Şimdi Ara

bir kıza açılmanın en doğru zamanı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce tanıştıktan sonraki kaçıncı hafta veya gün veya dakikadır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 17 Mart 2013; 19:49:48 >

• Aybaşı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş hekimi olacakmışsın kadın gözünden bakınca ileride iş hazır , para hazır refah seviyesi yüksek potansiyelli. Şaka bir yana ne kadar fazla yakınlık? 1 haftadır tanışıyorsan bana bu sevgili mevzusu çok erken geldi.
  • bende düşünüyorum bunu 2 gündür konuşuyoruz kızla ama çok yakın çok sempatik 2 hafta içinde teklif etmeyi düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Diş hekimi olacakmışsın kadın gözünden bakınca ileride iş hazır , para hazır refah seviyesi yüksek potansiyelli. Şaka bir yana ne kadar fazla yakınlık? 1 haftadır tanışıyorsan bana bu sevgili mevzusu çok erken geldi.

1 haftadır tanışıyorum fakat sanki kırk yıllık arkadaşım gibi yakınlaşıverdik bu beni korkutuyor şahsen daha önce de bikere friendzone dediğimiz olaya girmişliğim var sevdiğin kızın sana kanki demesi kötü oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Diş hekimi olacakmışsın kadın gözünden bakınca ileride iş hazır , para hazır refah seviyesi yüksek potansiyelli. Şaka bir yana ne kadar fazla yakınlık? 1 haftadır tanışıyorsan bana bu sevgili mevzusu çok erken geldi.

1 haftadır tanışıyorum fakat sanki kırk yıllık arkadaşım gibi yakınlaşıverdik bu beni korkutuyor şahsen daha önce de bikere friendzone dediğimiz olaya girmişliğim var sevdiğin kızın sana kanki demesi kötü oluyor

Az çok bilmen lazım friendzone kısmına geçip geçmediğini şu yönden illa sevgili anlamında değil de friendzone olduğun kızlar vardır . Ona göre kıyaslama yap cevabı kendine bulursun zaten bütün kız illeti aynı neredeyse. Kanka demesi fark etmez bence çok kız gördüm kanka kanka devam ediyorlardı kankalıktan sevgiililiğe geçtiler. Bana göre erken gibi ama kızı az çok tanımışsındır zaten gönlünün olup olmadığını bilirsin bellide eder az çok eğer hoşlanıyorsa zaten kabul ederde friendzone moduna girmişsen geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.