Şimdi Ara

BİR KIZI NASIL İKNA EDERSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.Söylediğim sözlerden kızla aramız bozuldu şimdi söylediğim şeylerin kötü olmadığına onu ikna etmem gerekiyor.Kızı birazdan arıycam biraz acil lütfen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanersari -- 5 Ekim 2005, 15:18:42 >

• sadece senın ıcten soyledıgını anlasın yeter bence tabı onu buna ınandırman gerek.
  • eğer söylediğin şeyler gerçekten kötü değilse,ikna edersin.Mümkünse,görme şansın varsa yüzyüze konuş.Telefonda açıklama yapmandan daha etkili olacaktır.
  • kendini affettirici sözler,yanında bir demet cicek ve de onu gusel bir sözle kapatacak bir sevgi sözcüğü
    ama cezan ne kadar agır onu bilemicem inş yaparsın gönlünü
  • aslında çok zor diye bilinir bir kızın gönlünü almak ama biraz ılımlı yaklaşırsan
  • forum hoparlörinden mika yı cagırt..o sana gerekli yardımda bulunur
  • Eğer konuşma sırasında pasif ve çok aktif kalırsan kızdan vazgeçmek zorunda kalırsın. Ilımlı ve orta yolu bulmaya calış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annemi nasıl ikna ederim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında gerçeği söylemek en iyisidir. Ama konuyu bilmeden yardımcı olamayız.

Ama şunu bil ki her ilişkide kavgalar olur. Herkes hata yapabilir. Önemli olan çok tekrar etmemek ve ÖZÜR DİLEMESİNİ BİLMEK
  • evlenme vaadi ile
  • sen bana numarasını ver ben onu ikna ederim
  • yaa ööleymiş tugay duymuştum bende
  • Bir laf vardır yaklaşık şöyle;

quote:

Herkesi nasıl bilirsin ?
    Kendin gibi.

yani insanın içi iyiyse başkalarının da iyi insanlar olduğunu düşünür (bu kişiler saf veya aptal olmakla itham ediliyor bazan). yada gençliğinde her şeyi yemiş adamların kızlarından karılarından şüphe etmeleri gibi. Kendi kafasında kötülük olan başkalarını da da potansiyel kötü görebilir.
  • hayır kocamın ayağını asla yıkmam diyen kızdım

unutmamışsın GEORGE C0STANZA
  • kadınlar nişan yüzüğüne ve gelinliğine dayanamazlar...

sultan-türkan şoray bulut aras ...son sahne
  • arkadaşlar hatırlatırım bugün ramazan yani mubarek gün ona göre yazışalım
  • DövereK
  • tanersari merak ettim yaaaa..ikna edebildin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasamasebebim

tanersari merak ettim yaaaa..ikna edebildin mi?

Yok abi nerde ikna olmadı o kadarda alttan aldım,pasifde kalmadım ama.Yok naza mı çekiyor nedir anlamadım.Bir daha üstlelemem o ararsa arar yalvarıcak değilim .Ya Arkadaşlar merak ettim bir söz her şey çok iyi giderken bir ilişkiyi çabucak bitirebilir mi?Lütfen bileniniz varsa yazsın.Mikrofondan özellikle mikayada sesleniyorum
  • hocam sevıyosan pesınden gıt sonra pısman olma bak...
  • Deki ben her konuda seninle samimi olmak istiyorum bu hoşuma gidiyor hiç bir yabanacılıpımız olmasın amaan ne bilyiim yahuu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.