Şimdi Ara

Bir kızla cafe ortamında karşı karşıya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler olayı dün farkettim. ortak arkadaş aracılığıyla bi kızla tanıştım kaynasmak için buluşma ayarladık. Buluşmayı dün yaptık. Buluşma yerine gittim kız beni orda bekliyormuş nerde kaldın ne zamandır bekliyorum dedi belli ki sıkılmış beklerken. çatlama geldik işte daha ne istiyosun (evet beklemeyi sevmediğim için evden geç çıktım ) Önce gezme kararı aldık meydandan aşağı doğru sahile gitmeye karar verdik. yolda yan yana yürürken gayet iyi muhabbet edebiliyorum konu açıp yorum yapabiliyorum burada sorun yok. zaten bu esnada gayet güzel muhabbet ettik. Hava soğuk olduğu için cafeye gitme kararı aldık.

Bakırköydeki cafelerden birine girdik oturduk bomboş cafede karşı karşıya söyledik çayımızı.

Bir yerde oturup yüz yüze bakışarak konuşamıyorum utanıp sıkılıyorum. Ben yine yolda konuştuğumuz gibi muhabbet ederiz diye düşündüm ama yok olmuyor soru soruyor cevaplıyorum uzatamıyorum muhabbeti neden böyle oldu anlayamadım.

Gezerken sorun yok gayet iyi ve akıcı bi şekilde konuşabiliyorum. Bi ara kendimi ellerimle koltuğun sol tarafını tutup beli çevirip kıtlatma hareketi yaparken buldum. Var mı benim gibi olan ? Bunun çözümü nedir ? kızla ilk kez buluştuğum için mi böyle oldu acaba ?

Yaklaşık bir buçuk ay sonra gelen edit;

sorun yok beyler şu anda en yakın olduğum kız bu

Yaklaşık üç buçuk ay sonra gelen edit;

Karşı karşıya oturmak değil, yan yana oturmak bile kesmiyor artık. ehe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haketti -- 27 Mart 2012; 18:46:40 >

BU BİR UYARIDIR !

• sende face to face sorunu var. bakışarak nasıl konusamıyorsun rahat ol
  • Nediyo la bu biri açıklasın .
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

ulan ne utangaç asosyel adamlarsınız be kızla 2 muhabbet kuramıyorsunuz yok gözlerine bakınca konuşamıyorum yok totosuna bakınca heyecanlanıyorum falan şimdi zücvettin olsaydı yola getirirdi sizi

önceki kız arkadaşlarımda böyle olmamıştı. dediğim gibi yürürken çok rahat muhabbet kurabiliyorum sadece karşı karşıyayken böyle oluyor

BU BİR UYARIDIR !
  • Olur öyle
  • Aşık oluyon genç

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• rahat ol kasma olursa olur olmazsa o kaybeder
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition | Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD 880G DDR3 1800MHz(OC) Soket AM3 | Kingston 4GB (2x2GB) KIT DDR3 1333MHz CL9 Ram | MSI HD4850 GDDR3 1GB 256Bit ATI Radeon | ASUS Vento TA-261 Siyah 450W | LG 18,5" W1943SS-PF LCD 5 ms
  • quote:

Orijinalden alıntı: |NiqhTBLueS|

Aşık oluyon genç

MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma1212

Nediyo la bu biri açıklasın .

çıkarıp masaya vuramıyorum diyor sorunum ne diyor
    Gazeteci:Sizi vatandaşın yer sofrasında hiç göremedik ve fotoğraf çekemedik?
    Necmettin Erbakan:Bir devlet lideri,vatandaşın sofrasına bir kaç çeşit daha yemek koyabiliyorsa, her gün o sofradadır aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSOFT

quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma1212

Nediyo la bu biri açıklasın .

çıkarıp masaya vuramıyorum diyor sorunum ne diyor

masayı çıkartıp vuramıyorum sorunum ne

BU BİR UYARIDIR !
  • çok büyütüyorsundur belkide olayı :)
    zamanla o heyecanı atarsın

Orijinalden alıntı: nextmaster

çok büyütüyorsundur belkide olayı :)
    zamanla o heyecanı atarsın

aslında doğru söylüyorsun alışma meselesi falan oluyor. ilacımız zaman

BU BİR UYARIDIR !
  • İlk buluşmalarda oyalanacak birşeyler bulmalısın bence misal tavla oynayabilirsiniz hatta sen biliyor ve kız bilmiyorsa çok daha iyi oluyor..

BU BİR UYARIDIR !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.