Şimdi Ara

Bir kızdan duyduğunuz en güzel iltifat nedir? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
22
Favori
13.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızlarda az çok seviyor iltifat ediyor da en ilginç olan lise 3 de bayan hoca çok kuulsun demişti olgun tavırım yüzündendi sanırım
    çok fazla yardımcı olduğum için canımsın bebeğimsin adamsın koçsun vs tarzında yüceltici iltifatlar gelebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothbrok

Sıkı götun var diyip şaplak atmıştı nedense hoşuma gitti

Bu banada oldu.hiç bişe söylemeden çaktı şaplağı

• Parfümün çok güzel.
    Saçların çok güzel.
    Aşkım
    Seni çok seviyorum

• Bütün kız arkadaşlarım ve sadece arkadaş olduğum kızların hemfikir olduğu tek cümle ; Odunsun !
  • benim bir arkadaşım ısparta'da okuyordu adam üniversitede ingilizce öğretmeni ile birlikte olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

benim bir arkadaşım ısparta'da okuyordu adam üniversitede ingilizce öğretmeni ile birlikte olmuştu.

Oyşh.

Yaşlar kaçtı ?
  • çok komiksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

benim bir arkadaşım ısparta'da okuyordu adam üniversitede ingilizce öğretmeni ile birlikte olmuştu.

Oyşh.

Yaşlar kaçtı ?

o zaman yaşı 20-21 idi.
  • quote:

quote:

quote:

Oyşh.

Yaşlar kaçtı ?

o zaman yaşı 20-21 idi.

Hocanın yaşını ifşa etmemek için mi söylemedin ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyşh.

Yaşlar kaçtı ?

o zaman yaşı 20-21 idi.

hoca ondan çok da yaşlı değildi 25 yaşında felandı herhalde. Aslında söylediklerim gerçek o konuda şüphen olmasın. Yoksa iş olsun diye yazmadım inan.
    Benim bile imrendiğim bir durum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyşh.

Yaşlar kaçtı ?

o zaman yaşı 20-21 idi.

hoca ondan çok da yaşlı değildi 25 yaşında felandı herhalde. Aslında söylediklerim gerçek o konuda şüphen olmasın. Yoksa iş olsun diye yazmadım inan.
    Benim bile imrendiğim bir durum.

Sanki ben imrenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

quote:

Orijinalden alıntı: Teal'c

- yabanci diziler de ki iyi arkadaslar gibisin

- abazasin ama komiksin

- cok tatlisin

abazasın ama komiksin

Komik komik sapıklıklar mı yapıodun he ? seni gidi seni...

Kanka ayağına neler yaptı bir ben biliyorum.

• Parfümün çok güzel dedi
    Gülüşün çok güzel dedi.
    Sevgilim zaten şekerim ,tatlım, kurabiyem vs saydırıyordu
    (2 kere oldu sevgilim )
  • Hocam.if you wanna sex eger seks istersen demek yanliz .

• ''Ruh Öküzüm'' Demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Deniz anası gibisin. Ne kalbin var ne beynin demişti kezbanın biri

hic bu kadar gulmemistim ya harika

• Sen mesajı yazarken ben uyuyordum aşkım ve şimdi de sen uyuyorsun.. Biliyorsun sana uyurken mesaj yazmayı seviyorum. Seninle günün hangi zamanı konuştuğumun bir önemi yok hiçbir zaman yetmeyecek bu bana sana doyamayacağım senin bana olan sevgin her şeye dayanma gücü verir fakat tekrar beraber olacağımız günü beklerken dayanamıyorum. Özlemim her geçen gün sana olan aşkımla birlikte artıyor çünkü :) Her yastığa başımı koyduğumda sana sarıldığım an geliyor aklıma kokunu içime çekisim o şekilde uyuyorum 'biliyorum şu an yanımda değilsin sevgilim ama umarım sevgimi hissediyorsundur, benim gibi kalbimi hissediyorsundur çünkü o sana ait tatlı rüyalar sevgilim benim rüyamda sen olacaksın' diyerek uyuyorum sadece bunu sana söyleyememiştim ama aşkım o muhteşem sevgiline bunu söylemelisin diyor hep. Şimdi biliyorum aşkım ne muhteşemi ben muhteşem falan değilim diyeceksin ama ben ciddi ciddi muhteşemsin diyorum çünkü sevgilin mükemmeliyetçidir ve gerçekten mükemmel birini buldu onu asla bırakmayı düşünmüyor çünkü ona deliler gibi aşık oldu bir kere <3 En çok sen uyurken yanında olmak istiyorum seni izlemek saatlerce hiç sıkılmadan sonra bir yerden sonra dayanamayıp öperek uyandırmayı durmadan öpmek istiyorum seni, burnunu ısırmak sen sıkılana kadar her saniye yanında olmak her nefesinde, gözlerinin içine bakmak hiç sıkılmadan saatlerce sadece gözlerinin içine bakmak çünkü onlara bakınca hoş bir tebessüm görüyorum utanıyorum demiştin belki ondandır ama o kadar masum ki, kalbini dinlemek istiyorum, kokunu içime çekmek ve sadece hep hayatımda olmanı istiyorum. Çok şey istemiyorum ki ben sadece sonsuza kadar seni istiyorum. 'Hatalarım sevgini bitirecek olan onun için seni üzmemeye çalışacağım' dedin bana ama bilmeni isterim ki ne hataların ne geçen zaman beni senden koparamaz hatalar tabi ki olacak ama bunlar da bağlayacak beni sana daha çok. Sevginin doruklarındayım şu an daha çok bağlanmam zaten tamamen onunken bütün kalbimle desemde her geçen gün daha çok aşık oluyorum. Sesinin tonuna, gülüşüne, bakışlarına, kokuna ve daha sayamayacağım birçok şeye çoğu uzakta olsada aklımdan çıkmayacaklar hiçbir zaman.. Sayamayacağım dedim çünkü sana aşık olmamın milyonlarca nedeni var ama sana sadece aşığım diyebilirim. Sevgimi pek gösterebilen biri değilimdir aslında bundan korkuyorum bir olurda birgün seni sevdiğimi gösteremezsem sevmiyor diye düşünme aşkım beni yaşama bağlayan tek şey sana olan sevgim ve beni sevdiğini bilmem. Keşke daha önce olsaydı bunlar belki bazı şeyler daha kolay olabilirdi tamam keşkelerle doldurmak istemiyorum çünkü bunları düşünüp üzülmeni hiç istemiyorum. Aşkım geleceğimizle ilgilii aslında alınmadım haklıydın ama bilmiyorum biraz ağır gelmişti birden öyle söylemen ve ben sadece geleceğimin seninle olmasını istiyorum beni sevdiğin sürece hep seninle olmak istiyorum.. Biliyorum ilk aşık olduğun kişiyle geleceğini kurmak zorunda değilsin ama sadece ben bunu istiyorum hayatımdan çıkmanı hiç istemiyorum hep benimle ol hep sana sarılayım istiyorum kıskandığımda kafanı çevirip öpmek istiyorum ve bu günlerin bir an önce gelmesini istiyorum evet şu anda sadece birbirimize aidiz bunun hiçbir zaman değişmemesini ve hep birlikte ve birbirimize ait olduğumuz kimsenin olmadığı günlerin biran önce gelmesini istiyorum.. Saçmaladım demek istemiyorum ama kabul et biraz saçmaladım ama olsun sana olan sevgimi biraz olsun anlatmaya çalıştım bunu senin yanındayken anlatmak daha doğru aslında sana dokunurken her seferinde heyecanlanmam, yüzümün kızarıklığı ve hep gülmem, kalp atışım ve gözlerimin içine bakarak biraz olsun anlayabilirsin aşkım. Bana ilk öpücüğün özel asla unutmayacaksın dedin ama ben onu unutalı çok oldu sevgilim benim için ilk öpücük değil sadece sen özelsin ve seninle yaşanan hiçbir şeyden pişmanlık duymam asla unutmak istemem. Sen benim ilk aşkım olarak kalacaksın ve asla sana dair hiçbir şey değersiz olmayacak aslında bakarsan son aşkım da olacaksın aynı zamanda. Sadece hayatımda olan onca fazlalık yanımda da sen neden uzağımdasın bu beni yiyip bitiriyor biliyorum yapacak bir şeyimiz yok ve ne kadar bundan nefret etsemde, dayanmak istemesemde böyle olacak sen uzağımda olacaksın sevgini hissetmem yetiyor bana ama ne bileyim isterdim her zaman yanında olmayı, seninleyken sürekli şapşallık yapmayı.. Ne olacaksa seninleyken olmalı bence çünkü beni tek koruyabilecek olan sensin bana tek sahip çıkacak olan. Benim üzülmemi istemiyorsun biliyorum zaten hep mutluyum çünkü mutluluğumun kaynağı sensin.. Yanımda ol sadece bunu istiyorum 'yanımda ol ki üzüleceksem seninleyken üzüleyim' (my tumblr page =D) şimdi hayır yanındayken de üzülmeni istemiyorum diyeceksin zaten yanındayken üzülmem mümkün değil çünkü o zaman ilişkimizde ki en büyük engel kalkmış olur ki bu engel beni üzen tek şey.. Sana hayatımın sonuna kadar (bıksanda) 'seni seviyorum' demek istiyorum hayatımın sonuna kadar.. Hani yaşama sebebinle ilgili bir şey yazmıştın, ''Aslinda icimden yasama nedenim sensin hadi gir ve bir daha cikma demek geliyordu da emin degildim bilmiyordum o zmnlar benimle brbr olmak isteyecegini ve hayatina alacagini'' demiştin o zaman ''keşke nedenin ben olsam hayatına bir şekilde alsan beni benden bir şey bekleme cesaretim yok'' diyordum belki inanmayabilirsin buna.. Belki bunu okurken bir tebessüm oluşur o tatlı suratında belki arada üzülürsün ama benim yapmak istediğim tek şey seni mutlu etmek ve yanında olmak ve öpmek ve sarılmak ve ve ve hayatımın geri kalanını seninle geçirmek tamam tek şey değilmiş.. Biliyorum bana bir şey alamadığın ve bana özel bir şey yapamadığın için üzülüyorsun ama yanımda değilsin ne isteyeyim ki senden başka.. Tamam bu olamayan şeylerden bahsedip daha fazla üzmek istemiyorum seni.. Seni seviyorum aşkım bunu gösteremediği anlar olursa eğer çok üzülürüm ama her saniye seni daha çok sevdiğimi unutma sevgilim saf, masum, tatlı sevgine her zaman karşılık vermek istiyorum <3

Yolladigi maillerden sadece biriydi Caylaklik yillari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasputin13 -- 29 Haziran 2013; 5:02:59 >

• Askim aciyo.

• 1-Ne bakıyon len korkunç şey.:D:D:D
    2-Kirpiklerin çok güzel.(Uzunlar biraz herhalde ondan dedi :D)
  • Gulusun cok guzel lafini bir cok kizdan duydum

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.