Şimdi Ara

Bir kızı çok seviyorum [Edit Geldi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numarası var mı sende?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hevesini kırmak gibi olmasın ama lisedeysen. O kızla sevgili gibi sacma bir isin icine girsen bile. Ne kadar surer bilmem ama en son buraya acacagın konu. Beyler ayrıldim cok kotuyum tarzi olacak. Ve cevabını bulamıcaksın. Cünkü ask gibi siddetli bir muhabbeti gecici hatta ölmeden elinden kayip gidebilicek birine vericeksin. Eşine bile degil. Tövbe et bu kirli islerden kurtul. Temiz kal gelecekteki eşine. Onunda temiz olmasını istiyosan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyorsan git konuş derler ama hüsran da olabilir. Kendini kaptırma fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: dynamic222

Hevesini kırmak gibi olmasın ama lisedeysen. O kızla sevgili gibi sacma bir isin icine girsen bile. Ne kadar surer bilmem ama en son buraya acacagın konu. Beyler ayrıldim cok kotuyum tarzi olacak. Ve cevabını bulamıcaksın. Cünkü ask gibi siddetli bir muhabbeti gecici hatta ölmeden elinden kayip gidebilicek birine vericeksin. Eşine bile degil. Tövbe et bu kirli islerden kurtul. Temiz kal gelecekteki eşine. Onunda temiz olmasını istiyosan

Belki eşim budur

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: dynamic222

Hevesini kırmak gibi olmasın ama lisedeysen. O kızla sevgili gibi sacma bir isin icine girsen bile. Ne kadar surer bilmem ama en son buraya acacagın konu. Beyler ayrıldim cok kotuyum tarzi olacak. Ve cevabını bulamıcaksın. Cünkü ask gibi siddetli bir muhabbeti gecici hatta ölmeden elinden kayip gidebilicek birine vericeksin. Eşine bile degil. Tövbe et bu kirli islerden kurtul. Temiz kal gelecekteki eşine. Onunda temiz olmasını istiyosan

Belki eşim budur

Kendini kandırma. Askerligin yapildimi, isin varmi evlenicek durumun varmi. Suan gidip kizla bi kafede konusup 6 ay sonra evlenicek bi durumda degilsen. Bu kendini kandirmaktir gunaha gunah degil demekten baska birsey degil kardesim. Bak suan sadece hormonlarin devrede emin ol. esinin o olma ihtimali varmi evet var. Ama suan boyle bir iliski icine girersen ben eminimki o olmaz. Olsada mutlu olmazsin. Sen sadece iyi bir musluman ol ve zamani gelince dogru kisiyi bul. hadi onunla bir iliskiye basladin diyelim kardesim ve zina olur sonucu. Ve sonra öldün. Allaha ne diceksin evlebicegim kisimiydi ? Veya o durumda kız öldü. Senin yuzunden belki ne hale gelicek Allaha dicek bi sozün olmaz. Bile bile hataya girme. Biliyorum anlıyorum seni ama sabret hic biseyi indirgeme. Bu hatayi yaparsan Allah bisi kaybetmez. Ama sen hem bu dünyada o sacma ask acisini tadarsin. Hemde obur tarafta onuda sen dusun

• uppppiişş
  • Arada benim de rüyalarıma giriyor.....
  • Sen=ben

• Upppp

• Bir kızı çok sevmiştim gitmiştik istemeye,
    Pahalı bir çikolata bir buket çiçek ile,
    Takım elibiseyi giyip atladık bir taksiye başladık gitmeye kızın evine,
    Hoşgeldiniz fasılları nasılsın ayakları,
    Sordular benim babama ne iş bu delikanlı,
    Eryamanda evi varmı kıyak bir arabası acep mutlu eder mi bu güzel kızı,
    Babam dedi ne evi var nede bir arabası çalışmıyor şuan zaten yoktur fazla parası,
    Ama sevmişlerdir madem verin artık şu kızı seveni ayırmanın çoktur günahı,
    Annesi atladı hemen aşk karın doyurmazki,
    İki çıplak bi hamamda asla oynayamazki...

Devamını yazamadım kardeş kusura bakma

• Upiş

• Kızın telefon numarasını al sonra da onu ara . Hal hatır sor sonra gerisi gelir zaten . Kızın sevgilisi var mı yok mu öğrenmek için facebook hesabını al . Sonra onu arkadaş ekle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 31 Ağustos 2016; 8:21:41 >
  • Klop

• Upiklis

• Steve Jobs hayatı boyunca 1 tane toplantı dışında hiçbir toplantıyı kaçırmamış. Bir yerde konuşma yaparken bir kadını görmüş ve hoşuna gitmiş. Fakat konuşmadan sonra toplantıya gitmesi gerekiyormuş, durmuş ve düşünmüş: "Bugün hayatımın son günü olsaydı ne yapardım," diye. O günden öldüğü güne kadar beraber olmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 1 Eylül 2016; 2:37:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.