Şimdi Ara

Bir kız erkekle evlenmek için kaç sene bekleyebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım en az 4 sene üni. + 3 yıl alternatif askerlik ile en az 7 sene sonra evlenebilirim.Şu anda bir sevgilim var (evet anladım sevgilim var) evlilik hayalleri kuruyor ama 7-8 sene boyunca dayanabilir mi ben samimi bulmuyorum açıkcası.Ne yapsam bilemedim

Edit:Alternatif askerlik dediğim yabancı bayraklı gemilerde 36 ay çalışırsam türkiyede bedelli yapma hakkım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 26 Nisan 2011; 1:56:40 >

•  Bir kız erkekle evlenmek için kaç sene bekleyebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Bir kız erkekle evlenmek için kaç sene bekleyebilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Al işte,19 yaşına gelipte sevgilisi ile evlilik hayali kuran bir kız daha ..

Bugün başka bir konuda daha söylemiştim,nedir abi bu evlilik merakı ? Bir kızlar sevgili olmak demek nişan yapmak demek midir ülkemizde ?

Sen evlilik hayali kuruyor musun orası önemli.Eğer sen olayın dışındaysan kız neden kendi kendine gelin güvey oluyor ? Eğer sen olayın içindeysen neden cevabını bildiğin halde bu konuyu açıyorsun ? Maksat muhabbet ise başka

Tabi o da var kız 17 yaşında bu arada ya kırılmasın diye umut veriyor olabilir diyorum da niye bu kadar hevesli anlamıyorum evliliği ne sanıyor ki acaba?

• % 0 şansın var. Heleki 3 yıl gemilerde çalışacaksın ki kız yaban ellerin olur
  • liseyi bitirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

quote:

Bugün başka bir konuda daha söylemiştim,nedir abi bu evlilik merakı ? Bir kızlar sevgili olmak demek nişan yapmak demek midir ülkemizde ?

Sen evlilik hayali kuruyor musun orası önemli.Eğer sen olayın dışındaysan kız neden kendi kendine gelin güvey oluyor ? Eğer sen olayın içindeysen neden cevabını bildiğin halde bu konuyu açıyorsun ? Maksat muhabbet ise başka

Tabi o da var kız 17 yaşında bu arada ya kırılmasın diye umut veriyor olabilir diyorum da niye bu kadar hevesli anlamıyorum evliliği ne sanıyor ki acaba?

İmkanı yok beklemez.Ayrıca kızı 19 sanıyordum,madem 17 o zaman düzelme ihtimali var.Ne abi bu evlilik, bağlılık yüzüğü, telefondaki kızları kontrol etme falan uyuz oluyorum.Ama tam aradığını bulunca da sen başka düşünebilirsin,başıma gelmek üzere

Hadi senin sevgilin liseye gidiyor,düzelir dedim.Üniversitedeki kızların büyük çoğunluğu av kovalar gibi bakıyor erkeklere,ellerine düştün mü yanarsın.Bizim sınıftaki kızlar mesela,alayı sevgilisiyle evlenicem,yok düğünde şu parça çalacak falan diye konuşurlar,bir gün elemanlardan biriyle tanıştık,sohbet ederken arada sordum bu durumu, sorma ya bende nasıl kurtulucam bilmiyorum bu heves nereden geliyo anlamadım demişti o da senin gibi

şimdi çok şey yazarım da konunun gidişatına saklayalım diğerlerini

durumun özeti budur bir an önce ağırlığını koy.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kızla ayrılacaksın daha niceleri karşına çıkacak.
  • quote:

Bugün başka bir konuda daha söylemiştim,nedir abi bu evlilik merakı ? Bir kızla sevgili olmak demek nişan yapmak demek midir ülkemizde ?

Sevdiği insanla bir ömür boyu beraber olmak istiyorsa evlenmek istemesinde bir sakınca görmüyorum ben.
  • arkadaşının yaşı 17 demişşşin.bilirsin ergen işte.bugun evlenme hayali kurar yarın olmadık şeyden bozuşur.televizyonda flan goruyorlar hoşlarına gidiyor gelinlikti dügün dü cicekti flan hayallere dalıp gidiyorlar.bi kaç seneye düzelir (belki)
  • quote:

19 yaşındayım en az 4 sene üni. + 3 yıl alternatif askerlik ile en az 7 sene sonra evlenebilirim.Şu anda bir sevgilim var (evet anladım sevgilim var) evlilik hayalleri kuruyor ama 7-8 sene boyunca dayanabilir mi ben samimi bulmuyorum açıkcası.Ne yapsam bilemedim

Edit:Alternatif askerlik dediğim yabancı bayraklı gemilerde 36 ay çalışırsam türkiyede bedelli yapma hakkım oluyor.

7 sene uzun bir süre o zamana kdr neler olur neler.o süreyi kısaltabilirsin
    şöyle yapabilirsin,askerlik bedelli olur mu onu bilmemde, gecen sene tv lerde görmüştüm,maddi durumun varmı onu bilmiyorum.
    programın adını hatırlamıyorum. yüzen üniversite gibi bişey anlamı. gemide üniversite egitimi gibi bir egitim alıyorsun, yani ögrencisin, aynı zamanda gemideki işleride yapıyorsun, aynı zamanda mürettebatsın. bu şekilde 4-5 aylık dönemler şeklinde(dönem başı20-30bin kanada doları olması lzmdı). öyle sabit gemide de durmuyorsunuz, dolaşıyorsunuz da, link bulursam koyarım

ya da bir arkadasım bu sene bedelli yapacak askerliği, kanada ya okumaya gitti, hem okuyor hem çalısıyordu. gecen tr ye geldi askerlikle ilgili belge toplamak için, 21 günlük mü ne yapacak

• 3 sene extradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

quote:

19 yaşındayım en az 4 sene üni. + 3 yıl alternatif askerlik ile en az 7 sene sonra evlenebilirim.Şu anda bir sevgilim var (evet anladım sevgilim var) evlilik hayalleri kuruyor ama 7-8 sene boyunca dayanabilir mi ben samimi bulmuyorum açıkcası.Ne yapsam bilemedim

7 sene uzun bir süre o zamana kdr neler olur neler.o süreyi kısaltabilirsin
    şöyle yapabilirsin,askerlik bedelli olur mu onu bilmemde, gecen sene tv lerde görmüştüm,maddi durumun varmı onu bilmiyorum.
    programın adını hatırlamıyorum. yüzen üniversite gibi bişey anlamı. gemide üniversite egitimi gibi bir egitim alıyorsun, yani ögrencisin, aynı zamanda gemideki işleride yapıyorsun, aynı zamanda mürettebatsın. bu şekilde 4-5 aylık dönemler şeklinde(dönem başı20-30bin kanada doları olması lzmdı). öyle sabit gemide de durmuyorsunuz, dolaşıyorsunuz da, link bulursam koyarım

ya da bir arkadasım bu sene bedelli yapacak askerliği, kanada ya okumaya gitti, hem okuyor hem çalısıyordu. gecen tr ye geldi askerlikle ilgili belge toplamak için, 21 günlük mü ne yapacak

Yok hocam ailem istanbula zaten zar zor para yetiştiriyor emekli öğretmen ikiside öyle çok zor açıkcası 12 ay olarak yapabilirim ama askerlik yapmak istemiyorum.Ben 10'larca adamla özelim 0 olarak 12 ay boyunca aynı yerde kalamam benim yapım buna uygun değil.Uygun olana saygılar tabiki ama bana uymaz.Ayrıca 36 ay yaparsam kadememi 1 derece artırıp karada çalışmaya başlarım buda benim için çok iyi olur.

quote:

quote:

quote:

İmkanı yok beklemez.Ayrıca kızı 19 sanıyordum,madem 17 o zaman düzelme ihtimali var.Ne abi bu evlilik, bağlılık yüzüğü, telefondaki kızları kontrol etme falan uyuz oluyorum.Ama tam aradığını bulunca da sen başka düşünebilirsin,başıma gelmek üzere

Hadi senin sevgilin liseye gidiyor,düzelir dedim.Üniversitedeki kızların büyük çoğunluğu av kovalar gibi bakıyor erkeklere,ellerine düştün mü yanarsın.Bizim sınıftaki kızlar mesela,alayı sevgilisiyle evlenicem,yok düğünde şu parça çalacak falan diye konuşurlar,bir gün elemanlardan biriyle tanıştık,sohbet ederken arada sordum bu durumu, sorma ya bende nasıl kurtulucam bilmiyorum bu heves nereden geliyo anlamadım demişti o da senin gibi

şimdi çok şey yazarım da konunun gidişatına saklayalım diğerlerini

Teşekkürler yorumların için hocam.Hani yaşını bilmesem dicem ki 30 yaşında evde kaldı kalacak bu kız daha 17 yaşında evlilikte evlilik diyor anne babalarımız tanışsın yüzük takalım neler neler anlamıyorum gençlik hevesidir umarım ben durumu sadece idare ediyorum doğrusu.Yeni yorumlarını bekliyorum

Edit:Hani gezelim eğlenelim şunları yapalım falan yok önce evlenelim sonra yaparız her şeyi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 26 Nisan 2011; 13:59:29 >

• üniversiteye başlayın zaten bambaşka insanlar olacaksınız birbirinizi beğenmemeye başlayacaksınız. kız ödevlerini yaptırabileceği çalışkan erkeklere, arabasına binebileceği zengin erkeklere sulanacak. sen o kızı hatırlamaya devam ettikçe abazan kalacaksın. final zamanları özellikle kızların gözleri sevgili falan görmez acayip kastıracaksınız. öğrenciyken parasızlık çekeceksiniz başka dertleriniz olacak.
    o kızın şu an duyduğu evlilik vs. duyguları tamamen kaybolacak.

yaz bunları kenara aynen yaşanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

üniversiteye başlayın zaten bambaşka insanlar olacaksınız birbirinizi beğenmemeye başlayacaksınız. kız ödevlerini yaptırabileceği çalışkan erkeklere, arabasına binebileceği zengin erkeklere sulanacak. sen o kızı hatırlamaya devam ettikçe abazan kalacaksın. final zamanları özellikle kızların gözleri sevgili falan görmez acayip kastıracaksınız. öğrenciyken parasızlık çekeceksiniz başka dertleriniz olacak.
    o kızın şu an duyduğu evlilik vs. duyguları tamamen kaybolacak.

yaz bunları kenara aynen yaşanacak

hocam aynen öyle ama ben takmıyorum işimi elime alıp aylık 2-3 bin dolar kazanmaya başlayınca bir de mühendis sıfatı yapışınca yakamıza zaten kızlar sıralanır o yüzden takmıyorum.

• AccUssEdGR kullanıcısına yanıt

Hocam çok çok eski konu evet bendede buna benzer durum var siz ne yaptınız ? 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.