Şimdi Ara

bir kızın elinde yüzük varsa ne anlama gelir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
32.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bağlıdır yaklaşma der ya da erkeklerle işim olmaz ben açılmadan iade geri gidecem der
  • Sağ el ; nişan , söz. Sol el; evli . Yüzüğün şeklinden başı bağlı mı değilmi iyi kötü anlaşılır . Süs amaçlı takılacak gibi birşey değilse muhtemelen başı bağlıdır . Tek taş bir yüzük ise çok büyük ihtimal bir ilişkisi vardır . Asılmamak yerinde olur. Zira aynı şey başınıza gelse hiç hoşlanmazsınız...
  • hayatında kimse olmasada bana bulaşmayın demek istiyorda olabilir
  • 1 ) Sözlü olabilir
    2) Nişanlı olabilir (nişan yüzüğünün illa alyans şeklinde olması gerekmiyor,tek taş olabilir)
    3) Kimsenin kendisine bulaşmasını istemediği için tek taşını kendisi almış olabilir
  • eğer başı bağlıysa yüzüğün iç kısmında sevgilisinin ismi yazıyordur.. Bi ara kızdan istersin yüzüğü bakarsın iç kısmında birşey yazıyormu
  • neyse ya ben vazgeçtim bu kızdan sonra rezil olmayalım aynı işyerindeyiz
  • Başı bağlı köpek mi bu ya başı bağlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bartentein

quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

quote:

Orjinalden alıntı: adizman

evet arkadaşlar sağ eldeki yüzüğün anlamı nedir başı bağlımıdır yani bu kızın:)

sag elinde yüzük evlendikten sonra, sol ele ise nişanlandıktan sonra takılıyormuşşş

tabi öylesine takanlarda var bende çok takmışımdır(kız değilim :D asılmayın)

Yalnış biliyosun sağ ele nişanlıyken,sol ele evliyken takılır yüzük...

• 3 ihtimal var...

Ya kız doludur (bu en büyük iht.)
    Ya da kendini dolu gibi göstermeye çalışıyodur...
    Ya da yüzük takmak hoşuna gidiyodur... (ama erkek arkadaşı olmayan bi kız bunu erkekleri kendinden uzaklaştıracağı için pek yapmaz)
  • Senini gibi bi adam benim kız arkadaşıma denk gelicek. Asılımmı diye içinden sorarken asılacak ve bende o adamı komalık edicem...

Anladınmı bilmem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

Senini gibi bi adam benim kız arkadaşıma denk gelicek. Asılımmı diye içinden sorarken asılacak ve bende o adamı komalık edicem...

Anladınmı bilmem...

anlamadım
  • quote:

Senini gibi bi adam benim kız arkadaşıma denk gelicek. Asılımmı diye içinden sorarken asılacak ve bende o adamı komalık edicem...

Anladınmı bilmem...

Sakin ya adam sadece soruyo nolucak ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Anladınmı bilmem...

Sakin ya adam sadece soruyo nolucak ki ?

Bende içimden geçen cevabı verdim ne olacakki?
  • Genelde çok güzel kızları,aileleri mesela üniversiteye yolarken koruma kalkanına almak için sık başvurdukları yoların başında ucuz yollu bir yüzük gelir.

Çok kız tanıdım,hiçbir erkekle münasebeti yoktu ama sırf bu sebeble erkekleri uzak tutmak için yüzük takıyordu.Birçok erkek bu yüzden hoşlandığı kızlara teklif dahi edemiyor:)

En iyisi bire bir medeni bir şekilde konuşmak.
  • Evli kadınlardan hoşlanan erkek fantezisi vardır belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Çok kız tanıdım,hiçbir erkekle münasebeti yoktu ama sırf bu sebeble erkekleri uzak tutmak için yüzük takıyordu.Birçok erkek bu yüzden hoşlandığı kızlara teklif dahi edemiyor:)

En iyisi bire bir medeni bir şekilde konuşmak.

çıkartmayı akıl edemiyor mu? Bu kafayla ailesi ona görücü usulü sevmediği birini kakalar. Sonra o yüzüğü hiç çıkartamaz artık.
  • Genelde 3. ve 4. sınıflarda yüzük ya çıkıyor ya da ciddi ilişki arıyor genelde bu tip kızlar.

Benim de mesela,üniversitede aşık olduğum hatun zamanında bu kategoridendi,fıstık gibi kızdı maşallah,sırf nişanlı diye tırsıp belli bir süre diyaloğa girememiştim,kime sorsam,araya kızları sokup istihbarat da aldırsam nafile:( Olmayan nişanlının işini,adını bile söylüyorlardı,klasik bire bin katma olayımız:)

Ama ne zaman ki kızımız 3. sınıfa geçti,olay koptu:)Gerçi 1 sene sonra da bizim onla olan aşkımız koptu ya neyse:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 22 Mayıs 2008; 20:17:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Evli kadınlardan hoşlanan erkek fantezisi vardır belki

Aynı şeyi mi düşünüyoruz
  • abi ben bişi sorucam ya 15 16 yaşlarında sozlenme işleri olurmu yapanlar cok yorumlar cok merak ediyom
  • bu akşam yüzüklerin efendisini izle görürsün
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.