Şimdi Ara

Bir kız için üzülme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar hayatımızın bir anında herkes birini sevmiştir. Çok sevmiştir veya daha çok sevmiştir.

    Ne yazık ki her hikaye mutlu son ile bitmeyebiliyor. (Mutlu son ile biten abilere/ablalara/kardeşlere mutluluklar dilerim.)

    Bir kız için en fazla ne kadar değerli olabilirsiniz ? Size cevabım şu o dönem için değerli olursunuz. Güldürürsünüz yanında durarak mutlu edersiniz ve sizden daha iyisini bulur. CSGO misali, Valorant daha çıkmamışken CSGO çok sevilirdi çünkü alternatif bir oyun yoktu. Şimdi Valorant çıktı ve CSGO 'dan iyi bu yüzden insanlar Valorant oynamaya başladı. Durum aynen böyle siz o zamanın en iyi oyunuydunuz ve sizden daha iyi bi oyun çıktı.

    Peki bu durumda ne yapabilirsiniz ? Kendinizi geliştirirsiniz ve o oyundan daha iyi olmaya çalışırsınız veya Valve gibi "Aldatıldık Ağbe" triplerine girer kaybedersiniz.

    Bir kızı çok seviyorsanız arkadaş çevreniz kaliteli olmak ZORUNDA. Örnek veriyorum bir para piyasada ne kadar az ise değeri ve kalitesi o kadar iyidir. Fazla arkadaş yerine az ve kaliteli arkadaş edinin bu sizin daha kaliteli kızlarla tanışmanıza neden olacak ve böylece ergence hareketler yapan kızlardan uzak kalmış olacaksınız.

    Kızlara saygılı olun. Kesinlikle iğrenç fikirlere kapılmayın bu tam bir ERGENLİKTİR.

    Birisi için üzülmeyin. Tamam abi değer verirsin karşılığını alamazsın üzülürsün kabul AMA NEDEN HAYATIN O KIZIN ÜZERİNE KURULUYMUŞ GİBİ HAREKET EDERSİN Kİ ? Hayatta sizden daha değerli bişey yok abi . Sizi üzüyo mu bırakın gitsin. Takmıyo mu sizde takmayın. Tamam bunları yapmak zor olabilir ama önüne çıkan bir engeli kaldırmak zorundasın. Kendini geliştirmelisin ve hayat kaliteni arttırmalısın.

    Bu arada dediklerimim hiçbirinde genelleme yoktur.







  • Özettt, kimseye kendinizden fazla değer vermeyin önceliğimiz her zaman kendi benliğiniz ve duruşunuz olsun.

    Bir kız için üzülme
  • "Bunları kaydediyorum"

    "her gün instagramını bakıyorum"

    "acaba yine o çocukla mı bulaşacak diye. "

    "Belki çok canım yanarsa ileride başka biriyle evlendiğinde adama mesaj atarım al işte diye."

    Twitter hesabı gizli şuanda bakamıyorum o canımı sıkıyor



    Sakat mısın sen? Normal insan şu cümleleri kurmaz. Lan kızla bir şey yaşamamışsın.Delikanlı gibi karşısına geçip konuşamamışsın. Utanmadan kızın arşivini oluşturuyor neymiş canı yanarsa evlendiği adama mesaj atacakmış

    Ciddi sorunların var senin umarım kimsenin başını yakmadan gözünü açarsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 16 Nisan 2021; 5:4:58 >
  • Up
  • Bu metni okuyacağıma, 3 - 4 tane Paragraf sorusu okurum, Hiç değilse üni kazanmam için bir + olur.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 16 Nisan 2021; 5:30:53 >
  • Bir kız için üzülme
  • Hak veriyorum dostum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1A1F3FD31

    Bu mesaj silindi.

    hocam arkadaş haklı. kız çok masum falan da dememiş zaten. ama sen kızı kafanda çok fazla büyüterek kendi kendini ateşe atıyorsun onu söyleyeyim.


    "Liseye geçtik bana yolda görünce sen burayı mı kazandın gerizekalı diyerek dalga geçti"


    bunu söyleyen bir kızdan bahsediyoruz. sen kız birini falan bulunca onlara mesaj atarsan bu sefer de hayatını neyin üstüne kurmuş gerizekalıya bak diye dalga geçer. sen de bu sefer aşağılık kompleksine kapılıp kendine zarar vermeye falan kalkabilirsin.


    acilen bu saplantı durumundan çıkman lazım hem kendi enerjine hem vaktine yazık.

  • Bu işler de pek bezi olmayan biri olarak söylüyorum ki eminim yazsam etsem çok kız düşürürdüm sakın benim gibi yalnız kalmayın. Şunu iyi bilin yazdığın kız gerçekten pişman olmayacağın bir kız olsun belki olmaz ama en azından hedefin doğru olsun birisi olsun da ne olursa olsun tribine de girmeyin. Yalnızlık kötüdür dostlar sevgililer el ele gezerken oturup konuşurlarken siz yanlarından sadece bir tiyatro oyuncusu gibi geçersiniz ki gerçekten potansiyeli olan biri olarak.

  • TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt
    İşte bu foto yüzünden Mgtow'um...Her kızın içinde %0.1 bile olsa şu soldaki wojakın zihniyeti var maalesef.
  • Keşke tek derdim kız olsaydı.

  • Bir kız için üzülme

    gel de üzülme
  • Kızlar çöptür..
  • Kıza üzülme işe üzülme şuna üzülme neye üzüleceğiz ? ne oluyorsa olsun tek yapmanız gereken hiç yapmamış olmaktan kaçınmak deneyin dostlar olmuyorsa olmuyordur. Bu dediğim size belki komik absürd gelecek ama her gün şınav çekin gerisi hallolur.

  • Türkiyede erkek yok.3+1'ci sapık bebeler var yanlızca.Bir kızla konuşurlar öle değer verirler ki kızın gotu atmosferi deler.Sonra kız buna yüz vermez aynı bir döl israfı gibi kızın gotunun dibinden ayrılmaz ağlar sızar onursuz gurursuz kişiliksizliğini kaşeli imzalı belgeler.En son kızı pompalıyla öldürür.Türkiyede erkek yok.


    Olması gereken 100 tane kıza yürücen 10 tanesi düştüyse bu 10 tanesi ile seviyeli dengeli şekilde konuşup fazla değer vermicen.Bu 10 tanesine de şaka maka dokunmaya çalışıcaksın bir şekilde dönüş aldığını beyaz listeye gerisini kara listeye boşa çıkanlar yerinede yenilerine yürücen eskilerini asla aramak sormak yavşalık yapmıcan unuttucan anında.


    İşte bunları yapabilicek erkek yok türkiyede.Alayı 1 tane kıza deniz anası gibi yapışıp gotunu kaldırıyor sonra tekmeyi yiyor.Bu sürede de dünya para yediriyor dokunmadığı kokluyamadığı şeye.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.