Şimdi Ara

Bir keriz daha cumhurbaşkanına sövüp tutuklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bir avukat

bir teknik direktör için atmıştı galiba.

tam hatırlamıyorum ama

spor programında ".... heykelini nereye dikelim..."

gibi bir konuşma geçmişti.

bir avukat da ".... a.anın a.... derlerse sizi savunmaya hazırım" yazdıydı galiba öyle bişey.

• enizam E kullanıcısına yanıt

Avrupa öpmeyeceği tavuğu beslemez.

iltica talebi kabul edilenlerin tamamı ya fetö ya pkk bağlantılı oluyor.

Onları da tüm hayatları boyunca Vatan haini olarak kullanıyor istihbarat örgütleri.

Vatan hainliği yapmayacağım dersen de anında Türkiye'ye sınırdışı ediyorlar.

• por favor kullanıcısına yanıt

Mesajlarını hep benzer şekilde atyormuş.

Discord'un Türkiye'de yasaklandığı zaman attığı twitte buymuş. Rusya'da bizden 2-3 gün önce yasaklanmıştı.

Bir keriz daha cumhurbaşkanına sövüp tutuklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 27 Aralık 2024; 15:51:29 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Chp gönüllüleri ve forum oktrollerine göre ONUR KONUĞU Dilruba benzeri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunlardan başka da bir halt olmaz zaten.

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Bu kadar kesin konustuguna gore ilk elden tecrube var sanirim?

• chp hdp tip seçmeleri yine sığ siyasi nefretleriyle suçluyu / hakaret edeni savunma çabasına girmişler.

RTE bunları silkeledikçe dökülüyor ve üzerlerindeki kir/toz ortaya çıkıyor.

Şimdi tıpış tıpış hapse gidecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu eleman yurtdışından yazıyor kesin dedim bu zekayla bu yaşa iyi gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 27 Aralık 2024; 22:6:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Alo adam iltica etmiş.İltica ne demek biliyorsun değil mi? İltica eden adam bu tarz basit şeylerden mi imtina edecek güldürme insanı.İltica eden adamın umrunda olacağını mı sanıyorsunBir keriz daha cumhurbaşkanına sövüp tutuklandı 

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

bence hepsinin haberi var, bunlar insan içine pek çıkmıyor bildiğiniz üzere, hatta gençlerle buluşma ıvır zıvır yapacakları zaman konukları özel seçiyorlar ki rezillik yaşanmasın, birilerinde laf yemesinler diye milleti özel seçiyorlar...

yani bizlerin, yani halkın sövmesi onların zoruna gidiyor ve haberleri de var.

Soma faciasında tayip oraya gitmişti ve onu yuhaladılar, sonra ne oldu? yuhalayanları dövdüler ve aynı şekilde tayip 13 yaşında bir çocuğun ensesini sıkmıştı ve elinin izi çıkmıştı çocuğun ensesinde.

biz küfür ve hakaret ettikçe onların zoruna gidiyor çünkü suçlular ve kendilerini aklayamadıkları için millete zulüm etmeye çalışıyorlar...

şeytan bunlar şeytan!

Bandana örgülü saç küpeli kulak, hep aynı tip, şaşmaz.

Ben küfür ettim diye alkış istiyorlar, alkışlayan da var zaten. Sonra da derler ki eskiden insana saygı vardı!

Keşke eski polisler olsa diyorum bazen, dayak olsa da bir nebze pişman olsa yaptığı kötülükten. Şimdi kahraman ilan ediliyor. Amacına ulaştı. Yazık bu ülkede bunu alkışlayanların olması çok yanlış.

• hiçkimseye hakaret yada küfür etmeyin, şuan ciddi bir ekonimi oluştu bu alanda, eğer birisine hakaret yada küfür ederseniz sizden para isteyecekler, yoksa davalarla uğraşırsınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.