Şimdi Ara

Bir kız benimle asansöre binmedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
8.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tipin kayıksa tabi kızlarda binmezler sana

Orijinalden alıntı: Nomad23

yanında damacana varmıydı?

• hava atmak gibi olmasın serviste en önde oturuyorum yanımada okulun en taş kızlarından biri oturdu bizim serviste kendisi yolda giderken arkaya dönüp domaldı yanımda ama bişey yapamadım servisteyizdiye ah bende kızlarla ilgili çok hikaye var isteyene pm ile anlatabilrim
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • quote:

Bittiğim andır

Orijinalden alıntı: nick:dunkoff

sucumusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 23 Temmuz 2009; 12:52:06 >
    the Man in Black Fled Across the Desert, and the Gunslinger Followed...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimtürk

Vala beyler ben gayet şık giyinirim.Bu sabah işe gitmek için arkadaşımla çıktım bana dedi tıpkı kadir inanır artist dedi.
    Hakkaten çok onur kırıcı bir davranışta bulundu kız.Çok teessüf ederim.
    Metrobüs olsun otobüs olsun,hiçbir bayan yanıma oturmakta çekinmez.bu neden böyle yaptı

içine oturmuş adamin ya

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

Orijinalden alıntı: zalimtürk

Vala beyler ben gayet şık giyinirim.Bu sabah işe gitmek için arkadaşımla çıktım bana dedi tıpkı kadir inanır artist dedi.
    Hakkaten çok onur kırıcı bir davranışta bulundu kız.Çok teessüf ederim.
    Metrobüs olsun otobüs olsun,hiçbir bayan yanıma oturmakta çekinmez.bu neden böyle yaptı

içine oturmuş adamin ya

metrobüste bişey yapamazsın bayana,ama kapalı alanda yani asansör teke tek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 23 Temmuz 2009; 12:57:26 >

• quote:

abi geberttin beni ya
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2

• şu damacana olayını bende yeni öğrendim ve acayip tiksindim , iş üzerinde yakaladıkları damacanaları yakmalılar, aksini(hala o damacanaların kullanıldğını) düşünmek bilşe istemiyorum, bizde damacana su alıyoruz ama Allah tan binada asansör veya bodrum gibi kuytu yerler yok

yoksa bende bidaha damacana su almazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikci_71 -- 23 Temmuz 2009; 13:04:38 >
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Ya sallayın hiç aldırmayın. Bunu kafaya takman bile yanlış. Bu karı milletini abartma bittiği gün memlekette abazanlık bitecektir

Damacana bomba
  • quote:

bang! bang!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

hava atmak gibi olmasın serviste en önde oturuyorum yanımada okulun en taş kızlarından biri oturdu bizim serviste kendisi yolda giderken arkaya dönüp domaldı yanımda ama bişey yapamadım servisteyizdiye ah bende kızlarla ilgili çok hikaye var isteyene pm ile anlatabilrim

Serviste olmasan napıcaksın?

Bunu yazmak için girmiştim.

Orijinalden alıntı: ant_alican

quote:

hava atmak gibi olmasın serviste en önde oturuyorum yanımada okulun en taş kızlarından biri oturdu bizim serviste kendisi yolda giderken arkaya dönüp domaldı yanımda ama bişey yapamadım servisteyizdiye ah bende kızlarla ilgili çok hikaye var isteyene pm ile anlatabilrim

o gün farklı bir düşüncedeydim ama sonra düşüncem değişti benimde annem ablam sevgilim var onlar hakkında böyle bişey düşünülse hiç hoşuma gitmez diye kimse hakkında kötü düşünmedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ant_alican

quote:

o gün farklı bir düşüncedeydim ama sonra düşüncem değişti benimde annem ablam sevgilim var onlar hakkında böyle bişey düşünülse hiç hoşuma gitmez diye kimse hakkında kötü düşünmedim

Aferin.Böyle devam edersen bir gün şirinleri bile görebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.