Şimdi Ara

Bir kızla Nasıl tanışılır(arkadaş olunur)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kızdan hoşlanıyorum üst sınıf nasıl tanışabilirim veya nasıl arkadaş olabilirim iyi bir fikri olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Bir kızdan hoşlanıyorum üst sınıf nasıl tanışabilirim veya nasıl arkadaş olabilirim iyi bir fikri olan varmı

kız üst sınıfsa hiç bulaşma
  • Üst sınıftan kız ise olmaz bu iş. Şansın yok gibi.
  • Seviyorum

• quote:

Seviyorum

bence selam bile diyip konuya girme çünkü sonunda üzülme olasılığın %90 ki bi şekilde çıkmaya başladınız diyelim o ilişkinin yürüme olasılığı dahada zor ki kız alt sınıflara bakmaz bütün kızlar böyledir gözü hep yükseklerdedir kim kaldırıyor bunların g*tunu anlamıyorum bende bu şeye benzemiş ilkokul öğretmenine aşık olma olayına benzemiş ama illa tanışcam diyorsan selam :D de iplerse gir konuya iplemez ise saçını başını tara koridorda tur at ki seni beğenen biri olsun

• jeodempp kullanıcısına yanıt
    Sevgili olmak değil arkadaş olsam yeter

• Arkadaşlar illa sevgili olmak demiyorum arkadaş olsam yeter tanışsam birbirimize selam versek olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umudunu kırmak istemem ama bu iş baştan yatar kız bir üst sınıfta olmaz bu iş bence ama benim sınıfımda bir kız var oda ondan 2 yaş küçük birisiyle cıkıyor ne bilim kısmet
  • 3. Defa yazıyorum sevgili olmanın değil arkadaş olmanın yollarını arıyorum sevgili olmayı sonra ben hallederim

• quote:

3. Defa yazıyorum sevgili olmanın değil arkadaş olmanın yollarını arıyorum sevgili olmayı sonra ben hallederim

iyi de sen kızla tanışmaya çalışınca o senin niyetini anlayacak zaten
  • quote:

Arkadaşlar illa sevgili olmak demiyorum arkadaş olsam yeter tanışsam birbirimize selam versek olur

ha tanışırsın muhtemelen okulda merhaba xx yer nerde yada xx hoca nerde felan diyip konuya girmeyi deneyebilirsin sonra face den ekle kabul ettiği gibi atlama selam diye bir gün geçsin öyle atarsın iplerse tanış bende güzel kızlarla konuşamıyorum mesela

• Çok yakışıklıysan belki olabilir bizde de 12lerden biri var 10la çıkıyo. Ben olsam arkadaş bile olmazdım sonunda üzülürüm diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz zorlama. PM at konuşalım istersen.
  • Arkadaş olabilmem için bir tavsiye verin lütfen nolurr

• git kızın yanına, benim hiç arkadaşım yok bi türlü ısınamadım okula istersen arkadaş olalım de.
  • Ortak arkadaşın olmadan o iş zor. Arkadaşlıkta kolay değil. İnsanın gelişim evresi gibidir. Bebeklik dönemi,çocukluk, erişkin ve yaşlılık gibi. Gökten iner gibi beni leylekler mi getirdi diceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Piojo

Olmaz zorlama. PM at konuşalım istersen.

pm
  • Bir fikir verin bana

• Ben 9.sınıfken 10.sınıflarla çıkıyordum
  • Polydos kullanıcısına yanıt
    Nasıl tanışıyordun bi anlat yardım et şu sorunumu çözene dua etcem kızla arkadaş olursam 30 tllik bağış yapcam yemin ederim ALLAHIM YARDIM ET

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.