Şimdi Ara

Bir kızı çok seviyorum [Edit Geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hep hoilanıyorum diye dişünüyordum ama aşıkmışım çok kötüyüm

2 yıldır aynı sınıftaydık son seneye geçmemiz ile okuldan ayrılıyor. Ben onu hep sevmişim. sürekli rüyalarıma giriyordu , hayal kurmaktan uyuyamadığım geceler oluyordu , sınıfta ona sarılıp , koklamak istiyordum ama olmuyordu çok tatlı biri. Tipine değil hareketlerine tutuldum onun o kadar iyi tepkileri varki anlatamam sınıfta muhabbetimiz vardı beraber güler , konuşurduk ama hiç mesajlaşmadık sizce artık yapabileceğim birşey varmı ? Bir haftadır aklımda yoktu taaki dün geceye kadar. Rüyama girdi beraber geziyorduk yine gülüyorduk of off

Not : Çevredeki okula gidiyor ama benim hergün onu göremeyecek olmam canımı sıkıyor hatta son sene çaprazına oturdum sırf sürekli bakabileyim diye.

Not 2 : Bu işlerde tecrübem yok ve kızın ailesi biraz baskıcı bu yüzden ha diyince çıkamıyor kız

Edit : Dün gece rüyamda gördüm başka çocuk yavşıyordu. Şuanda uyuyamıyorum sabah sabah içim gdiyir off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick Yıldız -- 31 Ağustos 2016; 8:12:20 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bir daha göremeyecekseniz ona sevdiğinizi söyleyin.Çünkü kaybedecek bir şeyiniz olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim insan yaptıklarından daha çok yapmadıklarından pişmanlık duyar. Yardır gitsin ne hissediyorsan söyle sonra pişmanlığını yaşama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otistikkurbaga

Kardeşim insan yaptıklarından daha çok yapmadıklarından pişmanlık duyar. Yardır gitsin ne hissediyorsan söyle sonra pişmanlığını yaşama.

o kadar çok istiyorum ki ama bu işlerde tecrübemde yok ama söyliyeceğim kızı dışarı davet edemiyorum çünkü ailesi biraz baskıcı ha diyince çıkamıyor dışarı ama çok istiyorum
  • Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    Görüşüp konuşamayacaksanız arayıp söyle la içinde kalmasın valla sıkıntı büyük olur. Tecrübeden konuşuyorum
  • Icinde kalmasin ama kötü sona hazirla kendini. Kotu olması icinde kalmasindan iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Icinde kalmasin ama kötü sona hazirla kendini. Kotu olması icinde kalmasindan iyidir.

Dimi söylicem yakında zaten okul açılıyor o zAman bi yere davet edip söylicem o kadar çok seviyorum ki inanılmaz biri anlatamam bazı geceler gözümden yaş geliyor , bazı geceler uyuyamıyorum hayal kurmaktan

@Otistikkurbaga

• Sevmek illa ki beraberlik manasına gelmez.Seven sevdiği için her zaman en iyisini istemeli.Sen de sonuçları düşün tart ölç biç.Hangisi onun için en iyisi olacaksa onu yap.Bu kadar basit.

Kızları umursama bu kadar değer verme onlar asla bunun karşılığını vermez biraz sert ve umursamaz ol yoksa ezerler ciddiyim

aç gazapizim yüksek sesle kendine gel cesur erkek ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Kızları umursama bu kadar değer verme onlar asla bunun karşılığını vermez biraz sert ve umursamaz ol yoksa ezerler ciddiyim

aç gazapizim yüksek sesle kendine gel cesur erkek ol

Öyle olmuyor bu klasik kızlardan değil tanısanız anlardınız o kadar iyi biriki

• Söyle gitsin kaybedecek birşeyin yok söylemezsen zamanla geçer ama sıkıntı çekersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    geçmiş olsun öyle değil denilen kızların hepsi öyledir gözün kör olmuş kardeşim Allah yarıdmcın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

geçmiş olsun öyle değil denilen kızların hepsi öyledir gözün kör olmuş kardeşim Allah yarıdmcın olsun

hoacm gerçekten öyle kızlardan değil
  • Upsaxxxii

• upppp
  • Uppp

• 250grami seviyorsun ask yalan

• aşk bu kadar basit değil dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

250grami seviyorsun ask yalan

Nerden çıkardınız bunu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.