Şimdi Ara

Bir kız var instagramda fena değil facebookta patates?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim ilçeden bir kız denk geldi instagramda yaşını anlayamadım sanırım 2 yaş küçük. İnstagramda etiklendiği fotoğrafta gördüm (paylaşan arkadaşını takip ediyordum yani) dedim takip edeyim bunu bari. Ettim takip geri takip etti. Baktım fotoğraflarına fena değil bana göre iyi yani buraya atsam çöp dersiniz barbaraya çöp diyeni gördü bu gözler. Dm atsammı filan derken facebook profili varsa oraya bakıyım dedim. Bir girdim 2 değil 5 yaş küçükmüş gibi fotoğrafları bir görseniz bakıyorum 1 yıl olmuş paylaşalı. Kendi paylaştığı fotoğraflara bakıyorum 10/7 snap atıyor ona bakıyorum 10/6 etiklendiği fotoğraflarda 10/6 ama facebooktakiler 10/3 .

Birde başka kızmı yok derseniz malesef yok boyum çok kısa olduğundan seçenekler direk yarıya iniyor. Yarıya inenlerin yarısının da benimle birlikte olmak için en ufak bir sebebi olmuyor. Zaten ufak yer.

• Okan bayülgen de kısa ama neler neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzüldüm link var mı?
  • bi de snapchati dene, hoşuna giderse yaparız bişeyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle deme hocam. facebook fotoğraf kalitesini düşürüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde denk geldim kız galiba bu

https://m.facebook.com/cagan.mazlum

heralde erkek olmaya çalışıyor heterökütsel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mesajınızdan birşey anlamadım linkten anlarım dedim ondada pek birşey yok hiçbirşey anlamadım mesajdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kısaysa ben atom karınca filanım. 1.62 ve gerçekten arkadaşlarla yan yana durduğumuzda kötü duruyor. Yayıncı Unlost'u bilirsiniz belki Evrimle boy gösterdiği video vardı onu bulamadım ama Alp çok uzun olmamasına rağmen yanında ne kadar kötü durmuş. Bir kız var instagramda fena değil facebookta patates?

Bu arada dhnin bitmek bilmeyen sorunları simage ye basıyorum işlemiyor üşenmezseniz bakarsınız hocam.

Tamam düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 30 Haziran 2017; 23:28:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

bi de snapchati dene, hoşuna giderse yaparız bişeyler

Telefon garantide oraya bakamıyorum. Ne yapsam yazsam mı acep?
  • Hynx kullanıcısına yanıt
  • 3 kurusa 5 kofte 3 kullanıcısına yanıt
    Bu kadarda fark olmaz ki ya . Facebook bakmasam belki yazardım şimdi çok karıştı kafam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.