Şimdi Ara

Bir kere ya sadece bir kere...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu insanın bir kere mi şansı dönmez şu aşk mevzularında. Bir kere mi adam gibi birine denk gelmez. Bir kere mi gerçekten hoşlandığı biriyle birlikte olamaz. Bir kere mi işi rast gitmez. Hep mi şanssızlıklar denk gelir. Bilmem kaç senelik hayatımda bir kere ya sadece bir kere anasını satayım bir kere ya.

• Yas kac yalniz avci.
    Daha dur be, emin ol herkes de senin kadr badireler atlatti.
    Yok diye diye yok olur kardes unutma.
    Bir gelir pir gelir insallh.
    Acele etmemek lazim, yanlis kisiyle olacagina, dogru kisiyle dogru zamanda olsun bosver,
    Bir seyi kolay elde edince dogru olmadginin farkina variyor insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Yas kac yalniz avci.
    Daha dur be, emin ol herkes de senin kadr badireler atlatti.
    Yok diye diye yok olur kardes unutma.
    Bir gelir pir gelir insallh.
    Acele etmemek lazim, yanlis kisiyle olacagina, dogru kisiyle dogru zamanda olsun bosver,
    Bir seyi kolay elde edince dogru olmadginin farkina variyor insan.

Yaş 25 olmak üzere. Bugüne kadar başıma gelenleri bir bilsen az bile yazmışsın dersin. Sevgilim olmadı değil ama hiçbirini ilişkiden saymıyorum çünkü nerde bencil nerde egoist insan var hepsi beni buldu. Gerçekten birşeyler hissettiklerim de bir şekilde olmadı. Dün aylardır konuştuğum gerçekten yoğun duygular beslediğim bir kızı yine bir şekilde elimden kaçırdım. Bu kadar şanssızlık normal bir insan evladında olamaz gerçekten.

• Olmaz deme olur, örnek ben olması gereken işlerin bir anda tersine döndüğünden bahsediyorsun sayamayacağım kadar fazla örnek var, ki senden büyüğüm yaşça hala aynı, bu gizli kuvvet gibi bişey olacak işlerini bir anda bozuyor, kedi fare ile nasıl oynarsa buda öyle bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Olmaz deme olur, örnek ben olması gereken işlerin bir anda tersine döndüğünden bahsediyorsun sayamayacağım kadar fazla örnek var, ki senden büyüğüm yaşça hala aynı, bu gizli kuvvet gibi bişey olacak işlerini bir anda bozuyor, kedi fare ile nasıl oynarsa buda öyle bişey.

Ama bende durum çok farklı, yaşadığım şanssızlıklar gerçekten bir filme konu olacak nitelikte. Hani derler ya birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması gerektiği için olmuyordur diye, bu mantığa göre benim ölmem daha yararlı olur Zaten hayatım koca bir boşluktan ibaret. Ne kendime ne de başkasına bir faydam var.

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Olmaz deme olur, örnek ben olması gereken işlerin bir anda tersine döndüğünden bahsediyorsun sayamayacağım kadar fazla örnek var, ki senden büyüğüm yaşça hala aynı, bu gizli kuvvet gibi bişey olacak işlerini bir anda bozuyor, kedi fare ile nasıl oynarsa buda öyle bişey.

Ama bende durum çok farklı, yaşadığım şanssızlıklar gerçekten bir filme konu olacak nitelikte. Hani derler ya birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması gerektiği için olmuyordur diye, bu mantığa göre benim ölmem daha yararlı olur Zaten hayatım koca bir boşluktan ibaret. Ne kendime ne de başkasına bir faydam var.

Daha iyisi olacağı içindir ya da olacağı yoktur mevzusu kandırmaca. Evrendeki her şey şans ile ilgili. Yaptığın hareketler sadece o şansı etkiliyor. Bir gün sen de birini bulursun, ama olacağı varsa olur şeklinde değil, senin gibi şansı yaver gitmemiş binlerce insan olduğu için.

• Bu problemleri senin gibi yaşayan nice insan var. Yalnız olmadığını bil. İçin rahatlayacaktır biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim benim de ruh halim böyle. 18 yaşındayım birçok ilişkim oldu ama şu son sevdiğim kızla yapamadım. Olmadı sanki hiçbir zaman da sevgilim olmayacakmış gibi hissediyorum bi 20 gündür. Öyle bir umursamaz insan oldum ki arayıp soranlara küfürler ediyorum, inanılmaz yaratıcı, tahrik edici küfürler buluyorum(senin beşik kerteğini ..... veya p*çveren gibi)Normalde aşırı meraklı insanımdır ama arkadaşlarımdan gelen mesajları bırak cevap vermeyi okumadan siliyorum son zamanlarda. Aşırı umursamaz oldum. Bilmiyorum bende iyi durumda hissetmiyorum kendimi. Benden ya da bizden :) renk körü köpeklere gelsin bu şarkıhttps://www.youtube.com/watch?v=kvXQ9JIIpL4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 28 Ağustos 2015; 1:55:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.