peki üretici firma neden mining yapmıyor |
Bir kripto para şirketi 18.000 adet ekran kartı satın almış! (3. sayfa)

-
-
Bana kalırsa ucuz maliyete zaten kartı yaptırıyor niye bir de onunla uğraşsın ki yüksek karlar da yapıyorlar bu işten zaten küresel çalışıyorlar. -
Crypto madenciliğe parayı ABD koyuyo Küreselciler koyuyo NaSa yani Elon Musk gibi taşeronları koyuyo, kimbilir neleri hesaplatıyorlar yada hangi problemleri çözdürüyorlar, yani zamanı gelene kadar (işleri bitene kadar) yasaklanması mümkün değil fakat zamanı geldiğinde farklı 1 coin ortaya koyacaklar ve tüm dünya o coin'i baz alacak kullanacak (dolar yerine.)
-
Olabilir ki yazdıklarınız da zaten mantıklı bunların arkasında büyük şirketler kişiler var yoksa nasıl bu kadar değerlensin ve adı duyulsun destekleyeni çok dediğiniz gibi. -
Aldım yeni nesil konsolu keyfime bakıyorum kafam rahat. Pc oyunculuğumu kaldı artık sene 2021
15 sene önceydi pc oyunculuğu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öyle de yine de pc’nin yeri başka bana kalırsa ya -
Valla yazdıklarınız çok güzel ama bu şartlarda biraz zor her evde bilgisayar olması mininge ihtiyaç kalmaması insanlar artık her yerden para kazanma yöntemlerini arıyorlar. -
firmalar için kolay para kazanma şekli. kim olsa hangi firma olsa fark etmez toplu alım satım yüksek kardır. yanisi bu durumda oyuncular ipnelecek durumda olmaz.
-
Öyle de yine de azıcık dışarıya stok ayırsalar çok güzel olmaz mıydı, sanki bilmiyorlar oyuncu kesimin olduğunu da stok ayırmıyorlar. -
Belki kart üretip satarak daha fazla kazanıyor. Sadece karttan kazanmak da değil konu, teknolojisini geliştiriyor vs.
Bu mantıkla kimse ürettiğini satmasın o zaman, kendi değerlendirsin.
-
Boğa sezonu sürdüğü sürece kartlarda indirim stok beklemeyin.
-
Bunların gideri kazılan paradan daha fazla olur hangi kafayla yapıyorlar bunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlaşılan bu kartlarda hiç indirim ve stok olmayacak 😀 -
Bence daha azdır giderleri niye fazla olsun ki sonuçta büyük şirket her şeyi ucuza yaptırır ki Allah bilir Çin’de yaptırıyorlardır işçilik de ucuz satışta yüksekten yapıyorlar daha ne olsun. -
Ne zaman biter bu boğa koşusu hocam :)
Anladım kadarıyla baya borsada takılıyorsunuz .
-
Çok salakça ve çok komik geliyor bana.
Ekran kartı alamayıp ağlayan bebelere gülüyorum. Büyüyün olm artık. (oyun oynamakta problem yok, problem benden önce ürünü başkası satın aldı diye ağlamanızda)
Bu forumun başka bir konusunda da bir üye , miner'lara "ananızın a.... sokun" falan demişti.
Z kuşağı gümbür gümbür geliyor sloganlarının arkasından göreceğimiz Z kuşağı bu sümüklü ağlak bebelermiymiş :)
-
Hiç belli olmuyor hocam Elon Musk milleti gazladı çok büyük şirketler milyar dolarlık yatırımlar yaptı. Bu sefer uzun sürecek gibi.
2017 de aynısı oldu 6 ay sonra söndü 3 sene ölü gibiydi piyasa.
-
Abi ilerleme yavaşlasa bile alt taban sağlam artık yüklü girdiler sonuçta kimse iyi paralar kazanmadam çıkmaz -
Bu durdurulamaz bir şey ise neden üreticiler kart satmak yerine kazma yapmıyor ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X