< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 24 Aralık 2020; 0:38:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bir kıza nasıl açılabilirim

-
-
Oha polis mi olacaksın? Boyun, kilon kaç? Yarı çıplak fotoğraf at sana.
-
Hocam tecrübeniz yoksa biz ne tavsiye versek de uygulama kısmında bocalayacaksınız. Gidip direkt açılmak iyi bir fikir değil ama orası kesin. İlk adım olarak tamamen sıradan bir konu ile ilgili bir şey sorabilirsiniz mesela. Ne kadardır spor yapıyorsun vs. gibi çok basit bir şey olsun. Hemen ardından saçlarındaki o mavi boyanın ona yakıştığını söyleyebilirsiniz mesela. Eğer kızın ilgisini çekerseniz -saniyeler içinde karar verir kız buna merak etmeyin- sohbet ilerleyecektir. Sohbet tıkanacak gibi olunca hiç uzatmaya çalışmayın iyice saçmalarsınız. Sohbet bitti gibi olunca ayrılın yanında iyi çalışmalar vs. diyerek. Benzer bir yaklaşımı bir sonraki görüşünüzde de yapacaksınız. Ama bu sefer bir göz aşinalığı olacak elbette. Göz göze gelme anınızı kollayıp o an hafif bir tebessümle selam verebilirsiniz. Olumlu bir tavır sergilerse o esnada zaten bundan sonrası sıradan günlük konuşmalar olacak nasılsın iyi misin tarzında. Sohbeti onu daha yakından tanımanızı sağlayacak kısa ve basit sorularla devam ettirin. Yaşı, okulu, işi gibi. Şunu unutmayın konuşma işini kızlar bizden daha çok seviyor. Konuşması için ona fırsat verin yeter, o anlatır zaten eğer sizi beğendiyse. Ama ilgisini çekmediyseniz zaten tavırlarından anlarsınız. Artık hiç şansınızı zorlamayın öyle bir tavırla karşılaşırsanız.
-
peki hocam hiç bir etkileşim(konuşma mecburiyeti vs) içerisinde bulunmadıgımız bir kıza sırf aynı ortamdayiz diye yanına yaklaşıp nasıl "Ne kadardır spor yapıyorsun" vb sorabiliriz ki?
yani bende şöyle bir sorun oluşuyor; şimdi ben bir köşedeyim kız diğer uzak bir köşede şimdi ben kalkıp onun yanına nasıl gidebilirim ki?
utangaçlığın gözü kör olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Hattori-peki hocam hiç bir etkileşim(konuşma mecburiyeti vs) içerisinde bulunmadıgımız bir kıza sırf aynı ortamdayiz diye yanına yaklaşıp nasıl "Ne kadardır spor yapıyorsun" vb sorabiliriz ki?
yani bende şöyle bir sorun oluşuyor; şimdi ben bir köşedeyim kız diğer uzak bir köşede şimdi ben kalkıp onun yanına nasıl gidebilirim ki?
Zaten kızla konuşmaya çalışarak onu beğendiğinizi belli etmiş oluyorsunuz. Gizleyecek saklayacak bir şeyiniz yok yani amaç belli. O yüzden utanmanın da manası yok. Dediğim gibi zaten kız direkt soğuk yapıyorsa uzatmadan ayrılmak lazım yanından. Zorlamak tacize girer artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Hattori-peki hocam hiç bir etkileşim(konuşma mecburiyeti vs) içerisinde bulunmadıgımız bir kıza sırf aynı ortamdayiz diye yanına yaklaşıp nasıl "Ne kadardır spor yapıyorsun" vb sorabiliriz ki?
Hocam zincirlerinizden kurtulun artık . Bakın zamanında bende çok çekingendim . Ama öyle böyle bi çekingenlik değil . Daha sonraları kendime öz güvenim gelmeye başladı . Hiç utanmadan sıkılmadan ben direk bodozlama Selam napıyosun kolay gelsin gibi cümlelerle direk giriş yapıyorum . Bak çok ters teptiğide oldu , ama tanıştığım görüştüğüm kişilerde oldu . Bu biraz da şans meselesi . Kız zaten senden etkilenmemişse sen ağzında kuş da tutsan karşısında şansın 0 .
bak bi keresinde böyle rastgele bi ortamda bi kızla tanıştım . Allah yukarda kız çok güzeldi yani koy modyuma yürüsün öyle bişi . Kızla tanıştım falan ismini öğrendim . Aynı okuldaydık . Neyse işte sabahları kızı görüyor merhaba falan ayak üstü sohbet ediyorduk kızı instadan eklediğim gibi kız benle muhabbeti kesti . Selam bile vermedi . Yani demek istediğim şu . Kadınları anlamak çok zor . Kimisi bu anlattığım kız gibi psikopat çıkıyor kimisi de çok naif düzgün konuşkan birisi oluyor . Şans işi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
jesus christ
-
quote:
Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0jesus christ
Raduallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu kaçmaz, ön sıralardan yerimizi alalım.
-
Rezerved.
reklam alınır
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam tecrübeniz yoksa biz ne tavsiye versek de uygulama kısmında bocalayacaksınız. Gidip direkt açılmak iyi bir fikir değil ama orası kesin. İlk adım olarak tamamen sıradan bir konu ile ilgili bir şey sorabilirsiniz mesela. Ne kadardır spor yapıyorsun vs. gibi çok basit bir şey olsun. Hemen ardından saçlarındaki o mavi boyanın ona yakıştığını söyleyebilirsiniz mesela. Eğer kızın ilgisini çekerseniz -saniyeler içinde karar verir kız buna merak etmeyin- sohbet ilerleyecektir. Sohbet tıkanacak gibi olunca hiç uzatmaya çalışmayın iyice saçmalarsınız. Sohbet bitti gibi olunca ayrılın yanında iyi çalışmalar vs. diyerek. Benzer bir yaklaşımı bir sonraki görüşünüzde de yapacaksınız. Ama bu sefer bir göz aşinalığı olacak elbette. Göz göze gelme anınızı kollayıp o an hafif bir tebessümle selam verebilirsiniz. Olumlu bir tavır sergilerse o esnada zaten bundan sonrası sıradan günlük konuşmalar olacak nasılsın iyi misin tarzında. Sohbeti onu daha yakından tanımanızı sağlayacak kısa ve basit sorularla devam ettirin. Yaşı, okulu, işi gibi. Şunu unutmayın konuşma işini kızlar bizden daha çok seviyor. Konuşması için ona fırsat verin yeter, o anlatır zaten eğer sizi beğendiyse. Ama ilgisini çekmediyseniz zaten tavırlarından anlarsınız. Artık hiç şansınızı zorlamayın öyle bir tavırla karşılaşırsanız. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X