< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kizlar asik falan olmaz.
Sadece asik taklidi yaparlar ve sizi kandirirlar. Onlara guvenmeyiniz sizden daha iyisini bulunca sizi yuksek ihtimalle terkedecektir. Ben hic terkedilmedim ancak cevrem oyle. O aglamalar zirlamalar goz boyamadir yalandan ibarettir. Biz erkek milleti biraz aptaliz bu konuda cok cabuk kaniyoruz. Kanmayiniz. GERCEK SANIP YAZDIM NEYSE ANCAK BU YAZDIKLARIMIN DOGRU OLDUGU GERCEGINI DEGISTIRMEZ UZULME YANI. |
sonrasını anlatayım , sen de seni seviyorum dersen 3-5 ay gül gibi geçinir , çok mutlu olursun. Sonrasında kullanılmış peçete gibi bir kenara atılırsın.
Karşılık vermezsen de mutlu olamazsın , ama terkedilmezsin de... yıllarca ego tatmini yaparsın ![]() |
Genelleme yapmayayım ama bence %90 ı böyle.Seni seviyorlarsa bir nedeni vardır.Ya tipin ya özgüven ya paran vs. diye gider.Ve bu özelliğini kaybettiğin an sana yol verirler.Ama bir erkek nedensizde sevebilir.Erkekler çok iyi demiyorum yanlış anlama.Erkeklerinde gayet karaktersiz ve maymun iştahlı olanları var fakat kızların başka birini bulma şansı daha yüksek olduğu için başkasını sana tercih etme potansiyelleri daha fazla.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 7 Aralık 2017; 18:30:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 11 Aralık 2017; 0:9:35 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|