Şimdi Ara

Bir kutu Pringles 46 lira?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
4.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi noluyoruz? Ne bu? Üst üste dizilmiş yaprak inceliğinde 80 adet "patates" cipsi için 46 lira mı? Yahu iki üç yıl önce 46 liraya gidip çorbasıyla tatlısıyla lokantada köfte yiyip kalkıyordun. Ne oluyoruz böyle abi biri bana açıklasın lütfen.

• Artık fiyat artışına alıştık tepkide veremiyoruz.

Mesela ben geçen hafta aldığım şeyi almaya giderken eski fiyatının üstüne min %10 koyarak hesaplıyorum, hatta artmamışsa şaşırıyorum, arttıysa rutin olan bir şey gibi geliyor.

Baktınız bir ürünün fiyatı 1 aydır aynı, gramajına bakın kesin azalmıştır.   buda benden bir trick  

Bu yorumu yazdığın zaman Alkol vs aldın mı ? Çok merak ettim ? Normallestirme cabani anlamam için akp li olmam gerekiyor + tuzu kuru biraz insanların halinden anlayın adam burada fiyattan dem vuruyor senin verdiğin örnek tipik onu yeme bunu yeme süt içme yumurta yeme abicim bı salın insanları hakikatten salın keyfin yerindeyse otur kenarda ye pringils mi yersin panço mu yersin ne yiyorsan ye ancak buradaki durumu anlatan insanada edebiyat yapmayin bal gibi ortada herşey kendinizi kandırmaya devam edin....

öncelikle pringles bir patates cipsi değildir.ruffles bir patates cipsidir ve 10 lira civarıdır patates cipsi yemek istiyorsan onu al yani patates cipssiz kalmadık memlekette.pringles patatesten yapılan hamurdan yapılan işlem gerektiren bir şeydir diğer türlü kutuya sığan patatesleri koy gerisini at hepsi aynı olsun çok komik olurdu.pringles'in küçücük kutuları bile ezelden beri çok pahalıydı bu sebepten ve senin gösterdiğin kutu kocaman.eskiden de kimse alamıyordu şimdi de alamıyor çünkü biz eskiden de fakirdik şimdi iki iphone aldık diye zengin ülke olmadık değişen bir şey yok.hani eskiden pringles ile küveti dolduruyorduk şimdi bir tane alamıyoruz desen anlayacam isyanını.amerika fiyatlarını görünce şöyle tüm sayfayı belki fikrin değişir?pringles dünyada pahalı olan bir şey.istanblue leş millet finland içiyor yaşıyor be abi biz sürünüyoruz diye servet düşmanlığı yapmaya gerek yok.çalış sen de al bütün dünya lamboya binerse lambonun ne anlamı kalır?zenginler fakirler bu tarih başladığından beri böyle bunu kabullenin ve çalışın gözünüz lüksteyse.hasedinizden çatlamayın asgari şunu almasın memur bunu almasın müdür a8'e binmesin almanyada et 2 euroymuş bik bik bik diye.

https://www.walmart.com/browse/pringles/YnJhbmQ6UHJpbmdsZXMie

• Şaka gibi ama gerçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kutu cips için neredeyse 1 saat çalışmam gerekiyor, ne desek boş

• Migrosda 35tl zam gelmeden stoklamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 22 Ekim 2022; 19:48:17 >
  • 1-2 ay sonra 46 lira sana çok normal gelecek.. bu ülkede her yüksek fiyat, böyle bir tepkiyle karşılaşmış ve nihayetinde tüm insanlara kendisini kabul ettirmiştir.

• Artık fiyat artışına alıştık tepkide veremiyoruz.

Mesela ben geçen hafta aldığım şeyi almaya giderken eski fiyatının üstüne min %10 koyarak hesaplıyorum, hatta artmamışsa şaşırıyorum, arttıysa rutin olan bir şey gibi geliyor.

Baktınız bir ürünün fiyatı 1 aydır aynı, gramajına bakın kesin azalmıştır. Bir kutu Pringles 46 lira?  buda benden bir trick Bir kutu Pringles 46 lira? 

• öncelikle pringles bir patates cipsi değildir.ruffles bir patates cipsidir ve 10 lira civarıdır patates cipsi yemek istiyorsan onu al yani patates cipssiz kalmadık memlekette.pringles patatesten yapılan hamurdan yapılan işlem gerektiren bir şeydir diğer türlü kutuya sığan patatesleri koy gerisini at hepsi aynı olsun çok komik olurdu.pringles'in küçücük kutuları bile ezelden beri çok pahalıydı bu sebepten ve senin gösterdiğin kutu kocaman.eskiden de kimse alamıyordu şimdi de alamıyor çünkü biz eskiden de fakirdik şimdi iki iphone aldık diye zengin ülke olmadık değişen bir şey yok.hani eskiden pringles ile küveti dolduruyorduk şimdi bir tane alamıyoruz desen anlayacam isyanını.amerika fiyatlarını görünce şöyle tüm sayfayı belki fikrin değişir?pringles dünyada pahalı olan bir şey.istanblue leş millet finland içiyor yaşıyor be abi biz sürünüyoruz diye servet düşmanlığı yapmaya gerek yok.çalış sen de al bütün dünya lamboya binerse lambonun ne anlamı kalır?zenginler fakirler bu tarih başladığından beri böyle bunu kabullenin ve çalışın gözünüz lüksteyse.hasedinizden çatlamayın asgari şunu almasın memur bunu almasın müdür a8'e binmesin almanyada et 2 euroymuş bik bik bik diye.

https://www.walmart.com/browse/pringles/YnJhbmQ6UHJpbmdsZXMie

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 gün önce PRİNGLES hakkında konu açmıştım

https://forum.donanimhaber.com/pringles-almak-icin-zengin-olmak-lazim--154199764

• gold5555 G kullanıcısına yanıt

Doğruysa bugün inşallah bakacağım haber veririm

• Şok olmadım desek yeridir. Şaşırılmayacak zam geliyor yine.

• Kardeş hangi markette bu ? Şok marketlerinde 47.50 TL

• Ee attığın sitede aynı Pringles 2,12$ ? Yani 2 birim para?

Konudan uzağım sadece yorumunu okuyup linke bakayım dedim. Kendi attığın linkle yorumun çelişmiş. Bil istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkoobLaze -- 23 Ekim 2022; 10:39:54 >
  • Salçanın kilosu 50tl oldu!!! Cips artık lüküs...

• Mrmikda kullanıcısına yanıt
    Çok tatlısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilyAK84 kullanıcısına yanıt

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    dun baktım mıgrosda fıyatları guncellemıs,46-47 tl falandı sıtesınde.

• Niye böyle bir şey yaptınız ?

• Ekonomiyi iyi şahlandırmışlar.

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    İndirimli aldım ve sevdiğim şeyleri çok almayı seviyorum

• Kaç TL

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.