Şimdi Ara

bir kız için şerefimi gururumu yerle bir ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendimle oldum olası gurur duyardım. severdim kendimi . kişiliğimi insanlarla ilişkimi . ve su ana kadar yaşadığım bütün gurur ve şerefimi yerle bir ettim bir hiç ugruna gururumu ortaya koyup gidemedim hemde 5 para etmez bir insan icin . arkadaşlarım, aşık adam, güvenir inanır beni seviyor başkasına bakmaz der . siz demeyin . o sizle konusmadığı sırada başka erkekler ona asılacaklar . ve bu sizin sevgilinizle ilgilenemediğiniz zamana denk gelirse benim durumuma düşersiniz . bir anda ben mutluyken bitti ilişkimiz neye ugradığımı şaşırdım . canından cok sevdiğiniz kızın yanına gidiyorsunuz onunla vakit gecirmek icin ve o bittiğini söylüyor ve arkadaşları sizi uzak tutuyor canınızdan cok sevdigin insandan :( ya sonra köpek oldum yalvardım sensiz yapamam diye 1 senem gecmis acısıyla tatlısıyla neler yaşamışız neler anlattım kendimle geleceğimle ilgili biter mi böyle bi anda . o ne yaptı başka erkek arkadaşları edindi gezdi eğlendi içti beni aradı seni cok özledim diye . inandım lan sarhos gercegi söylüyor dedim inandım . bitti dedikten sonra 2 hafta gecti yanıma geldi . seni cok seviyorum dedi ya eskisi gbi dedi . ilerimiz olacak inanyorum dedi . sensiz yapamam dedi . 1 gün bende kalacagını söyledi tamam dedim . sevdigimi belli edince mesaj atmıyor . 2 gün bekledim mesaj atmadı ve birden cıktı geldi . cok mutluydum lan anlatamam ki eskisi gibi yanımda sarıldım kemiklerini kıracak kadar . film izledik yatıp . sonra uyudu yanımdaydı mutluydum . sonra telefonuna mesaj geldi . hic bi zaman telefonunu karıstırmamıstım . merak ettim önemli bişeyse uyandırırım diyip okudum mesajı. size yemin ediyorum ben hayatımda bu kadar cok ağlamadım arkadaşlarım . benim sevdigim gitmiş yerine bambaska biri olmus yatagmda yatan o değildi sanki . köşeye oturdum salya sümük vucudumda su kalmayıncaya kadar ağladım . sesimi duymus olmalı uyandı . herşeyi farketti . yanma geldi sarıldı . bir insan neden böyle yapar kac kez dedim beni üzme ben uzak dururum senden yalvarırım daha fazla acı cektirme sen mutlusun bana ümit verme dedim her dedigimde konuyu değiştirdi eskisi gibi şakalar yaptı kandırdı öyle yapınca bende konsmaya devam ettim konusmadıgım zamanlar kalbime bıcaklar saplanıyor gurur yapıp gidemiyorum tüm arkadaşlarım affı yok unutacaksın diyor ama köpekler gibi mesaj atıyorm normal arkadasıymıs gibi konusuyor yeri geliyor görüyor mesaj atmıyor deliye dönüyorum 3 haftadır bu durumdaydım hiç kimseyle konusamadım doğru dürüst . bugün tamamen uzak durma kararı aldım . her an başka birinin yanında oldugu fikrini aklımdan atamıyorum ama bunlara alışacagıma eminim :(

mesajlarınızı dikkate alacagıma şüpheniz olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What is love -- 13 Aralık 2012; 4:43:18 >

• Gerçekten mesajımızı dikkate alacaksan...

YAT UYU...
  • Kimse senden onemli degildir. Suanki kiz arkadasimda senin durumunda beni cok seviyor ben sevmiyorm uzulceği icin ayrilamiyorum kendi mutlulugumu hiçe sayıp. Birine karsi birseyler hissederken kendinden ödün verme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayaa uzun ama anlasildigi uzere klasik bir hikaye bir kizi sevmeyeceksin baglanmayacaksin taa ki evlenecegin kizi buluna kadar hadi eyvallah

• hep ilişkimin sonunda bu hale gelmesinden korkuyorum. Daha önce seninkisi kadar ağır olmasa da buna benzer bir şey yaşadım neyseki çabuk unutan ve fazla sevemeyen biri olduğum için hep hafif atlattım.

İlk başlarda çok zor gelecek ama bırakman gerek onu. Ona ulaşım yollarını kapat ulaşama ona görüşme hatırlatacak şeylerden kaçın. Onunla iletişime geçmemek tek çaresi bu işin öteki türlü her haber aldığında her iletişime geçtiğinde için içini yiyecek deli olacaksın. uzaklaş ondan..
  • ulan nedir bizim bu kızlardan çektiğimiz bir tanemi güvenilir dürüst gururlu onurlu bir kız çıkmaz karşımıza hepsimi sahtekardır hepsimi aldatır.

çok zor bi durum son cümlen de ondan uzak durma kararı aldığını belirtmişsin alışıp unutacağını sanıyorsun, fakat yanılıyorsun unutamıyacaksın her gece ağlıyacaksın eski mesajlarınızı okuyacaksın. mesaj atmak için bin türlü sebep arıyacaksın sesini duymak için gizli numaradan arayacaksın. ama ne olursa olsun unutamayacaksın sol yanın da onun izi hep kalıcak yüzün gülmeyecek onsuz kaldığın her saniye bir bıçak olup saplanıcak kalbine. dost acı söylermiş kardeşim.
  • 12.12.12 de terkedildim yani bundan 7saat önce falan en azından bu kadar vahim değildi

Seni sevmiyorum istemiyorum dedi ve gitti

Nemi yapıyorum bu saate durmadan onu düşünüyorum zamana bırak acı cekiceksin acılarından doğrulucaksın aciz duruma düşme gittiyse gitti de köpek gibi mesaj atmak iste onu düşün neyapıyo diye düşün kimle diye düşün ama sakın mesaj atma ya cevap alamassın yada uygun bir dille yol verir.

Bekle ama içinde hiç umut olcakmış gibi bekleme kendinin bile haberi olmasın beklediğinden bi gün ansızın bir mesaj gelir belki deme gelirse gelsin sen bunu sonradan farket ve fazla üzme kendini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

12.12.12 de terkedildim yani bundan 7saat önce falan en azından bu kadar vahim değildi

Seni sevmiyorum istemiyorum dedi ve gitti

Nemi yapıyorum bu saate durmadan onu düşünüyorum zamana bırak acı cekiceksin acılarından doğrulucaksın aciz duruma düşme gittiyse gitti de köpek gibi mesaj atmak iste onu düşün neyapıyo diye düşün kimle diye düşün ama sakın mesaj atma ya cevap alamassın yada uygun bir dille yol verir.

Bekle ama içinde hiç umut olcakmış gibi bekleme kendinin bile haberi olmasın beklediğinden bi gün ansızın bir mesaj gelir belki deme gelirse gelsin sen bunu sonradan farket ve fazla üzme kendini.

Buyuk ihtimal senden ayrilan kiza 12.12.12 oldgunu icin konustgu biri cikma teklfi etmistir oda onunla cikmak icin sendrn ayrilmis hocam.

• telefona gelen mesajı yazsana arkadaş ne merakda bırakıyon
  • Şu duruma ben bile çözüm bulamadim. Tek başina ordu devirecek kadar gücün de olsa, sevdiğin birisi o kadar büyük bir zaaf oluşturuyor ki, hiçbir şey yapmadan yenilebiliyorsun.

Sen bu zaafi ona belli etmişsin. Seni yeterince sevseydi, ona olan hislerini anlardi, o da sana güvendiğini göstermek için kendi zaafini gösterebilirdi.

Ama görünüşe göre o bundan faydalanmayi seçmiş... Ya onu vazgeçirmelisin, ya da zaafini yok etmelisin. Bunu belli edeceğin insani iyi seçmen gerek.

• Hayatımda kız arkadaş yok şuan ve mutluyum, en son ne zaman mutsuz oldun derseniz kız yüzündendi.
  • ulan suç sende.basıcaktın tekmeyi kurtulacaktın.hançeri yedin başta ama katilini dost belledin yeniden.

• kız seni istediği gibi elinde oynatıyor belli ki o da bunun farkında , araya biraz mesafe koymayı denemelisin.
  • İnsan noktalama işaretlerine , paragraf gibi unsurlara dikkat eder üstadım.. Yazı, resmen bağırıyor beni okumayın diye.
  • adama bak bu kadar da saf olunmaz ki sana yalan söylediğini ilk anladığın anda tekmeyi basıp hayatından çıkaracaktın kızı

• quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

Şu duruma ben bile çözüm bulamadim. Tek başina ordu devirecek kadar gücün de olsa, sevdiğin birisi o kadar büyük bir zaaf oluşturuyor ki, hiçbir şey yapmadan yenilebiliyorsun.

Sen bu zaafi ona belli etmişsin. Seni yeterince sevseydi, ona olan hislerini anlardi, o da sana güvendiğini göstermek için kendi zaafini gösterebilirdi.

Ama görünüşe göre o bundan faydalanmayi seçmiş... Ya onu vazgeçirmelisin, ya da zaafini yok etmelisin. Bunu belli edeceğin insani iyi seçmen gerek.

Dusuncelere bak heyt yavrun

• salla gitsin bir yandan onunla bir yandan başkasıyla idare et
    onun sana yaptığı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

bayaa uzun ama anlasildigi uzere klasik bir hikaye bir kizi sevmeyeceksin baglanmayacaksin taa ki evlenecegin kizi buluna kadar hadi eyvallah

+1 bağlanmayın. Üzülen sen olursun. O gününü gün eder.

• Mesaj neydi

• kızlara taparcasına aşık olmayın

onlara onsuz yapamam tarzı şeyler söylemeyin(hayatındaki tek kız seni sanır nasılsa onun elindeyim der)

sevgilin oldugu için arkadaşlarından kopma çünü ayrıldıgında sevgilin değil dostlarının yanına gidiceksin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.