Şimdi Ara

Bir Kizla Nasil Tanisilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kardesimi okuldan almaya gidjnce oda kardesini almak icin okula geliyor . o bana bakiyor ben ona ama soyleyecek cesaretim yok ne onerirsiniz acil yardim cesaret lazimmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oda insan evladi ve kizla birkac gun daha kesisin sonra bana yaz.O kiz senin olacak dostum

• Git yapış dudaklarına.

• afedersiniz bağyan de ve konuya gir

• quote:

Orijinalden alıntı: KarahanZ

Oda insan evladi ve kizla birkac gun daha kesisin sonra bana yaz.O kiz senin olacak dostum

1 aydir bakisiyoruz 15 tatilinden onceden beri

• S:Merhaba,kardesinimi bekliyorsun?
    K:Evet,sen?
    S:Bende bekliyorum.Adi xxxx,x. Sinifa gidiyor.Hergun sen mi geliyorsun kardesini almaya?

Bundan sonrasi kizin okula ugrayis sikligina bagli.

• takip çıkarıp masaya/duvara vurmayı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Kiz boyle yazdi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

S:Merhaba,kardesinimi bekliyorsun?
    S:Bende bekliyorum.Adi xxxx,x. Sinifa gidiyor.Hergun sen mi geliyorsun kardesini almaya?

peki cesaret isi nolcak tesfik et birazzz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: james1907

quote:

Sagda solda gezen apacileri dusun onlardan daha iyi bir tipin vardir.Kizla nasil konusulcagini bilmeyecek kadar safsin(iyi anlamda).Kizla konusunca kiz terslerse kizin kaybidir sen kaybetmezsin.

• quote:

quote:

quote:

Sagda solda gezen apacileri dusun onlardan daha iyi bir tipin vardir.Kizla nasil konusulcagini bilmeyecek kadar safsin(iyi anlamda).Kizla konusunca kiz terslerse kizin kaybidir sen kaybetmezsin.

Tesekkurler bakalim ;) yarin umarim solerim eger bu is olursa sana yemek ismarlicam ;D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler bakalim ;) yarin umarim solerim eger bu is olursa sana yemek ismarlicam ;D

Sağol Sen kızla konuş bu yeter bana

• Araban varsa yagmurlu bir gunu bekle oda buyuk ihtimalle semsiye ile kardesini bekler sende kardesini alip arabaya bineceksin kizin yanindan gecerken birakabilirim gideceginiz yere isterseniz gelirse gelir gelmezse gelmez. Bu reddetmek degildir. Hayir derse israr etme. Sen suan o kizla muhattap olmussun. Ertesi gun artik rahatca selam verip tanisabilirsin yavas yavas olacak. Misal 2 hafta once antalyada luks bir tatil koyundeydim 3 gece. Bir kizla sureklii kesiiyorum ilk gun iyle gecti ikinci gun oyle gecti ama bakismalar 3 5 sn suruyor. Ama kizin annesinden cekiniyordum. Turk tu cunku. 3. Gun antalyada super bir hava millet plajda aktivitelere katiliyor. Bende plaja sonradan geldim babamin yanina plaj barin oraya geldim babamin yanina gunes gozlugun ile saga bi baktim 20 metre ilerde kiz kafasini saga cevirmis beni kesiyor bende gozlugumu cikarip bakis attim. İsime devam ettim. Sonra knlar otele lobby bara girdi bende voleybol topu almaya gittim iceri onlarin 50 metre arkasindn takip ederek. Topu aldim. Sonra o kiz ve ce kuzenine voleybol oynayacagiz katilmak istermisiniz dedim. Kiz aslinda gelmek istiyordu bakislari onu ifade ediyordu ama. Tesekkur ederim teklifin icin hayir. Dedi bende onemsemeden gittim plaja. Sonra tekrar animatorle otele girerken benim kucuk kardesiyle masa tenisi oynuyordu. Bende animatorle kankayim her gordugumuze laf sokuyoruz. Onlardanda bi almana laf attik. Kiz guldu. Aksam oldu her gece diskoya geliyor zaten yan yana dans ediyoruz. Bana eslik edermisin dedim. Oda olur dedi. Once biraz tanistik nerelisin nelerden hoslanirsin iyice birbirimizi tanidik dans ettik. Ben sarhos oldum. Biraz yiyisme oldu. Daha dogrusu kiz beni yedi. Salak gibi selam merhaba diye konuya girme. Yada yok kalbimi caldiniz falan filan avrupada deiliz. Turkiye burasi. Sana ihtiyaci oldugu zamani ayarla.

Ulan amma yazdim yardimci olurum umarim. Ama şansin var sorun olursa alinti yap. Cok kiz dusurdum bu sekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: aladinn

Araban varsa yagmurlu bir gunu bekle oda buyuk ihtimalle semsiye ile kardesini bekler sende kardesini alip arabaya bineceksin kizin yanindan gecerken birakabilirim gideceginiz yere isterseniz gelirse gelir gelmezse gelmez. Bu reddetmek degildir. Hayir derse israr etme. Sen suan o kizla muhattap olmussun. Ertesi gun artik rahatca selam verip tanisabilirsin yavas yavas olacak. Misal 2 hafta once antalyada luks bir tatil koyundeydim 3 gece. Bir kizla sureklii kesiiyorum ilk gun iyle gecti ikinci gun oyle gecti ama bakismalar 3 5 sn suruyor. Ama kizin annesinden cekiniyordum. Turk tu cunku. 3. Gun antalyada super bir hava millet plajda aktivitelere katiliyor. Bende plaja sonradan geldim babamin yanina plaj barin oraya geldim babamin yanina gunes gozlugun ile saga bi baktim 20 metre ilerde kiz kafasini saga cevirmis beni kesiyor bende gozlugumu cikarip bakis attim. İsime devam ettim. Sonra knlar otele lobby bara girdi bende voleybol topu almaya gittim iceri onlarin 50 metre arkasindn takip ederek. Topu aldim. Sonra o kiz ve ce kuzenine voleybol oynayacagiz katilmak istermisiniz dedim. Kiz aslinda gelmek istiyordu bakislari onu ifade ediyordu ama. Tesekkur ederim teklifin icin hayir. Dedi bende onemsemeden gittim plaja. Sonra tekrar animatorle otele girerken benim kucuk kardesiyle masa tenisi oynuyordu. Bende animatorle kankayim her gordugumuze laf sokuyoruz. Onlardanda bi almana laf attik. Kiz guldu. Aksam oldu her gece diskoya geliyor zaten yan yana dans ediyoruz. Bana eslik edermisin dedim. Oda olur dedi. Once biraz tanistik nerelisin nelerden hoslanirsin iyice birbirimizi tanidik dans ettik. Ben sarhos oldum. Biraz yiyisme oldu. Daha dogrusu kiz beni yedi. Salak gibi selam merhaba diye konuya girme. Yada yok kalbimi caldiniz falan filan avrupada deiliz. Turkiye burasi. Sana ihtiyaci oldugu zamani ayarla.

Ulan amma yazdim yardimci olurum umarim. Ama şansin var sorun olursa alinti yap. Cok kiz dusurdum bu sekilde.

Arabam yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.