Şimdi Ara

Bir kızla nasıl tanışılır? lafa nasıl baslamalıyız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
3
Favori
14.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir kzıdan hoşlanıyorum fakat kızla hiç konusmadım sadece gördüm ılk goruste aşık oldum yani kızın facebook hesabını buldum ekledim fakat kızla nasıl muhabbet kurabileceğim konusunda hiçbi fikrim yok bu benim için bi ilk olucak lütfen yardım edin. (Dalga geçmek için yorum yazıcaksanız hiç yazmayın çünkü bu gerçekten benim için onemli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalafat97 -- 12 Aralık 2014; 1:19:26 >

• Maddeler halinde yazıyorum az çok anlarsın birşeyler umarım ;

# Kızı sadece facebooktan görüp mü hoşlandın ? Kızı hiç gerçekte gördün mü ?
    # Kız ile daha önce hiç konuşmadıysan yada göz göze bile gelmediysen internet aracılığı ile konuşmanı tavsiye etmem.
    # Ama illede internetten tanışıcam diyorsan kız ile ortak olan birşeyin varsa ordan yürüyebilirsin.
  • gerçekte gördüm göz göze geldim zaten oyuzden bu hale geldım ama bir ortak yön bulamassam ne olcak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalafat97 -- 12 Aralık 2014; 1:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalafat97

gerçekte gördüm göz göze geldim zaten oyuzden bu hale geldım ama bir ortak yön bulamassam ne olcak ?

Kizi bir daha görme sansin var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otobuste karşılaşıyorum
  • Valla dost aci soyler tipin nasil ortalama mi ozguvenin felan nasıl. Eger kiz tam bana gore diyorsan 2 3 kere daha kizla otobuste karsilas hatta goz goze gel bilerek ama yiyecekmis gibi bakma kiza.gozlerini kacirarak bak zaten kiz anlar ama kiz sana hic bakmiyorsa umudunu kes derim. Sonra yanina git selam seninle tanismak istiyorum eger vaktin varsa indiğimizde bir cafede cay vs icebilirmiyiz de ordan kiza yürü. Sakin kizla konusmaya sanaldan baslama yada teklifi sanaldan yapma. Ben zamaninda o hatayi yaptim sen yapma

• eyvallah ama ben beceremicem heralde kız bana bakıyodu bende ona aynı dedin gibi gozlerını kacırıyo sonra çaktırmadan bıdah bakıyo ama kız çok güzel bende yakısıklı değilim yani ban göre mükemmel kalır offf offf napsam bılemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genede şansını dene umudunu kaybetme en kotu ihtimal tokat yersin bisi olmaz

• Kız havali biri değilse git direkt konuş tanışabilirmiyiz diye felan

• Önce,onu bir tanı. optimistmi pesimistmi realistmi,nelerden hoşlanır,hoşlanmaz,ne yapar yapmaz,neyi sever,sevmez,ses tonu nasıl,güler yüzlümü,sıcak kanlımı soğuk kanlımı...önce bunları araştırdıktan sonra ona göre bir ilişki planlayabilirsin.
  • Moruk adam kızı nüfusuna geçirmicek hoşuna gitmiştir konusur çıkar ayrılır başka kiz bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: The Detonator

Önce,onu bir tanı. optimistmi pesimistmi realistmi,nelerden hoşlanır,hoşlanmaz,ne yapar yapmaz,neyi sever,sevmez,ses tonu nasıl,güler yüzlümü,sıcak kanlımı soğuk kanlımı...önce bunları araştırdıktan sonra ona göre bir ilişki planlayabilirsin.

Bu dediklerini ogrenmesi cok zor ;) sadece otobuste karsilasiyorlarmis. Ortak arkadaslari fln olsaydi

• Yok,eğer ciddi bir ilişki yaşamak istiyorsan bunlara dikkat edeceksin.
  • Valla kardesim beni busun isin ehli degilim ama bu zamana kadar kizlarla iletisim kurmakta zorluk cekmedigim icin kendimce bir kac bisiy soyleyeyim.

Oncelikle sakin ol ve sozlerini soylemeden once tart. Erkeklerle yapilan muhabbetleri yapma. 'naber nasil gidiyo' ideal bir giris olur. Eger kizdn hoslaniyorsan ki hoslaniyorsun direkman mevzuya girme. Normal arkadas ayaklarinda takil samimiyet arttikca hem daha yakin olursun hem cesaret toplarsin hemde kiz seni tanir tanimasi cok onemli. Yani sen gidip kiza ya ben senden hoslaniyorum falan dersen kiz eger hoslanmiyorsa muhtemelen reddedecektir. Ama bir hafta felan arkadas takil bu sure sana gore uzayabilir onu sen belirleyeceksin bu srre icinde kiz hem seni tanir ve senin hakkindaki gorusleri fikirleri degisir. Yani seni ilk uzaktan gordugunde 'bu kim ya' yada 'bununla asla cikmam' gibi dusunuyorsa. Seni tanidiktan sonra 'aslinda iyi cocuk be' 'onu iyiki tanimisin' gibi dusuncelere girer tabi senin onu boyle dusundurmen lazim. Peki nasil dusundurecegiz ?
    Cok basit bos bos konusma bos islerle ugrasma birisi ile konusurken 'dur suna iki akil vereyimde havamiz olsun' diye dusunume normal siradan ol kizin yanindayken butun arkadaslarinla siradan cumleler kur ama dogru cumleler kur 'naber, nasil gidiyor, ' gibi. Dogru soze ne denir, bos konusma artislik yapma soyleyecegin seyler %99 dogru olsunki seni ortamda bozmak isteyen birisi olursa bisiy diyemesin milletin agzina laf verme. Mesela 9-10 kisi sinifta oturuyorsunuz herkez sus pus bekliyor iste o anda 'lan simdi ne pes atilirdi be' deme eger dersen birileri sana 'lan sende ne issiz gucsuz adamsin isin gucun pes' diyebilir. Ama onun yerine 'aksam eve gidince baya ders calismam lazim konular birikti' gibi yada birisine 'aaa ayakkabin cok guzelmis' gibi 'arkadaslar okuldan sonra asagidaki kafeye gidicez gelmek isteyen varmi gibi' seyler soyle. Soylediklerinin konusunun bir onemi yok yeterki dogru olsun yani birisi sana 'sende amma cok ders calisiyorsun' derse 'Niye calismak kotumu ben notlarimi yuksek tutmak istiyorum' dersin kapak olur. Bir kiza ayakkabilarin cok guzelmis dediginde baskasi yorum yapabilir nasil guzel ya neresini begendin onun diyebilir sende 'zevkler ve renkler tartisilmaz' dersin kapak olur. Milleti kafeye davet ettiginde birisi 'off ne yapicaz orda' derse 'bence guzel yer hem sen istemiyorsan gelmeyebilirsin arkadaslardan gelmek isteyen varsa nerde oldugumuzu biliyorsunuz' dersin kapak olur.

Soylediklerin dogru olsun kapak olma kapak et. ama durup dururkende birine laf sokma geri donusu kotu olabiliyor

Kiz seni bu sekilde gorunce fikirleri degisecektir emin ol. tek ihtiyacin soguk kanli olmak cesaretli olmak ne dedigini bilmek kendine guvenmek gerisi gelir.

@kalafat97

• Bütün çirkinler donanımda mı anladamadım ki nereye baksam tipsizim diyor Azcık özgüvenli olun
  • İçimden bir ses tanışmak için doğru kişiye yazdığımı söylüyor ama yanılmıyorumdur umarım nasılsın ? Müsait miydin ? Kendime herseyi konusabileceğim bir arkadas arıyordum da ben bi selam vermek istedim sana

TEŞEKKÜR KELİMESİNİ ARIYORSUN HERHALDE
  • Kızlarda insan muhabbet edeceksin altı üstü başlarda tanışma aşamalarında bu kadar kasma kendini. Basit düşün biraz altı üstü tanışacaksınız oracıkta sevgili olmayacaksınız. Ortak alanlarınızdan başlayarak muhabbeti aç, özellikle ilgi çekecek fikirlerinin olduğu konuları sıkıştır araya, kızın onaylayacağı şeylerden konuş yani onunda ilgisini çekeceği fikrini söyleyeceği şeylerden konuş.

Bunlar kolay sonrası sıkıntı kızla bunları normal bir arkadaşıda yapar. Eğer kız dediğin gibi güzelse çevresinde senin gibi çok erkek vardır o zaman
    işin zor o erkeklerden farklı olman lazım. Yok eğer kız senin farkındaysa ve senle ilgileniyorsa zaten o zaman oda bazı adımlar atacaktır sana.
  • Ne kaybedersin ki gidip konuşsan hatta saçmalasan, bi sakarlık yapsan güler şapşal felan der sonra ayy ne tatlı diye düşünür , kabul etmezse de en azından bişiler öğrenmiş olursun ya da kızı unutmuş olursun.

• Sorun kalmadı beyler kız facebooktan bile eklemedi amk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalafat97

Sorun kalmadı beyler kız facebooktan bile eklemedi amk :D

Ahahahahahah güldüm ama geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.