Şimdi Ara

Bir kez daha pc nin oyun için para tuzağı olduğunu anladım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orijinalden alıntı: hamimandıralı

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

-tamam kime göre %54 işte. jasper boardlara hiç girmeyelim istiyorsan
    -vallahi bak
    -ben 3 sene önce 900-1000e orta karar bir kasa topladım 8600gts'li vs, gta'da sürüm sürüm süründü makine, mafia 2'yi normalde anca açtı. pc'yi aldığım aynı zamanlarda bu konsol 450 liraydı
    -steam kullanıyorum zaten bu durum steam'e özgü değil. bir çok internet sitesi böyle eski oyunlar için indirimler, kampanyalar yapıyor
    -tek dert tak çıkart olsun. sen oyunu alıp 2 saat yükleyince, ayarlarla en iyi performansı almaya kasınca dert değil, dvdyi takınca dert oluyor

ben soru sormadım zaten soru soran sensin
    açıklama yapan taraf benim

ama istiyorsan bir tane sorayım
    o herşeyi açan, rahat olan pc'de şu dediklerimden kaçını oynayabildiniz
    red dead redemption
    geow serisi
    fifa serisi (harbi versiyonu olan, çakması değil)
    alan wake
    killzone
    heavy rain
    infamous
    uncharted
    gow
    halo serisi
    forza
    ...

şimdi diyorsunki forumda kimse bir ps3 oyununa 150 180 milyon vermiyor diyorsun hadi 90 100 olsun hem çöp gibi multiplatform oyunlar bide üste para veriryorsunuz ps3 bunları oynamak için düşün yani adamlar hem sizle dalga geçer gibi en kötü versiyonu ps3 çıkartıyor siz bide bunun üstüne para veriyorsunuz adamlara dünyanın multiplatform oyunu pc ve xboxdan kötü olmuş ne yapcam ben ps3? sony çıkatığı oyunlarlamı tatmin olacam bide toplamışsın hem ps3 çıkan oyunları hem xbox oyunlarını sanki aynı platformda oynabiliyoruz gibi hepsini bir tutmuşsun mesela bu senin ps3 maliyeti 100 milyon doları geçmiş bir world warcraft bir starcraft, diablo 3 ea tarihinin en pahalı oyunu star wars old rebuplic gene dünya oyun tarihinin en pahalı 5 oyunundan biri olan apb varmı? sadece çindeki mmorg pazarı 4 milyar dolar steam bi gir ps3 olmayan ne oyunlar var tabi ps3 çöp oyunlarından vakit bulabiliyorsan bir sıralama yapmak gerekirse en çok 1.pc 2.xbox 360 3.ps3 olur pc dünyanın en büyük oyun platformudur buda kanıtı
    http://www.chip.com.tr/konu/microsoft-pc-durusunu-savunuyor_20824.html
    ayrıca son zamanlarda ps3 çıkmayan splinter cell, mass efect, crysis, metro 203, left 4 dead, gibi oyunlarıda ps3 bulmak imkansız gene microsoftun ex oyunları pc ye çıkıyor ps3 buda yok ayrıca fifa 11 pc laf atmışsında mk adamları pc daha iyi diyor gamescondaki adamlar bile modellemer daha canlı daha gerçekçi diyor pcde bi ps3 fanlarını inandıramadı adamlar
    http://www.merlininkazani.com/oyun_demo/1/FIFA_11-36884.html

önce bi şunu kesinleştirelim ben ps3 kullanıcısı değilim xbox kullanıcısıyım
    oyuna göre çevremden ps3'ü tedarik eder bitirir geri veririm
    multiplatform oyunlarda ve yazdığın oyunların çoğunda sapına kadar performans alıyorum 150-200€'luk aletle

gelelim fiyat kısmına
    sen kaça alıyorsun oyunları?
    90 lira değilde 60'a alıyorsun dediğin çöp platformları
    ha korsan kullanıyorum dersen, al buyur ps3'e jb çıktı kullan konsolda da

ps3 excleriyle mi tatmin olacağım demişsin
    artık seni bunlar tatmin etmezse bence yavaştan keşiş olmaya başla
    anca o tatmin eder seni
    sen hayatında gow gibi bir oyun oynadın mı?
    veya gt5 gibi bir oyunu oynamayı bırak o görselliği pc'de ekran koruyucu olarak gördün mü?

sana bir soru sormuşum cevap alamamışım
    bak o yazdığım oyunlar son 1 sene içinde çıkan en hit oyunlardır, yani öyle pc'ye çıkmamış oyunları özenle seçmeye kasmadım. ilk aklıma gelen ve oynamazsam olmaz dediğim oyunlardır
    hangilerini oynayabiliyorsun söyle de bileyim

son olarak pc için çıkan fifa konsoldan iyi mi diyorlar?
    kim diyor bi link at da azıcık dalgamızı geçelim
    ben konsol demosunuda pc demosunuda oynadım
    sağdan soldan duyduğum şeyleri söylemiyorum
    konsolda 3 senedir fifa oynarım, pc versiyonu konsoldaki fifa 09-10 arası birşey olmuş
    fifa 11'de ki en ufak mod ve yenilikler yok

o kullandığın pc'den bende de var
    wow oynamak için kullanırdım sadece live'a alıştım alışalı wow'u da bıraktı
    şimdi sadece fm oynuyorum, başka da oyun yüklü değil makinada

burada yazılan yorumları biraz oku derim
    kimse pc'ye karşı değil
    aksine 2bin liralık bir pc yerine 1000 liralık bir pc + konsol olayının daha makul olduğunu savunuyor herkes

yani bak sen hayatında konsolu alıp oynamamışsın ordan buradan duymuş yazıyorsun
    ama ben senin söylediğin steam'i 3 senedir kullanıyorum, wow'u da bir o kadar sene önce başlamıştım
    yani şu anda oyun konsollarından wii, psp ds'yi de sayarsak sadece ds'ye sahip değilim
    neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum, bakıyorum platformlara ona göre yorumumu yazıyorum buraya
    mk'da, gamescom'da öyle diyorlar demiyorum

sen oyuna ps3 veya xbox başlamışsın heralde ben ps1 sega mega drive elimden geçti küçük yaşımdan beri oyun dünyasının içindeyim neyin ne olduğunu senden daha iyi biliyorum sen daha beşikte bebekken ben starcraft oynuyordum şimdi ben xbox multiplatform oyunlarda kötü olduğunu söylemedim heralde yazdıklarımı okumuyorsun yada anlama kapasiten yok ps3 multipltform oyunlarda kötü olduğunu söylüyorumki ps3 kullanıcıları bile bunu kabul ediyor korsan oyunu savunmuyorum steam çoğu oyuna indirim geliyor yeni oyunlarda dahil iyi takipçi deilsin ozaman gow 3 oynamadım merak etmiyorum single player tarzı oyunları bırakalı 3 sene oldu çok yanıp tutuşsam gider ps3 cafede bitiririm warcraft öyle bir oyunmu? gow3 bitirdinmi bir daha oynamasın wow öyle deil ama gerçek bir alem gow 3 kötü oyundur demiyorum single player tarzı oyunlar dışında ps3 kaç tane mmorg tarzı oyun var? benim bildiğim son gelen oyunlar dc universe online, final fantasy online var ayrıca bu oyunlar pcde çok kaliteli grafiklere sahip olacak ben sana şimdi burda pc deki bütün oyunların özelliğini yazcak deilim ama şu bir gerçek en çok oyun 1.pc 2.xbox 360 3.ps3 şeklindedir sana bazı şeyler gösteriyorum ama okumuyosun heralde benim kanıtlara göre konuşurum kafamda kurduğum varsayımlara göre deil pc dünyanın en büyük oyun platformudur buyur linkhttp://www.chip.com.tr/konu/microsoft-pc-durusunu-savunuyor_20824.html
    ayrıca fifa 11 konsollardan dahai iyi olduğunu söylüyor dedim merlinin kazanı incelemesini oku diye verdim sana ama sen gene okumamıştın çünkü sen kendi kafanda kurduğun teorilere inanıyorsun eğer gözün görmüyor aklın anlamıyorsa benim yapabileceğim bişey yok
    http://www.merlininkazani.com/oyun_demo/1/FIFA_11-36884.html

• bad company 2yi pcde oynamak ps3de oynamaktan daha zevkli hacu ya .belkide alıştığım için öyle geliyodur
  • Hami bi uza ...

Pc ye cıkan oyun sayısıla ps3 tabi bir degil kaliteli oyun var senin degiminle çöp oyun var ...

Starcraft warcraft oynuyorsun çöp grafikler ps3 te diyorsun bende oynuyorum dota fln o ayrı ama oynadıgın oyunların grafikleri ps3 oyunlarıyla ne alakası var...

Mmorg zaten pc icin daha elverisli oyunlardır...

Bir akılsızda ps3 gamepadi ile oynanan oyunlara verilen para çöpe gider diye salakca bir yorum yapmıstı ondan farkı yok yorumlarının ...

Multiplatform oyunlar ps3 de bariz fark olmasda xboxdan kötü durumda ama bu farklılıklar gözü rahatsız edecek veya oynanabılırlıgı etkıleyecek sevıyede olmadıgıda acık ...Ayrıca exc. oyunları yok saydın galiba sen kafanda yok gider ps3 cafede oynarmıs boyle bos yorum yapan adama zaten ne denilebilir git oyna portakaldaki vitamin gibi konuya atlayıp ortalıgı nıye karıstırıyorsun...(bu arada exc oyunlarda online oynanıyor sen kafanı yorma)

Ha bana göre konsolda oyunun zevki farklı pc de oyun zevki farklıdır ikiside ayrı kültür ve güzeldir...

Ayrıca senin gta4 ü pc de oynadıgınada suphelıyım kaplama sorunlarını bılmıyorsun galiba o kadar patch e ragmen opti. rezilligini biliyorsundur herhalde...Ben gram zevk almadım oynarken pcde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 25 Eylül 2010; 22:28:37 >

• RE hep multiplatformdu ki en azından RE2 hem pc'ye hem ps'e hem de nintendo 64'e çıkmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cz

Mesele konsoldakilerden iyi grafik-FPS almak ve yükleme sürelerinde avantaj sağlamaksa (en azından multiplatformlarda), bunun için monitör/TV hariç 800-900 TL'lik bir PC oldukça yeterlidir. Konsollar oldukça eskidiği(grafik işlemcileri zayıf ve bellek miktarı da düşük. Üstüne, PS3'te HDD yerine blu-ray'dan okuma yapıldığından yükleme süreleri uzuyor) için ve biraz da oyunlar birçok platform göz önüne alınarak çıkarıldığından, PC'ler farkı iyice açmaya başladı ve dolayısıyla "düşük" fiyatlı PC'lerle de farkı yaşayabiliyoruz artık.
    Ama konsol rahattır. Önünüze "ultra high" veya modlama olanağı gibi hedefler sunulmaz, ne sundularsa onla yetinirsiniz. Paranoyaklaşmazsınız (yok burda işlemci mi sınırladı yok burda ne oldu. Hangi parçayı ne oranda değiştirsem, yok burdaki yavaşlama donanımdan mı yazılımdan mı; yoksa sürücüde super-sample açık bıraktım ondan mı vb.).
    Oyuna girince ayar yapmakla, uyumsuzluklarla uğraşmazsınız. Diskinizi takarsınız, oyunu açarsınız(hatta oyun oto açılır) ve oynarsınız. Hatta FPS değeri de mümkün olduğunca sabitlenmeye çalışılır. Dalgalanma sonucu oyun zevkiniz bozulmaz, mümkün olduğunca tabii :)(gerekirse bunun için efektleri de kısarlar) Hiçbir şey olmasa bir max değer vardır, bir kere 20 FPS, bir kere 60 FPS görmezsiniz; bir kere 20, bir kere 30 görürsünüz. Alışmanız daha kolay olur.
    Gamepad rahatlığı vardır. PC'de de gamepad kullanılır ama gamepad'iniz xinput değilse uğraşırsınız. Xinput'sa da uğraşırsınız çünkü bazı oyunlar ille bir noktada, en azından ana menüde klavyeye uzanmanızı gerektirir. Split Second gibi konsola da çıkmış bir oyunda dahi bu olay var.

PC aslında, normal şartlarda, para tuzağı değil. Dediğim gibi, şu an sıfır-garantili PS3 fiyatına toplayacağınız PC, en azından multiplatform kalitesi anlamında bariz daha avantajlıdır.
    Ama huzuru korumak ciddi sorun. Hep parça değiştirme isteği, bir şeyleri modlama isteği oluşuyor. Bir de PC aynı anda birçok şeyi yapabildiğiniz ve özelleştirilebilir bir platform olduğu için, tek bir şeye odaklanmak zor.
    PC'ye çıkmayan oyunlar da cabası (konsola çıkmayan oyunlar da var tabii ama PC'ye çıkmayanlar daha ağırlıkta ve önemli).
    PS3 ayrıca iyi. Henüz kırıldı sayılmaz ve elinizdeki orijinal oyunların bir değeri oluyor. Trophy için bile oyunları on kere bitirirken buluyorsunuz kendinizi.

Bu tür sebeplerle ben de konsolcu olmaya karar verdim. Cidden oyun konsolda oynanır. Adı üstünde, oyun konsolu :d
    Xbox 360'ı da aldıktan sonra, PC'yi kendi excleri ve birkaç istisna oyun için kullanacağım sadece. Bir yerden extra para gelmedikçe 2012'ye kadar da parça değiştirmem zaten.

Not: Shader model 4.2 diye bir şey duymadım(4.1 var. DirectX 10.1 destekli kartlar destekliyor 4.1'i. Dx11'lerse 5.0 ve altını). Shader Model 5.0'ı kastediyorsunuz sanırım. OpenGL olarak da, son kartlar-sürücüler 3.2'nin yanında 4.0 da destekliyor diye biliyorum.
    GTX 480 almak gereksiz; fakat dediğim gibi, insanda hastalık oluşuyor ve PC bu yönden para tuzağı. Elinizde para varsa, Metro 2033 gibilerinin sunduğu ayarlar ve sistemi kastırışları(optimize açısından da biraz özürlü bir oyun Metro) yüzünden GTX 480'le SLI yapmak bile isteyebilirsiniz. Hoş, zenginseniz yapın da zaten(ama yanına konsol da alın). Benim üstte yazdıklarım, esas olarak, orta halli insanlar veya PC işine(sürücü kurmak, sorunlarla ilgilenmek vs.) çok zamanı olmayanlar içindir.

bikere de uzun yazma ya

• he cocugum he hadi uyu...
  • pc oyunculugu hicbir zaman ölmez pc oyunculugu olmasa konsolda olmaz nvidia konsollara yaptigi grafik kartlarindan mi para kazaniyor saniyorsunuz ?ayrica iyi bir pc her zaman konsollardan kat kat daha iyi grafik verir daha konsolda full hd oyun yok.. birde pc ye para tuzagi diyorsunda konsol ne peki? konsol aldin yanina en az 32 lik LCD alacaksin arti oyunuydu vs. yine ayni hesaba gelir.. he birde su var türkiyede parcalar pahali oluyor yurt disina göre bizim burda parcalar daha ucuz türkiyede siz hd5870 yi 500 dolara aliyorsunuz avrupada fiyati 300€ yani 2000 dolara sistem kurduysan zaten o iyi bir sistem degildir türkiye sartlarinda en az 3000 dolar bayilman lazim uzun vadede seni idare edebilecek iyi bir pc sistemi icin.. bu laflari ps3 te 25 tane oyunu olan birisi olarak söylüyorum korsan fanatigi felan demeyin sonra bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 25 Eylül 2010; 23:19:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike3001

quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx

Hami bi uza ...

Pc ye cıkan oyun sayısıla ps3 tabi bir degil kaliteli oyun var senin degiminle çöp oyun var ...

Starcraft warcraft oynuyorsun çöp grafikler ps3 te diyorsun bende oynuyorum dota fln o ayrı ama oynadıgın oyunların grafikleri ps3 oyunlarıyla ne alakası var...

Mmorg zaten pc icin daha elverisli oyunlardır...

Bir akılsızda ps3 gamepadi ile oynanan oyunlara verilen para çöpe gider diye salakca bir yorum yapmıstı ondan farkı yok yorumlarının ...

Multiplatform oyunlar ps3 de bariz fark olmasda xboxdan kötü durumda ama bu farklılıklar gözü rahatsız edecek veya oynanabılırlıgı etkıleyecek sevıyede olmadıgıda acık ...Ayrıca exc. oyunları yok saydın galiba sen kafanda yok gider ps3 cafede oynarmıs boyle bos yorum yapan adama zaten ne denilebilir git oyna portakaldaki vitamin gibi konuya atlayıp ortalıgı nıye karıstırıyorsun...(bu arada exc oyunlarda online oynanıyor sen kafanı yorma)

Ha bana göre konsolda oyunun zevki farklı pc de oyun zevki farklıdır ikiside ayrı kültür ve güzeldir...

Ayrıca senin gta4 ü pc de oynadıgınada suphelıyım kaplama sorunlarını bılmıyorsun galiba o kadar patch e ragmen opti. rezilligini biliyorsundur herhalde...Ben gram zevk almadım oynarken pcde...

bak sen bu mesajı atana kadar konu içinde ne kavga var ne tartışma. senin bu tahrik edici mesajından sonra kavga çıkıyor. hep böyle tahrik edici, millete çatan mesajlar atarak ortamı gerip kavga çıkartıyorsun. şu başlıkta sadece senin ban yemen gerekir ama senin yüzünden senin bu mesajına cevap verenlerde ceza alacak. senin gibi beyinsizlerin bu forumdan temelli banlanması lazım.

Hah geldi eleman gamepad le zevk alamayan çöp diyen sendin dimi :) hadi gidin bir ya xboxdan baska konsol gormedın herhalde ps3 game padi ile oyundan zevk alınırmıymıs ps2 den 10 senedır zevk alınıyor aynı kolla ılgınc ınsansın (:

Ayrıca emin misin tartısma olmadıgına ıyı oku bakalım haminin millete yazdıklarını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 25 Eylül 2010; 23:34:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

pc oyunculugu hicbir zaman ölmez pc oyunculugu olmasa konsolda olmaz nvidia konsollara yaptigi grafik kartlarindan mi para kazaniyor saniyorsunuz ?ayrica iyi bir pc her zaman konsollardan kat kat daha iyi grafik verir daha konsolda full hd oyun yok.. birde pc ye para tuzagi diyorsunda konsol ne peki? konsol aldin yanina en az 32 lik LCD alacaksin arti oyunuydu vs. yine ayni hesaba gelir.. he birde su var türkiyede parcalar pahali oluyor yurt disina göre bizim burda parcalar daha ucuz türkiyede siz hd5870 yi 500 dolara aliyorsunuz avrupada fiyati 300� yani 2000 dolara sistem kurduysan zaten o iyi bir sistem degildir türkiye sartlarinda en az 3000 dolar bayilman lazim uzun vadede seni idare edebilecek iyi bir pc sistemi icin.. bu laflari ps3 te 25 tane oyunu olan birisi olarak söylüyorum korsan fanatigi felan demeyin sonra bana..

PC ciler bunca yıl kobaydık yani

• hep aynı olay ps3 multiplatformlarda en kötüsü oyunlar 180 tl tmm 100 tl o zmn takas mı ne takası takas ne arar ps3 de?
    ps3 ü savunanlar gow3,killzone 2 ,uncharted der karşısı crysis derdi artık wow olmuş daha kıyak

benim şahsi fikrim yüksek bir pc alana kadar ps3 + xbox 360 almaktır eski pc nizde de dota,wow,fm,warband... vs tarzı oyunları ve int. işlerinizi yaparsınız exc. ps3 oyunları ve 1mbit sınırsız internet ile geçirnirsiniz

• ulan herşeyi gectim.ps3 te şu gt5 in ekran görüntülerine baktıktan sonra az daha kalkıp gidip alıcaktım bi tane.o sırada param da vardı.zor durdum valla.tabi bi de gow muhabbeti var.konsolcu arkadaşlarım ''oglum oynadugum en iyi oyun.dünyanın en iyi oyunudur lan bu'' diyolar.ben de boynumu büküp ''benim ps3üm yok abi'' diyorum.
    eger harbi harbi oyun tutkunuysanız -ki ben öyle degilim- ve birazda maddi durmunuz iyise hem konsol hem de saglam bi pc almalı...
    bu iki arac da birbirine alternatif olabilecek şeyler degil.
  • Konsollar= Rahatlık ve zevk
    PC = Yüksek teknoloji

Oyun nerdemi oynanır?
    Tabiki hepsinde.

Son zamanlara kadar pc den umudumu kesmeye başlamıştım. Ama çıkan birkaç oyunla gördümki pc de eski gücünü toplamaya başladı.Ama genede düşüncem değişmedi.Pc malesef öldürülüyor.Konsollarda daha fazla para olduğunu gören üreticiler malesef pc ye sırtını dönüyor.Pc nin bir an önce korsan belasından kurtulması lazım.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

ulan herşeyi gectim.ps3 te şu gt5 in ekran görüntülerine baktıktan sonra az daha kalkıp gidip alıcaktım bi tane.o sırada param da vardı.zor durdum valla.tabi bi de gow muhabbeti var.konsolcu arkadaşlarım ''oglum oynadugum en iyi oyun.dünyanın en iyi oyunudur lan bu'' diyolar.ben de boynumu büküp ''benim ps3üm yok abi'' diyorum.
    eger harbi harbi oyun tutkunuysanız -ki ben öyle degilim- ve birazda maddi durmunuz iyise hem konsol hem de saglam bi pc almalı...
    bu iki arac da birbirine alternatif olabilecek şeyler degil.

Süper bir yorum.....

• Ps4 ü 2 sene içerisinde bekleyenler daha çok bekleyeceksiniz. 2014-2015 den önce gelmeyecek.

Move yeni tanıtıldı, 3D teknolojisi yeni duyuruldu ve firmware update ile daha yeni geldi. Adamlar kar ettiği cihazı bırakamazlar.

Ps3, Ps2 den çok daha uzun soluklu olacak, çünkü uzun ömürlü olması düşünülerek üretildi.
  • konsol alınca oyun bitirme miktarım ve keyfim arttı kim ne derse desin

yalnız mouse klavye kombinasyonunun eksikliğinden fps'ler hiç mücadeleci olmuyor bir de stratejiler hiç oynanmıyor.sony "move" yaptı ona da bir güzellik yapıverseydi. millet frapfx ve fragnstein icat edip 200TL'ye satar oldu.

2008'de ps3 80gb aldım 630tl'ye yurtdışından (taxfree)
    8 ay sonra 22"le dayanamayıp 1400 tl'ye 40" fullHD lcd kampanyalı
    oyunlara da toplam 600 tl falan harrcamışımdır.hep takas yaptım elimde 5ten fazla oyun tutmam
    ses sistemi sattığım pc'deki 5.1 altec lansing'leri taktım 0 tl(zamanında 120$ vermiştim)
    2inci ds3 95tl
    lcd sehpası 100 tl
    hdmi kablo 10tl :)
    eski 22"i ve bilgisayarın tüm bileşenlerini sattım

lcd'yi digiturk ve laptop'tan bağlayıp film izlemek için de kullanıyorum.yani sırf ps3 için demek haksızlık olur. 2835tl - lcd = 1335 tl falan harcamışım.bunun yanında oyunlarda takılma,resetlenme,windows hataları,crack etme taktikleri,oyunu aldığın yere iade etmeler,fan sesi,500w civarı güç ihtiyacı falan tarih oldu. bence mantıklı bir iş olmuş ps3

ps3'ün ömrü ne kadar diye tartıiılmıştı bikaç sene önce.ps3 2006'da çıktı ve ps/ps2 6şar sene üretildi.en erken 2012'ye kadar yolu var demiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 26 Eylül 2010; 15:09:51 >

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 26 Eylül 2010; 16:34:38 >
  • steven spielberg
    onlar ps3 harcadıkları parayı hesaplamıyorlar ps3 5 6 oyun parası bir pc fiyatına denk geliyor ben 3 sene önce aldım pcyi piyasada oynıyamıcağım oyun yok şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamimandıralı

steven spielberg
    onlar ps3 harcadıkları parayı hesaplamıyorlar ps3 5 6 oyun parası bir pc fiyatına denk geliyor ben 3 sene önce aldım pcyi piyasada oynıyamıcağım oyun yok şuanda

eskiden burda her sene 600-700 tl lik falcon xboxı 3k görüp çöpe atıp ona rağmen "konsol pc den ucuz" diyenler vardı. o şimdi bitti ps3 ün pc den ucuz olduğunu söyleyenler başladı. biri "konsolu alıyorsun yıllarca kullanıyorsun" demiş. 3-4 sene önce alınan bütün xboxlar ve ps3 ler 3k ve sarı ışık görüp çöpe çoktan gittiler. konsolda ucuza oyun oynama dönemi ps1 ve ps2 dönemindeydi. o dönemler kapandı artık. konsolda oyun oynamak istiyorsan eşşek yüküyle para harcayacaksın artık bu cihazlara.... ama işte anlatamazsın bunu. millet hala ps1-ps2 döneminde sanıyor kendini....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 26 Eylül 2010; 21:07:22 >

• lcd alınmış,home theater alınmış,direksiyon alınmış,kulaklık alınmış...bunlar pc'ye ya da eve de alınıyor.ps3 maliyeti hesaplarken bunu eklemek yanlış olur.ben home theater'ı pc'ye almıştım onu kullandım.pc'de sağlam sistemim olmasaydı muhtemelen lcd'nin hoparlörleriyle yetinirdim.benim maliyet 2 sene için 1500tl'nin altında ama eskisine kıyasla verdiği zevk çok daha fazla.ayrıca üstte sıraladığım oyun pc'si problemlerinden de kurtuldum.

oyunlarsa 1000-2000 arası tutmuş ortalama.ama bu arkadaşar oyunları satmıyorlar.benim gibi satınca maliyet çok daha düşüyor.benim 600 civarı 2 senede mesela.bunun yanında bana pc'dekinden çok daha fazla oyun oynattığını söylemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 26 Eylül 2010; 17:45:52 >
  • Dead Rising iki içinde artık ekran kartım gecersiz !
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.