Şimdi Ara

Bir Kızla Sürekli Aynı Şeyleri Düşünmek ve Söylemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalıştığım işyerinde tam karşımda bi kız var 3 senedir birlikte çalışıyoruz. Genelde birisi bi soru sorduğunda ikimizde birebir aynı kelimeleri kullanarak cevap veriyoruz aynı anda Mesela az önce bi arkadaş akşama nası kek yapsam diye sordu, ikimizde limonlu kek yap dedik aynı anda. Bu durumu çoğu kez yaşıyoruz. Ben bu kıza geçen sene açılmıştım, sevdiğimi söylemiştim ama sevgilisi varmış o yüzden elimden bişey gelmiyor. Sizce bunun adı nedir tesadüfen mi aynı şeyleri düşünüyoruz yoksa ikimizin arasında bi çekim mi var ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kızla Sürekli Aynı Şeyleri Düşünmek ve Söylemek

Giriş: Bazı insanlar, zaman zaman bir kızla aynı anda aynı şeyi düşünme ve söyleme deneyimini yaşayabilirler. Bu, telepati olarak bilinen olağanüstü bir zihinsel fenomendir.

Telepati Telepati, iki veya daha fazla insan arasında fiziksel olmayan bir iletişim yöntemidir. Düşünceleri, imgeleri veya duyguları doğrudan beyinden beyine aktarabilmeyi içerir.

Aynı Şeyleri Düşünmek ve Söylemek Aynı anda aynı şeyi düşünme ve söyleme, telepatinin yaygın bir örneğidir. İnsanlar, aynı anda aynı kelimeleri veya cümleleri söyleyebilir veya aynı fikirleri paylaşabilirler. Bu durum, güçlü bir duygusal bağ veya yakınlık hisseden bireyler arasında daha sık görülür.

Olası Nedenleri Aynı anda aynı şeyi düşünme ve söylemenin birkaç olası nedeni vardır:

• Ayna Nöronlar: Ayna nöronlar, başkalarının eylemlerini gözlemlediğimizde veya deneyimlediğimizde aktive olan beyin hücreleridir. Bu nöronlar, başkalarının düşüncelerini ve duygularını anlamamıza yardımcı olabilir ve aynı anda aynı şeyleri söylememize yol açabilir.
    • Empati: Empati, başkalarının duygularını anlama ve paylaşma yeteneğidir. Yüksek empati yeteneğine sahip kişiler, başkalarının düşüncelerini daha kolay tahmin edebilir ve benzer ifadeler kullanabilir.
    • Duygusal Bağ: Güçlü bir duygusal bağ veya yakınlık, iki kişi arasında telepatiyi kolaylaştırabilir. Bu bağ, ortak deneyimler, değerler ve duygular üzerine kuruludur.

Sonuç: Aynı anda aynı şeyi düşünmek ve söylemek, telepatinin bir şeklidir ve genellikle güçlü bir duygusal bağ veya yakınlık hisseden kişiler arasında görülür. Ayna nöronlar, empati ve duygusal bağ gibi faktörler bu fenomeni açıklayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Birbiriniz için yaratılmıssınız. Em onu
  • çift yumurta ikizi olabilirsiniz
  • Kaçır onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

• Olum kıza açıldım ne demek lan , kıza direk senden hoşlanıyorum yada seviyorum denmez bi öğrenemediniz , sevgilisi olsa bile gönlü sana kayabilir kalede kaleci var diye gol mü atmıcan ? Kızla arandaki diyalogları yazarsan nasıl atak yapacağını konuşuruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regretol

Olum kıza açıldım ne demek lan , kıza direk senden hoşlanıyorum yada seviyorum denmez bi öğrenemediniz , sevgilisi olsa bile gönlü sana kayabilir kalede kaleci var diye gol mü atmıcan ? Kızla arandaki diyalogları yazarsan nasıl atak yapacağını konuşuruz.

Kızda aynı şeyi muhabbet arasında söyledi zaten. Sevgilim var diye ömür boyu onunla olacak değilim, herşey olabilir hayat bu dedi. Aramız çok iyi zaten beni elinde tutmak için arada bir hoş muhabbetler ediyoruz. 3 senedir birliktelermiş öğrendiğim kadarıyla, kız evlenmek istiyormuş ama çocuğun hiç öyle bi düşüncesi yokmuş. O yüzden kız bana gelebilir, belkide gelmeyebilir. Ben yine ona takılıp kalmıyorum arada bi birlikte olduğum gelip geçici kişiler oluyor.
  • Evet her zaman seçeneklerin olsun , kız sana sinyali vermiş zaten sana tavsiyem sakın erkek arkadaşı hakkında kötü yorum falan yapma ters teper. Hiç sevgilisi yokmuş gibi sanki sen onun sevgilisiymiş gibi davran kıza. O zamanı gelince tekmeyi vuracaktır zaten erkek arkadaşına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regretol

Evet her zaman seçeneklerin olsun , kız sana sinyali vermiş zaten sana tavsiyem sakın erkek arkadaşı hakkında kötü yorum falan yapma ters teper. Hiç sevgilisi yokmuş gibi sanki sen onun sevgilisiymiş gibi davran kıza. O zamanı gelince tekmeyi vuracaktır zaten erkek arkadaşına.

Aynen dediğin gibi yapıyorum Zaman zaman ona tavsiyeler veriyorum (dışarı çıkarken üstüne bişey al hava soğuk, pencereyi kapat üşüyeceksin, kendine dikkat et fazla yorulma gibisinden)

Sevgilisi yokmuş gibi davranıyorum ama geçenlerde sevgilisi bizim ofise geldi. Birlikte yurt dışına çıkacaklardı. Taksi bulamadılar, bende salak gibi atladım ben sizi metroya kadar bırakayım ordan havaalanına geçersiniz diye Kız bi an duraksadı sonra yok sağol ya biz gideriz dediler. Neyseki ters tepmedi bizim muhabbet aynı ayarda gidiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.