Şimdi Ara

Bir kız neden zaman ister?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum, geliyor seni seviyorum diyor çıkıyorsunuz 2 hafta sonra hoop bir şey oldu hiçbir şey demeden sadece zaman istiyorum diyor. Üzerine gitmiyor ve ayrılıyorsunuz.

Sizce neden zaman istemiş olabilir?

Bu arada bu olay 26 Kasım günü oldu. Ben çoktan unuttum onu hatta nefret ediyorum. Ama kafamda bu soru işareti kaldı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kadın Neden Zaman İster?

Bir kadın zaman istediğinde, bunun arkasında çeşitli nedenler olabilir. Bu nedenleri anlamak, daha iyi iletişim kurmanızı ve ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kararlarını Tartmak

Kadınlar, önemli kararlar vermeden önce genellikle zaman isterler. Bu, düşüncelerini toparlamak, duygularını işlemek ve doğru seçimi yapmak için ihtiyaç duydukları alanı sağlar. "Bir kadın neden zaman ister" sorusunun en yaygın nedenlerinden biridir.

Alan İhtiyacı

Bazen kadınlar, kendilerini bunalmış veya baskı altında hissettiklerinde zaman isterler. Bu, düşüncelerini netleştirmek, duygularıyla baş etmek ve kendileri için biraz alan yaratmak için ihtiyaç duydukları zamandır. "Zaman isteyen kız" terimi, genellikle bu tür durumlarda kullanılır.

Duygularını Anlamak

Kadınlar, zaman isteyerek kendi duygularını anlamaya çalışabilirler. Karışık duygular yaşıyor olabilirler veya bir durumu daha net bir şekilde görmek için zaman ihtiyaçları olabilir. Bu, "Düşünmek için zaman isteyen kadın" ifadesinin arkasındaki nedenlerden biridir.

Sınırlarını Korumak

Kadınlar, zaman isteyerek kendi sınırlarını koruyabilirler. Çok fazla hassasiyet veya bilgi yaşadıklarını hissedebilirler ve bu nedenle sağlıklı sınırlar belirlemek için zamana ihtiyaçları olabilir. Bu, "Zaman isteyen sevgili" teriminin arkasındaki nedenlerden biridir.

İlişkiden Kopuş

Nadir durumlarda, bir kadın zaman isteyerek bir ilişkiden kopuşun habercisi olabilir. Ancak, bu her zaman böyle değildir ve zaman isteğinin diğer nedenlerini elemek önemlidir.

Bir kadın zaman istediğinde, onun nedenlerine saygı duymak önemlidir. Onun kararına zaman ayırmak, duygularını anlamak ve ilişkinizi daha sağlıklı bir şekilde ilerletmek için bir fırsat olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • daha ıyı eleman bulmuş olabılır
  • Eski sevgilisi bundan özür dilemiştir falan filan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

Eski sevgilisi bundan özür dilemiştir falan filan....
    başlık sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

bir kiz ne zaman ister diye okudum

+1
  • quote:

+1
  • quote:

+1.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

+1.

imza güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

+1.

Alıntıları Göster
    karşı cins yaratılış gereği "direkt" olamazlar, işi dolaylamayı severler. Fakat erkekler daha nettir bu konuda, sevdiği kişiye seni seviyorum demesini bilir. Ayrılacağı zaman da bunu direkt olarak yapar, böyle yok kafam karışık yok biraz zamana ihtiyacım var gibi dolaylı yolları tercih etmez

• quote:

+1
  • Bak koçum sana ücretsiz çevirmenlik yapıyorum

"Boşta kaldım biraz takılayım dedim ama yeni taliplerim çıktı.Senin gibi bir ezikle daha fazla birlikte olamayacağım ama o kadar eziksin ki oturur karı gibi zırlarsın diye direk ayrılmakta istemiyorum.Sen anla ayrıl işte yoksa kalbini kıracağım ki fazla umrumda olduğu da söylenemez."

Dost acı söyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

quote:

+1

X . 0. Lol

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

karşı cins yaratılış gereği "direkt" olamazlar, işi dolaylamayı severler. Fakat erkekler daha nettir bu konuda, sevdiği kişiye seni seviyorum demesini bilir. Ayrılacağı zaman da bunu direkt olarak yapar, böyle yok kafam karışık yok biraz zamana ihtiyacım var gibi dolaylı yolları tercih etmez

Alıntıları Göster
    a-) Başka birisini bulmuştur ve hangisini tercih edeceğini düşünmek istiyordur.
    b-) Senden bıkmıştır ve ayrılmak için bahane üretmek istiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Bir kız ne zaman ister diye okudum başlık sakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

a-) Başka birisini bulmuştur ve hangisini tercih edeceğini düşünmek istiyordur.
    b-) Senden bıkmıştır ve ayrılmak için bahane üretmek istiyordur.

Toplasanız 1 hafta görüşmüşümdür. Dershanede çarşamba, perşembe ve cuma gelmiyordu.

Bir kaç kişiye daha sordum. Cevaplar buna benzer yakındı.

Zaten iyice kendimden nefret ettirdim. O gün ayrılır ayrılmaz. Bir kız yanıma gelmişti bende ona yanakların çok tatlı demiştim. Tabii bizim eski kız benim hemen önümde. Ne kadar kısık ses söyledim bilmiyorum ama her şeyi duymuştu.

Sonuç: O yanakları tatlı olan kız ile sık sık konuşuyorum her gün onun yanına gidiyorum. Hatta doğum gününde dışarı çıkmak için teklif bile edebilirim.

• quote:

+1
  • quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Aklında başkası varmış unutmak için seninle takılmış ama unutamamış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Aklında başkası varmış unutmak için seninle takılmış ama unutamamış olabilir.

Geldi yine ....

/>

Şaka la şaka ceza bitmiş sonunda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.