Şimdi Ara

Bir kızı unutmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sevdiğiniz kızı unutmak zordur, hele o kızı elde edemediyseniz çok daha zordur.
    Saçma bir şekilde tanıştık, hoş bir gece geçirdik ertesi 4 günümüz gayet hoş geçti ve bundan sonra kız beni sepetledi, kendisinin adına x diyelim.Çok sebep aradım neden dedim sordum sordum hep kaçamak cevaplar hep benden kaçmalar vs.En sonunda öğrendim ki kendisi erkekleri cinsel obje olarak görüyor ve kullanıyormuş, gece işini bitirip sabah giyinip çıkıyor ve erkeklerden iğreniyormuş.Şanslı olduğumu ve 19 yıllık hayatı boyunca sadece 2 erkekten hoşlandığını, birini hala unutamadığını diğerinin de ben olduğumu, ikimizin de istisna olduğunu söyledi.4 gün boyunca alışmaya çalışmış ama olmamış yapamamış ve beni kendinden uzaklaştırmış çünkü daha önce hiç sevgilisi olmamış.Şuan bir sevgilim var ve x ile arkadaş gibi konuşuyoruz fakat benimle konuştuğu her dakika, saniye kafamı bulandırıyor.Neredeyse 3 ay geçecek üstünden fakat hala tam olarak unutamıyorum, geri gel dese elim ayağıma dolaşır ne yapacağımı şaşırırım o derece diyorum.Benim bu kızı unutmam lazımdı ve bugün bir süre konuşmayalım çünkü kafamı bulandırıyorsun dedim, tabiki dedi sağolsun.Herneyse bu kızdan tam anlamıyla kopmam gerekiyor beyler, arada açıp fotoğraflarına bakıyorum, sonra kız arkadaşıma haksızlık yaptığımı düşünüp üzülüyorum.Bir şekilde bunu atlatmanın yolu yöntemi yok mudur ? zaman dedik ama kaç zaman ? 3 ayda bir kız unutulmaz mı ya

• Afedersin ama genelevdeki kadına da aşık olursun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905

Afedersin ama genelevdeki kadına da aşık olursun sen

burası konu dışı özel canım, konu dışına alalım istersen seni
    Sana genelevdeki kadınlarla ilgili soru soran olmadı
  • Dalga amaçlı değildi ciddiydim . Ama pardon sen erkekleri cinsel obje olarak gören dişilerle ilgili bir şey sormuşsun o daha farklı bir şey .. Sen istisnaymışın felan bunlar boş laflar inan, karşı cinse düşman değilim ama samimiyetlerine güvenilmez her zaman.
  • quote:

Dalga amaçlı değildi ciddiydim . Ama pardon sen erkekleri cinsel obje olarak gören dişilerle ilgili bir şey sormuşsun o daha farklı bir şey .. Sen istisnaymışın felan bunlar boş laflar inan, karşı cinse düşman değilim ama samimiyetlerine güvenilmez her zaman.

peki kızı bu 3 ayda cidden dediklerinin doğru olabileceğini düşünecek kadar tanıdım desem ?
    anlatsam saatlerimi alır yazmam, cidden çok değişik bir kişiliği var ve cidden.Herneyse istisna olayım ya da olmayayım onun için, umurumda değil tek istediğim onu unutmak şuan.
  • Unutmak ha deyince olmuyor ayrıca şu an birlikte olduğun kız sana hala X'i unutturamadıysa ayrıl o kızdan. X de bulduğun her neyse şu an ki sevgilinde bulamamışsın demektir bu . Nası unutcam diyosan yapacak bişey yok yani zamanla unutulur bende unutamıyodum fotoğraflarına bakıyorum falan birden soğudum. Yani kendi kendine oluyor. Bilinçli olarak unutamazsın , öyle bişey olursa da kendini kandırırsın zaten.
  • quote:

Unutmak ha deyince olmuyor ayrıca şu an birlikte olduğun kız sana hala X'i unutturamadıysa ayrıl o kızdan. X de bulduğun her neyse şu an ki sevgilinde bulamamışsın demektir bu . Nası unutcam diyosan yapacak bişey yok yani zamanla unutulur bende unutamıyodum fotoğraflarına bakıyorum falan birden soğudum. Yani kendi kendine oluyor. Bilinçli olarak unutamazsın , öyle bişey olursa da kendini kandırırsın zaten.

daha yeniyiz, sanmıyorum kısa sürede unutturacağını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız Bir Anda Tersledi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fαirytαle

quote:

Unutmak ha deyince olmuyor ayrıca şu an birlikte olduğun kız sana hala X'i unutturamadıysa ayrıl o kızdan. X de bulduğun her neyse şu an ki sevgilinde bulamamışsın demektir bu . Nası unutcam diyosan yapacak bişey yok yani zamanla unutulur bende unutamıyodum fotoğraflarına bakıyorum falan birden soğudum. Yani kendi kendine oluyor. Bilinçli olarak unutamazsın , öyle bişey olursa da kendini kandırırsın zaten.

Bunu demeyi sevmem ama sabret - dene ve gör o zaman. Ayrıca sen kızla görüşmeme kararı almışsın bence görüş böylece isteğini köreltmiş oluyosun arkadaş muhabbeti yapın birbirinizle küfürlü konuşun o moddan çıkıyosunuz. ( DENENDİ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discursive -- 15 Ağustos 2011; 2:12:19 >

• quote:

quote:

quote:

Bunu demeyi sevmem ama sabret - dene ve gör o zaman. Ayrıca sen kızla görüşmeme kararı almışsın bence görüş böylece isteğini köreltmiş oluyosun arkadaş muhabbeti yapın birbirinizle küfürlü konuşun o moddan çıkıyosunuz. ( DENENDİ )

kızın da kafayı karıştırdık, yazdım bu şekilde kaçamam senden diye, kafamı karıştırdın dedi

• quote:

quote:

quote:

quote:

kızın da kafayı karıştırdık, yazdım bu şekilde kaçamam senden diye, kafamı karıştırdın dedi

Sen hiç bir şekilde ümit bağlama bu kıza , eğer gönlü varsa kendisi gelir senin bir şey yapmana gerek yok. Akışına bırakıcaksın her şeyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen hiç bir şekilde ümit bağlama bu kıza , eğer gönlü varsa kendisi gelir senin bir şey yapmana gerek yok. Akışına bırakıcaksın her şeyi.

aman hocam hiç gelmesin gözünü seveyim uzak dursun benden ya yeni toparlıyorum cidden, bu kadarını beklemiyordum

• Dostum senle gonul eglendırıyor işte.oyuna gelme kendınıde fazla kasma,dedıklerınede ınanma,durust profılınden oyunlarınada kanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Dostum senle gonul eglendırıyor işte.oyuna gelme kendınıde fazla kasma,dedıklerınede ınanma,durust profılınden oyunlarınada kanma.

yok hacı ilk haftadan çaktım ben köfteyi ama iş işten geçmişti unutamadım uzun süre ki hala az da olsa aklımdadır hep
  • Arkadaş tek yapacağın şey görüşmemek ne yüzyüze ne çeşitli iletişim araçlarıyla
  • ilk adım olarak tüm iletişim araçlarını kesmen gerek, resmi bile olmamalı. sonra; biraz daha zaman... şimdi şöyle diyim, birini unutmak imkansızdır. neden mi ? anasını saitiym hafıza silme makinesi falan yapıldıda ben mi bilmiyorum, unutamazsın. mesele; hatırladığında ne hissettiğindir. şu an hatırladığında acı çekiyorsun. ama zamanla görüceksin, daha az hatırlamaya, hatta hiç hatırlamamaya başlıcaksın ve hatırladığında hissettiğin şeyler zamanla körericek (tecrübeyle sabit)... 3 ay gerçekten etkilenmiş ve aşık olmuş bir adam için kısa bir süre. senin şu an yapman gereken sadece "ah ulan nasıl bıraktı" havalarında takılmayıp (çünkü böyle takılırsan bu zaman uzadıkça uzar); günlük yaşantına normal bi şekilde devam etmen. ve dediğim gibi en önemlisi iletişimi kes...
  • Unutmaya çalışırsan unutamazsın.
    İşin özü bu.
    Çünkü unutmaya çalışmak onu her an senin aklına getirir.
    Hayatını yaşa.
  • ne kadar az düşünürsen
    ne kadar az sorgularsan
    ne kadar az yeni sevgillerinle arasındaki farkı kıyaslarsan
    ne kadar cok kendini başka seylerle meşgul edersen

bi gün gelip buradaki konuya bakıp güler geçersin.
  • Unutmayi bende istiyorum 3 aylik degil 3 senelik ciddi dusundugum insani. Su an konusuyoruz ama bana deger veredigini aleni sekilde fark ettiriyor birakayi diyrum cok aciyor canim yasadigim herseyde hatirasi var. Isim gittigim yol, sehirdeki gezilebilecek sayili semtler, evim, odam, yattigim yatak. Cok zor gercekten cok zor denedim ama basaramadim nasil yaparim bilmiyorumda zar zor ayakta tutmaya calisiyorum ben onun en ufak bir cabasi yok...
  • zamandan başka çare yok
  • Sende cinsel bir obje gibi davran o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.