğrenerek oynamayı dene bide.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsinler, söylesinler, hatalarımı yüzüme vursunlar ki farkına varayım.

• Bence maçların kaybedilmesinin en büyük nedeni takım psikolojisi. Mesela ben platin ligindeyim ama kaybetmemin en büyük nedeni bu. Oyunun başında kötü başlayınca herkes birbirine sövmeye başlıyor. Zaten ondan sonra ipin ucu kaçıyor. Hele benim gibi jungle oynuyorsan işin çok zor. Örneğin master yi oynuyorum karşıda shaco var. Adam oyunun başında 5-6 gank atabiliyor ben 2-3 gank atabiliyorum. Sonra takım kendini korumayıp geriye düşünce tek sorumlu ben oluyorum. Bu yüzden özellikle düşük liglerde oyuna iyi başlamak çok önemli. Jungle oynuyorsan leesin, shaco, evelynn, reksai iyi seçimler.Kısacası early-mid game bölümlerinde güçlü herolar alıp rakibin moralini düşürmelisin. Mümkünse 1-2 arkadaşınla gir. Hepiniz early-mid safhasında güçlü herolar alın. Böylece rakip takımda kavgalar başlayacak moraller bozulacak. Böyle maçların %90'ında sur verirler.

• Hocam dediklerinizde çok haklisiniz. Takimda bir kişi birini eleştirince diğerleri de o kiside kusur aramaya basliyor. Mainim destek olduğu için de baya sıkıntı yaşıyorum. Dakika 40a kadar alabileceğim maçlarda sorun yok ama dakika 40ı geçince ne ejder ne skor ne altın farkı fayda etmiyor, kaybediyoruz.

• Destek ile çıkamazsın. Üst ve adc denemenizi öneririm.

Malph ve Cho gath işinizi görür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun bilgisi gerekli sonra hangi ligde ne yapacağını biliyorsun.
  • Tp için uygun fırsat bulamıyorum. Biliyorsunuz totem kullanımı yaygın değil bu liglerde. Minyona atliycam sıkıntı. Destekten, adcden ikincil caliya atmasını istiyorum. Azar isitiyorum

• farmın kötü
  • nerde engage-disengage yapacağını bil.takımı yönlendirmeye çalış. metayı takip edip opları oyna. zaten genel kazanma koşulları bunlar. gerisi şans.

• Kardeş her lanede 1 hero bil (Birden fazla lanelerde oynanabilen heroları öğrenmen daha iyi ve daha kolay olur) . Bu öğrendiğin herolar o ligde pek bilinmeyen ama iyi ellerde oyun taşıyabilen herolar olsun (Ben Bronz5den Sadece Mid ve Top Morde-Jung Rammus-Sup Janna oynayarak çıkmıştım ADC kalınca da dodge atardım ve bunlarla ÇOOOOK rahat çıktım, Hayatında ilkkez Morde ve Rammus gören tipler afallıyordu karşımda.). Ve eğer birisi flame yapıyorsa onu hiç takma direkt mute at geç uğraşmana değmez.

• Bak ben hemen sana bugun ki maç örnegimi veriyim.

Çok yakın iki arkadasım lol e başladılar biri eh oynuyor biri çöp

Eh oynayan ile çöp oynayan beraber girmis eh oynayanı bronz 4 atmıs bana göre orayı hak etmiyor
    Çöp oynayanda 9 maç atıp 9 lose almıs dedim bari 10. Maçı beraber atalım bir win katkım olsun oyuna girdim Brand aldım karsımda annie var lanemi kazandım. Baska lanelere yardım gittim basarılı oldum

Karsı takım
    Malphite
    Phatheon
    Jinx
    Annie
    Master yi

Çok güzel Kombo yapmıslar

Bizim takım
    İllao mu ne
    Brand
    Diana
    Sona
    Draven

Herkes kafasına göre pickler

Diana ile Sona arkadasım

Diana çöp gibi oynayan oyun sonu ekranında Sona support olarak kalmasına ragmen dianadan çok vurmuş ben 53 k vurmuşum bütün takımı toplasak beni geçemiyor

Gelelim oyun dönüm noktasına Tf lerde adc ye vurmama
    3 kisi 4 kisi yakalanıp dar alanda fıght girme çabası ki karsıda Malphite annie Jinx var

Mesela Diana arkadasım olmasına ragmen 14 2 12 oynarken blue bana Lazım dedi ve aldı.

Anlatacağım şey su sadece Biraz düsünelim oyunu oynarken

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Destek ile çıkamazsın. Üst ve adc denemenizi öneririm.

Malph ve Cho gath işinizi görür.

Adc de oynamasın.Yanındaki supp çöpse yine taşıyamaz.Geçen yanıma voli supp geldi adam hiçbişey yapmadı adamları dürtme skillide yok.Q yu da hiçbişekilde kullanmadı.Top yada mid oynamalısın taşıyabilmek için.
  • Jungle Maokai ve Xin ile baya iş yapıyorum. Bunun dışında onerebileceginiz neler var?

• Lowun en buyuk hatasi hatalarinin farkina varmamaktir.Sen bunu cozdugune gore pek sorun kalmamis gibi.

• Poppy dene harika ama tank kas
    Ad kasarsan dayanıksız olur
    Buzdoğan eldiven kas hasar için

• Biraz şans isi olsada bu eslestirmelerde yapmaman gerekenler sunlar:
    -flame
    -junga hakaret(eger top midde rakip ormanci yardimiyla ölüyorsan suc sade jungta degildir,totem atmamissindir,amansiz ittirmisindir,yanlis takaslara girmissindir.Ote yandan ormancin hicbir yere yardima gitmiyorsa bunu kufrederek ona yazman bir seyi degistirmeyecektir.)
    -takim savaslarinda çöp sayilan belirli bir dkdan sonra hasari dusen herolari secme.

Yapman gerekenler:
    -metadaki herolardan bir veya bir kacina hakim olmak.(mesela ben adc ve jung oynarim,cogunluk adc kaldigindan tris ve ezreal pickliyorum.trisi secmemin sebebi menzili(kolay pozisyon alma)ve hiper tasiyiciligi,avantaj eline gecerse direk kafalarina vuruyorsun,gecmezsede elbet uzarsa toparlaniyor.Ez ise buzdogandan sonraki guc patlamasi,zaten ustune atlayan ziplayan seylerden e ile kaciyorsun ustune q ile surekli slow.ormanda da graves ve nidale,gravesi yazmaya gerek yok,nidale de kolay snowball.
    -Diger kural ölmemek,en cok dikkat edeceginde bu olmali,gereksiz kill vermemek icin ne gerekirse yapican,kill icin totemsiz yerlerde adam pesinde harita dolanmican(bu cok yapiliyorda).Ozetle kda duzelteceksin.
    -farmi da unutmayalim,bir dkdan sonra kopan cok oluyor,buna ozen gostermelisin.
    -tflerde rolune gore duzgun pozisyon almak ve gorevini yapmak,adc isen tanklayacak gibi en onde durmamalisin.ozetle elindeki heroya hakim olmalisin.
    Sonuc olarak bunlari uygularsan ve bulundugun ligin ustundeysen zaten o ligi rahat atladigini goreceksin.Benim dusuncelerim bunlar.

Ek:bronz 3 ve altinda hesabi olan arkadaslar iletisime gecebilirler,cidden o ve altinda oynayasim var,merak had safhada

• Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    Siz ve diğer arkadaşların dediklerini dikkate aldım. Üst üste 3 oyun attım, 3üde zafer . 80 Lpdeyim şuan. Korkum seri maçları.

• Tamamen picklere bağlı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.